Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dübike

Dübike Fórum-zöldfülű

Sziasztok Gazdák! Szomszédokat keresek. 86. szinten járok.
    Előre is köszönöm ;)

2. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Pókselyem kellene kérlek küldj ha tudsz köszönöm .dolgos. gazda

3. Nita250586

Nita250586 Aktív író

Sziasztok!!
    Gombára lenne szükségem,sajna nagyon nem jönnek a felreppenők és igy nem tudom befejezni majd az eventet :(
    Aki tud kérem küldjön!!

Köszönöm

4. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok!

Legkedvesebb szomszédom részére szeretnék pislogombát kérni. A napi limit erejéig viszonozni is tudja annak, aki küld. Farmnév, ahova kérjük: krom56
    Hálásan köszönjük annak, aki segít!:inlove:

5. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok!! Látom mindenki gombára vadászik, sajnos én is beállnék a sorba. Ha valakinek lenne lehetősége, nagyon szépen megköszönném, esetleg honorálnám, ha megírja hogyan! Előre is köszönöm, üdv :)

6. csillababa1979

csillababa1979 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK! PISLOGOMBÁT SZERETNÉK ÉN IS KÉRNI. KÖSZÖNÖM

7. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello mindemkinek
    PisloGombát szeretnék kérni, aki küld vissza tudom küldeni,7 db-ot
    köszi

8. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elég sok pislogombára lenne még szükségem. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni, én is viszonzom! Előre is köszönöm. :)

9. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Pókselyem kellene kérlek küldj ha tudsz köszönöm. Marcipan31
    Tudom viszonozni másik farmomról.

10. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 42 db pislogombára lenne szükségem: Kérem, aki tud, küldjön. Köszönöm! :)

11. babócy

babócy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Pókselymet szeretnék kérni,küldj légyszíves,ha tudsz.Köszönöm babócy :)

12. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

Sziasztok! A pókselyem valahogy jobban elkerül,mint a gomba.Ha van fölösleged szívesen fogadnám.Ajándékot az event után tudnék küldeni.
    köszönöm guzmoka5

13. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Sziasztok!
    6 db pislogombára lenne szükségem, hogy haladhassak a feladattal :( kérlek segítsetek!
    farmnevem: bubsu
    köszönöm

14. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még nagyon sok pókselyemre lenne szükségem,küldj ha tudsz. :)
    köszönöm Ellakisasszony

15. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok!! Szeretném megköszönni a segítséget, nagyon sokat lendített a felhőhöz jutásomon!! Elsősorban zodijulianna-nak!!!!!:inlove:

16. kapahuszárné

kapahuszárné Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem Pislogomba felröppenőre volna szükségem, még 48 db-ot kell összegyűjtenem. Kérem hogy aki tud küldjön, tudom viszonozni!! köszönettel :)

17. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Sziasztok! Még nagyon sok pókselyemre lenne szükségem,küldj ha tudsz. Marcipan31

18. Acrobat

Acrobat Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is pislóGomba hiánnyal küszködök. Aki befejezte a játékot és teheti küldjön. Nagyon sokat jelentene.
    Köszi.
    Acrobat

19. Bakóca

Bakóca Aktív író

Sziasztok!
    Akinek van fölösleges ajándékozási lehetősége, szívesen elfogadnék Tőle pislogomba felröppenőt. Előre is nagyon köszönöm!
    Jó játékot mindenkinek! Bakóca

20. sancikinga

sancikinga Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még nagyon sok (kb.40 db) pislogombám hiányzik. Akinek maradt felesleges ajándékküldési lehetősége és szívesen segítene, annak nagyon örülnék.
    sancikinga

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.