Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. s.csenge10

s.csenge10 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A sálat talán össze tudjuk gyűjteni, de a zászlókból még sok kell. Kérem akinek van lehetősége sálat küldeni, az tegye meg.
    Köszönettel, s.csenge10 (és anyukája)

2. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Nekem is a sálak hiányoznak! Nem kis anyagi ráfordítással sikerült a szürke marhákat megszerezni és most úgy néz ki a sálak miatt nem tudom befejezni az eventet. Kérlek benneteket segítsetek és küldjetek sálakat! Még kb 20darab kellene de csak a mai nap tudom gyűjteni mert reggel menni kell dolgozni! Előre is köszönöm! Csilla

3. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Én is szeretnék beállni a sorba! Nekem is a sálak okoznak problémát! Szépen kérem ha tudtok küldjetek sálat, hogy sikeres legyen az eventem!

4. sancikinga

sancikinga Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még nagyon sok sálra lenne szükségem. Akinek maradt lehetősége ajándékba küldeni, szívesen fogadnám.
    Farmnevem: sancikinga

5. anikonak

anikonak Fórum-zöldfülű

Sziasztok felreppenőt az az sálat szeretnék kérni,hátha tudnak segíteni az hiányzik már csak. 3-4 db én is tudok még adni!

6. .hógolyó1.

.hógolyó1. Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Felreppenőt az az sálat szeretnék kérni,hátha tudnak segíteni az hiányzik már csak.Pár db én is tudok még adni!

7. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Még 14 sálra lenne szükségem az utolsó 25 csomagomhoz. Aki tud küldeni, annak nagyon nagyon köszönöm!!
    tszabina6

8. Füles-kert

Füles-kert Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Sálat szeretnék kérni hátha tud valaki segíteni!Viszonozni is tudom.Előre is köszönöm a segítséget!!!

9. ikarusz669

ikarusz669 Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretnék sálat kérni . aki tud kuldjon létszives. koszonom.

10. _mormota5_

_mormota5_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok, sálat szeretnék kérni, SZTJános csomaghoz hiányzik az 50

11. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! 21 sál hiányzik és akkor szerencsésen befejezem az eventet! Bízom benne hogy a 21 ez esetben szerencsét hoz és akkor nyerek! Kérlek benneteket segítsetek és akkor nekem is sikerül befejeznem.Szépen kérem akinek van lehetősége küldjön sálat! Előre is köszönöm!

12. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Sziasztok! nekm is már csak 20 db sál hiányzik az eventhez. Segítenétek? ha kell bárkinek én is küldök szivsen. Köszönöm.

13. .hógolyó1.

.hógolyó1. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Tudnátok nekem sálat küldeni már csak pár darab hiányzik.Előre is köszönöm,ha kell még én is tudok adni.

14. Genovéva880815

Genovéva880815 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni? Csak tegnap kezdtem el játszani és szükségem lenne szentjánosbogár sálra.
    Köszönöm!
    Genovéva880815

15. tami18

tami18 Fórum-zöldfülű

Szia kedves látogató!
    Ha szereted a Hobbitot, vagy a Gyűrűk urát, itt a helyed! :D

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Az új topic nyitásához a supporttól kellene engedélyt kérned!

A topicot zárom!

17. r.inci

r.inci Utánpótlás-írogató

szeretnék szentjánosbogár sálat kérni
    Köszi

18. verecziklara

verecziklara Fórum-zöldfülű

En elfogadlakbaratnak!

19. vikilili1

vikilili1 Járnitanuló

Sziasztok.
    Nekem is szükségem lenne szentjánosbogár sálra,viszonozni is tudom.
    Előre is köszi!

20. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Na mégegy utolsó (kétségbe esett) kísérlet! Nagyon szeretném befejezni az eventet de hiányzik néhány sál hozzá! Napközben is írtam ide de sajnos nem kaptam egy sálat sem! Hátha mosz olvassa a kérésemet olyan nagy lelkű gazda társ aki küldene nekem sálat! Előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.