Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Megpróbálom újból, tegnap is kértem papírcsíkot de sajnos egyet sem kaptam a kosarazáshoz pedig szükség van rá!Talán ma nagyobb szerencsém lesz és tudtok nekem segíteni!A napi küldési lehetőségekkel én is viszonozni tudom! Segítségeteket előre is köszönöm!

2. erzso2011

erzso2011 Fórum-zöldfülű

sziasztok segitsetek felrepit küldeni nagyon kellene

3. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

kérés Még 8db plariném hiányzik ha valaki td küldeni papírcsíkot meg köszönném?

4. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Még 45 db papírcsík hiányzik hogy utána én is tudjak kosarazni! Szépen kérlek benneteket küldjetek nekem papírcsíkot ha szeretnétek tudom viszonozni!

5. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 4 db papírcsík hiányzik. Aki tud küldjön, nagyon megköszönném!

6. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! Megköszönöm, ha tudtok segíteni, még 58 papírcsíkom hiányzik, hátha sikeról befejeznem az eventet...

7. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok! 26db papírcsíkom hiányzik, esetleg még 10db körül sikerül aratáskor. Szeretném, ha be tudnám fejezni az eventet, légyszi aki tud küldjön Előre is köszönöm!

8. afmin70

afmin70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.....7 darab felroppeno kell meg !!!!!!!!!...:)...... kerlek kuldjetek....

9. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! Ha tud valaki papírcsíkot küldeni, megköszönöm :)

10. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Kérés: Aki tud küldjön már ajándékba papírcsíkot még 1 db plariné kellene??

Utoljára szerkesztett: 9.2.16
  11. szomjas

szomjas Haladó

sziasztok! 20 db papírcsíkra lenne szükségem még! segítsetek!

12. gyokerne

gyokerne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 10db papírcsík hiányzik. Ha tud valaki küldeni,megköszönöm. Viszonozni is tudom,ha kéri.

13. annamaripicur

annamaripicur Utánpótlás-írogató

Sziasztok, sajnos későn álltam neki az eventnek és kellene még 56 db papírcsík, tudom h ez igen sok, de aki tud segíteni annak nagyon köszönöm! Küldök mindenkinek akinek csak tudok Én is!

14. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

sós Aki tud küldjön már ajándékba papírcsíkot még 1db plariné kellene??

15. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! szükségem lenne még papírcsíkra, ha tud valaki küldeni. Köszönöm.

16. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Már csak 3 db papírcsík hiányzik, aki tud küldjön légyszíves!

17. Juhosjudit1

Juhosjudit1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, gazdák!
    13 db papírcsíkom hiányzik (este meghalt az egerem - no, nem a tenyésztésre szánt fészekalja, és csak most sikerült újat szereznem). Ültettem rózsát mindennel, de csak fél kettő felé érik be, akkor meg már veszett fejsze nyele! Nagyon szívesen viszonzom az ajándékokat bárkinek, bármikor! Előre is köszönöm a segítséget!!! Ui. én is tudok küldeni bárkinek még ma több db-ot is. üdv. Juhosjudit1

18. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Aki tud legyenszíves küldjön nekem cukros kosárkát, tudom viszonozni :) Előre is köszönöm! Andi

19. ordogkoma

ordogkoma Utánpótlás-írogató

Pár papírcsíkom hiányzik, tárt kosárral várom a segítőket!

20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

BipnéJunior szaki
    sós Aki tud küldjön már ajándékba papírcsíkot még 1db papírcsík kellene??​

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.