Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Csak a mentorod, ha 40. szint alatt vagy, és van olyanod. Egyébként nem küldhető.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. pbecsky298

pbecsky298 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Par barkacscuccra lenne szuksegem. Nagyon megkoszonnem ha valaki kuldene, eventes ajandekkal viszonoznam.
    Koszi !
    pbecsky298

Utoljára szerkesztett: 20.10.15
  4. rozo52

rozo52 Törekvő

Szevasztok! A hétvégén nem leszek otthon ezért szeretnék sálat kérni ,akinek van + lehetősége,kérem segítsen! Párat tudok viszonozni! Előre is köszönöm!

5. szuzy026

szuzy026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok..segítségeteket szeretném kérni!Szentjánosbogár sálat ha tudnátok küldeni nagyon megköszönném.
    Előre is köszi mindenkinek!!

6. .emese47

.emese47 Aktív író

Sziasztok. Nem szokásom kéregetni, de sajnos ennél az eventnél nem tudok a Szentjános sálak végett haladni. Dolgozom és nem tudok csak naponta kétszer belépni és még hiányzik az 50 Szentjános csomag. Oda 100 sál kell. Aki tud ajándékozni megköszönném. Szerencsére kedves szomszédaim is mindig kisegítenek, nekik is köszönöm.
    Farmom: .emese47

7. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Sziasztok!
    Sajnos naponta én is csak kétszer-háromszor tudok belépni, és még kb. 100 sál hiányzik az event befejezéséhez.
    Nagyon hálás lennék, ha tudnátok küldeni 1-2 sálat, sokat segítenétek nekem ezzel.
    Köszönöm szépen! :)

8. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Sziasztok.
    Nekem is szükségem lenne sálra,viszonozni is tudom.
    Előre is köszi!

9. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Sajnos csak tegnap kezdtem el az eventet, így elég rosszul állok a SZENTJÁNOSBOGÁR SÁLakkal.
    Ha tudnátok küldeni, szívesen venném! Napi 5-ig tudom viszonozni, ha szeretnétek érte BÁRMIT, írjatok és szívesen küldök. (Aki nem írja, hogy mit kér érte, annak nem küldök semmit. :D)
    Farmnevem: Snoopy1993 A baglyokat ide várom!
    Előre is nagyon szépen köszönöm! Sok sikert és jó játékot mindenkinek!
    Üdvözlettel:
    Gabi

10. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok kedves szomszédaim, barátaim! Remélem jó helyre írok, azért, hogy nekem már csak zászlót küldjetek, mert a többi meg lesz. Előre is köszönöm. Akinek csak sál kell, annak tudok majd küldeni, már csak 39 hiányzik, ha az meg lesz, természetesen csak utána. Remélem segítség ez is. További jó szórakozást és gyűjtögetést kívánok.:)

11. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

sziasztok! nagyon szeretném befejezni teljesen az aktuális eventet, de sajnos nincs ldhetőségem folyamatosan a gép előtt ülni sálakat gyűjteni. nagyon szépen megköszönöm annak aki akár 1-et is tud nekem küldeni. eddig 100 dbot tudtam gyűjteni. nem tudom emlékeztek- e még rám. én vagyok az aki abbahagyta a játékot, mert összejött a hajós álmom. azóta is itt vagyok és csak egy kis ideig tudtam abbahagyni a játékot. itt a hajón nagyon rossz a net, ezért nem tudom teljes odaadâssal vinni a játékot. Köszönöm szépen aki küld nekem! viszonozni fogom!

12. lalinita

lalinita Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha valakinek van felesleges ajándékküldési lehetősége nagyon szívesen fogadok szentjánosbogár sálakat. :) Amit tudok viszonozok is. Két farmom van: lalinita, lalinita2
    Előre is köszönöm :)

13. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok,aki tud kérem küldjön szentjánosbogár sálat.

14. babóca27

babóca27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos a hétvégén nem tudok annyit gépnél lenni, mint amennyi sálra még szükségem lenne, ha valakinek van felesleges ajándék küldési lehetősége, kérem segítsen.
    Üdv: babóca27

15. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Még 80 sálra lenne szükségem az event befejezéséhez, és sajnos csak nagyon kevés jön össze :(
    Akinek van még ajándékküldési lehetősége, kérem segítsen. Nagyon szeretném a fát és a tatut.
    Ma már nem tudom viszonozni, de holnap tudok küldeni sálat.
    Köszönöm

16. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Sziasztok
    Akinek van lehetősége kérném segítsen ki sállal
    93-as szinten vagyok de sajnos idő hiányában ez most nem úgy sikerült ahogyan szeretném
    Előre is köszönöm

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
  17. Anastasija08

Anastasija08 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!

Nagyon szeretném befejezni az eventet ehhez kérném kedves játékostársaim segítségét.
    Aki a hátralévő időben viszonzás nélkül tudna nekem küldeni
    ZÁSZLÓT annak nagyon hálás lennék.

Köszönöm előre is a kedves és önzetlen segítséget !

18. Gabycza

Gabycza Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék sál kérni, h be tudjam fejezni az eventet. Természetesen viszonoznám is. :)

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
  19. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Sziasztok! Nekem is kellene még sál,tudom viszonozni is.Előre is köszi!

20. -Lacika76-

-Lacika76- Fórum-zöldfülű

Maradt még 3 ajándékom akinek kell küldjön baglyot nem kérek cserébe köszönöm. Nem mondom hogy rögtön küldöm de még ma megy az ajándék.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.