Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MiklosRicsi

MiklosRicsi Fórum-zöldfülű

jkdcnjnckjn

2. _pepe77_

_pepe77_ Utánpótlás-írogató

20 papircsikom hianyik legyszi segitsetek,elore is koszonom farmnevem_pepe77_

3. panamaville

panamaville Utánpótlás-írogató

SZiasztok! Kunyizni szeretnék némi papírcsíkot:) Sajnos elég sok hiányzik még:(( Viszonzom is, ha kéred és tudom;) Köszönöm!

4. kiszisza24

kiszisza24 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kérnék szépen néhány (igazából nagyon sok ) papírcsíkot...nagyon szeretnék kosárkát tologatni,de segítség nélkül nem fogok eljutni odáig...köszönettel : kiszisza24

5. Nahla83

Nahla83 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kosárkákat szeretnék kérni...előre is köszönöm Nahla83

6. poszatacsirke1

poszatacsirke1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nagyon szépen kérek mindenkit akinek van lehetősége papírcsíkot küldeni az esetleg gondoljon rám is,nagyon hálás vagyok minden egyes cetliért.

poszatacsirke

7. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Nagyon szeretnék én is kosárkázni, de nincs elegendő papírcsíkom és így nem jutok el a cukorka gyűjtésig sem! Kérlek benneteket küldjetek papírcsíkot a napi küldési lehetőséggel viszonozni is tudom!

8. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

-katalinjani-:papírcsíkot szeretnék,aki tud küldjön nekem nagyon szeretnék kosárkázni.kosárkával tudom viszonozni,köszönöm szépen annak aki küld.

9. (SunshineFarm)

(SunshineFarm) Járnitanuló

Sziasztok

12db papírcsík hiányzik és gyűjthetném a cukorkákat ! Kérem aki tud küldjön - KÖSZÖNÖM - Összejött !!! Köszönöm segítségeteket - Holnap tudom viszonozni, akik nekem küldtek !

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  10. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok !! 5 -darab papírcsíkom hiányzik , hogy végre tudjam a kosarat használni !! Nagyon szépen kérem aki tud segítsen !! KÖSZÖNÖM h.mate

11. papa

papa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kérlek küldjetek ha lehet nekem papírcsíkot mert rettentően sajnálják!

12. papa

papa Fórum-zöldfülű

remete48 a farmnevem.köszi ,ha tudtok küldeni

13. h.mate

h.mate Junior szaki

SOS 3-rom papírcsík hiányzik , hogy végre tudjam kezdeni a kosarazást !! Aki tud segítsen !! KÖSZÖNÖM !!

14. zizi1919

zizi1919 Utánpótlás-írogató

sziasztok.kosárkát szeretnék,cserébe küldök én is kosarat vagy papírcsíkot,írj előtte

15. zsuzska

zsuzska Fórum-zöldfülű

Nekem is kellene még papírcsík, de nem tudom hol lehet belépni , hogy ilyet kérjek?

16. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Sziasztok :) Legyetek szívesek papírcsikot küldeni, 4 papirmasém hiányzik a boldogságomhoz, de nincs hozzá elég papircsíkom .
    Köszönöm kedves farmtársaim:)

17. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! én is papírcsíkot szeretnék,viszonzom csak írjatok.

18. picicicus

picicicus Aktív író

szeretnék papírcsikot kérni,holnap tudok még küldeni ha kell valakinek!!csak írjatok ha kértek!

19. ravazdik

ravazdik Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Papírcsík hiányom van. Légyszives küldjön aki tud. ravazdik1- re. Köszönöm.

20. andy0116

andy0116 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Papírcsíkot szeretnék kérni, légy szíves küldjön aki tud, még nagyon sokra lenne szükségem! Köszönöm!! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.