Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. madagaszkar01

madagaszkar01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem alig ad papírcsíkot, légyszi küldjön aki tud, viszonzom, csak írd meg melyik felröpit kéred. Köszi

2. farmszékely

farmszékely Aktív író

Sziasztok!
    cukros kosárkákat szeretnék kérni tőletek, ha van felesleges ajándékotok!
    meg tudm hálálni event(ek) után termékkel.
    előre is köszönöm!

3. *1224*

*1224* Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lécike, aki tud segítsen papírtekerccsel *1224* Köszönöm előre! Meghálálom:cry: Még 57 maséhoz kellene... Lécci, lécci!

4. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok ! Megkérlek benneteket aki tud küldjön tekercset, nagyon szeretnék már kosárkázni . Előre is köszönöm.

5. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ültetek folyamatosan, mégis 390 papírcsík hiányzik még. Megköszönöm, ha segítetek! Bagolyban kérjetek ellenértéket, ha tudom, teljesítem.

6. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok kedves gazdák.Ha valaki van olyan aki nem használja ki teljesen a küldhetö ajándékokat én cukros kosarakat elfogadnák.Nagyon szépen köszönöm

7. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

Sziasztok Kedves Gazdák! :)
    Szeretnék kérni egy kis felröppenőt, hogy páromnak is sikerüljön ez az event, eddig még sajnos egyik sem sikerült a felröppenők miatt, nem szeretném elveszíteni a játék iránti rajongását, sok idő volt még függővé tettem. :p Szóval, ha valakinek akad egy kevés papírcsík, dann093i gazda szívesen várja az event végéig. :)

8. csio70

csio70 Fórumlakó

sziasztok,küldök csatnit vagy bármilyen más terméket,kosárkát kérnék érte.

9. lepili

lepili Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Elég hadilábon állok a papírcsíkokkal, megköszönném ha tudnátok küldeni :) viszonozni is tudom, csak írd meg mit szeretnél csíkot vagy kosárkát :) Szép napot Mindenkinek :)

10. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok, az eventnövény után már szinte mindenhol mogyorót és karalábét termesztek, de még mindig hiányzik 300 papírcsíkom. Kérem, aki tud küldjön nekem. Csíkot vagy kosárkát tudok cserébe küldeni. Köszönöm! lippi02
    Köszi mindenkinek, sikerült!

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
    csio70 kedveli ezt.
  11. zuzo1983

zuzo1983 Fórum-zöldfülű

sziasztok nem szoktam kéregetni de most szeretnék kérni cukros kosárkát elöre is köszönöm zuzo1983

csio70 kedveli ezt.
  12. -erbanna-

-erbanna- Járnitanuló

Sziasztok!
    Még hiányzik egy pár papírcsík! Aki tud annak megköszönném ha küldene! :)

13. szamárcsikó

szamárcsikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    szeretnék kérni tőletek papírcsíkot az event teljesítéséhez!
    előre is köszönöm!

14. eisberg2012

eisberg2012 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Papírcsíkra lenne szükségem, akinek még van lehetősége, szépen kérem, küldjön.
    Köszönöm

15. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Tyúkanyó1949 5 db papírcsíkra lenne szükségem és akkor tudnám szedni a cukorkát ha tud valaki küldeni megköszönném

16. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

7X7 azaz 49 db papírcsík kellene kérlek benneteket akinek módjába áll az küldjön köszi. .dolgos. gazda

17. Szandika246

Szandika246 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elég sok papírcsíkra lenne még szükségem! Nagyon megköszönném, ha valaki tudna küldeni, és én is küldök neki cserébe! Előre is köszönöm :)

18. Renáta1976

Renáta1976 Járnitanuló

sziasztok.Papircsíkra lenne szükségem mert még a harmadik feladatba belese tudtam kezdeni hiába hosszú érésüt ültetek.kárem aki tud küldjön holnap tudom viszonozni.Előre is köszönöm

19. agi76

agi76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még kb.30 db papírmasét kell kevernem, de sajnos hiányzik a hozzávaló papírcsík.
    Kérem, akinek van felesleges küldési lehetősége, küldjön ajándékba. Farmnevem: agi76

20. Zfarmberame

Zfarmberame Junior szaki

Zfarmberame farmra szeretnék kérni 3 papircsikot vkik szánjanak meg :) köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.