Vegyes - felesleges kis topikok, stb.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 1.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gesztenyeguszti61

gesztenyeguszti61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Sajnos 6db ágacskára lenne szükségem a befejezéshez aki tud küldeni meg köszönöm Szép napot.

2. -Dazy-

-Dazy- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még 11 ágacskára lenne szükségem, de sajnos már nem tudok viszonozni! Előre is köszönöm! További napsütéses napot! :)

3. emma131119

emma131119 Járnitanuló

Hali,
    még szükségem lenne néhány ágacskára. Sajnos viszonozni már nem tudom.
    köszönettel

4. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! A mostani Különleges szállítmány eventhez még hiányzik felröppenő ágacsaka, kérem, aki tud segítsen, szeretném befejezni a feladatot, de így már nem fog sikerülni, nagyon megköszönném a segítséget!! Erre a farmra: inkognito2002

5. MajmiMolli

MajmiMolli Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szükségem lenne még 5 db ágacskára. Kérem, aki tud, küldjön, természetesen viszonzom is! Előre is köszönöm :)

6. madagaszkar01

madagaszkar01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem már csak 1 ágacskám hiányzik... Viszonzom, ha küld valaki. Köszönöm

7. hojsza63

hojsza63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok 2 darab ágacskára lenne szükségem nagyon köszönöm ha tudnátok segíteni

8. szebasztián04

szebasztián04 Járnitanuló

sziasztok.szeretnék kérni ágacskát.
    tudom viszonozni,megvan a 7 db küldési lehetőségem.köszönöm :)

9. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, nagy szükségem lenne még ágacskákra, aki idáig küldött , nagyon köszönöm nekik. , de még mindig hiányzik, segítsetek, aki tud még esetleg, nagyon megköszönném. Farm: inkognito2002

10. tess6308

tess6308 Haladó

Hirdetés !!!
    Keresem a párom , s ha megtaláltam együtt keresünk tovább ! Mert ha nem keresünk semmit éhenhal a ...(üzemeltető)!!!:D:D:D
    Ha lennél a férjem , küldj baglyot ! Posta fordultával választ írok ! Alacsonyabb szinted nem zavar ,ha magasabbra akarsz jutni és ha elviseled ,hogy én vagyok feljebb ( 89 / 195)!Igényem : néhány üdvözlő sor hetente !
    Jelige : szorgos gazda-egyenlő napi ajándék

Utoljára szerkesztett: 19.4.16
    glade kedveli ezt.
  11. fanka32

fanka32 Fórum-zöldfülű

Keresem a férjem, ki nem rest és megkéri kezem! Szintem 75, de veled talán egyre több! Legyél aktív, szorgos és ígérem én se leszek morcos!;)

12. jerma

jerma Fórum-zöldfülű

Kedves, szorgalmas farm-feleséget keresek! (98/257)
    jerma
    Megtalált a párom, köszönöm a lehetőséget a fórumnak!

Utoljára szerkesztett: 17.3.16
  13. rókalány90

rókalány90 Fórum-zöldfülű

Keresem kedves, szorgalmas farm férjem. Nekem a szint lényegtelen, ha Neked számít az enyém 74. Ha érdekel a dolog várom a baglyot. :)

Zóóka23 kedveli ezt.
  14. sznegyongy

sznegyongy Fórum-zöldfülű

Aktív szomszédokat keresek.;)

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Ez egy szükségtelen topik!
    Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérésedet!​

16. ddani9210

ddani9210 Fórum-zöldfülű

szomszedot keresek azonnal mindegy hanyas szintu letszi jeloljetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. Bettike9979

Bettike9979 Járnitanuló

Szia!
    Én lennék a szomszédod, jelölj nyugodtan!
    köszönöm

18. marta0770

marta0770 Fórum-zöldfülű

sziasztok,szomszédokat keresek

19. karlo.72

karlo.72 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szomszédokat keresek , jelöljetek ! Köszi !

20. ddani9210

ddani9210 Fórum-zöldfülű

még mindig várom uj szomszedaim jelentkezeset szintol eltekintve elöre is koszonom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.