Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Sziasztok! Tudom, hogy csak most kezdődött az event, de én már most szeretném a segítségeteket kérni felröppenő ügyben. Sajnos nagyon kevés eventet tudtam befejezni a felröpik hiánya miatt. Küldjetek légyszi, ahogy tudom viszonzom. Köszi a segítséget.

2. Vilma33

Vilma33 Fórum-zöldfülű

Vilma33 67-es szintű vagyok és barátokat keresek csak azok írjanak akikkel tudok cserélni,és ha küldök valamit akkor ő is viszonozza: ÜDV!!!!

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérésedet!​

4. Patrik315

Patrik315 Fórum-zöldfülű

helló olvasó!megtudtam hogy törölni fogják a chatet,ezért ha lehet,csinálok itt egy chatet,itt is lehetne beszélgetni a farmmal kapcsolatban

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Rengeteg beszélgetős topik van, ezért most újabbra nincs szükség.

6. szuzy026

szuzy026 Utánpótlás-írogató

Sziasztok..segítségeteket szeretném kérni egyujas kesztyűt aki tud küldjön.
    Előre is köszönöm

7. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

ha tudtok küldeni én is kérnék kesztyűt! Köszönöm!
    ]Anna05[

8. csepcsányi

csepcsányi Járnitanuló

Sziasztok, nekem is szükségem lenne néhány egyujjas kesztyűre, aki tud segítsen, lécci-lécci :) Köszönöm!

csepcsányi

9. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Csibémnek ritasoros -nak még nagyon sok kesztyűre van szüksége. . Kérlek benneteket, aki teheti ma és holnap is küldjön Neki. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Üdv: PokeresGio

10. tomita122

tomita122 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem is szükségem lenn egyujjas kesztyűre, aki tud küldjön.
    köszönöm! :)

11. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Sziasztok!
    Én is szeretnék egyujjas kesztyűket kérni! Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

12. schjonathan

schjonathan Utánpótlás-írogató

sziasztok,nekem is szuksegem van egyujjas kesztyure ha tud valaki segiteni megkoszonnem

13. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok! Akinek még van kapacitása egyujjas kesztyűre annak megköszönném ha küldene. Nagyon szívesen küldök másnak is.
    Szép napot mindenkinek.

14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Akinek felröpi hiánya van írjon nyugodtan,tudok küldeni párat.:)

agromen és LBetti kedveli ezt.
  15. filicica

filicica Fórum-zöldfülű

Sziasztok a nevem filicica!
    A szédült szántóm használatához barátokat kell szereznem és ebben kérem a segítségeteket. Az én baráti körömből sokan feladták a játékot ezért sajnos még sok barátra lenne szükségem. Ha barátnak jelöltök sajnos ezt csak ugye egy módon tudom meghálálni hogy minden nap küldök ajándékot de szerintem ez is nagy segítség és üzenetbe írjátok meg mit küldjek és én küldöm.
    Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget :)

16. filicica

filicica Fórum-zöldfülű

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét
    Itt keress szomszédokat kedvedre: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

18. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

Sziasztok..segítségeteket szeretném kérni egyújas kesztyűt aki tud küldjön. még 20db hiányzik
    Előre is köszönöm

19. 44maya

44maya Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is szeretnék egyujjas kesztyűket kérni! Előre is nagyon köszönöm a segítséget!viszonozni is tudok

20. 660526

660526 Fórum ismerője

Na még egy utolsó hajrá 60 db kesztyű hiányzik az event növény készen áll, a végéig még én is aratok, talán sikerülhet! Kérlek segítsetek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.