Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Három levest főztem ennyi időm volt.Ebből az lső 40 érmét adott, a 2. pedig 50 érmét.... Reménykedek, hogy a továbbiakban is ilyen szerncsésen sikerül az összeállitás. " A remény hal megutoljára " ;)xDxDxD

bindi5454, heureca3, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  2. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Kedves Lizikertje és többiek! csak most van alkalmam megköszönni a tanácsokat a felröppenőkkel kapcsolatban. Pedig már el is hajítottam 6 baltát 280-as eredménnyel. Még egyszer köszi és jó dobálózást mindenkinekxD Jajjjj csak el ne kiabáljam,hogy eddig jóóóó:wuerg:

tutujka, Mikulás48, Gio és 9 más kedveli ezt.
  3. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A tegnapi 470 érmémhez gyűjtöttem még 472-t. Ez utóbbiakat is 10 dobásból (8X50 + 1X40 + 1X32) :D
    Megy ez! A szerencsefaktor alacsony, jóval kicsiny(es)ebb, mint az előző Bingó-eventben. Úgyhogy ha telitalálat van, akkor nem bingó!, hanem Viking!!! ;)

Mikulás48, Gio, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
  4. kigyoharcos

kigyoharcos Haladó

Gratulálok!!! Kopogd le gyorsan...;)xDxDxD

bindi5454, heureca3, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nagyon jó ez a baltahajigálás. 8 leves főztem eddig, mind a 8 dobálódzásért kaptam 50 érmét. Eddig kiváltottam a csokiszirup receptjét és a 60 db szupertápot. Még az aranybanánokat kiveszem a vegyesből, aztán nekiállok a felhősor összehajigálásának. Utána majd meglátjuk, még mi jön össze. :) Vidám dobálódzást!

Mikulás48, Gio, bindi5454 és 13 más kedveli ezt.
  6. paprika011

paprika011 Utánpótlás-írogató

JUCUS ezt tök szuperül összefoglaltad, és ez minden eventre jellemző. Én már csak mosolygok rajta. Megjelenik az event ismertető és sokan temetik az eventet, a többség megpiszkálja a hamut és feltűnik egy szikra, ezt elkezdik élesztgetni és már pislákol, majd végül fellángol a tűz.

Melan, heureca3, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  7. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Heló!
    A meló helyen én is XP-t használok....teljesen lebutítottam...
    De már így se nagyon akart futni a chrome-rajta!
    Mígnem - itt a fórumon ajánlotta valaki a "Maxthon" böngészőt!
    Csak ajánlom neked is! - Gyors-nem szaggat!
    Jól lehet vele baltát dobálni :p;)

Mikulás48, Fuhur, Gio és 18 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

9 baltával 420 pont ... ;)
    Jó lesz ez ... csak termelni kell ;) Felreppenő van bőven .. növényre várok ...:wuerg:

Mikulás48, Gio, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! 2 dobással 57, ez nagyon gyengus. Nem értem azt, amikor csak az utolsó pötty zöld félig, tehát fél pötty kéne a tökéleteshez, merre is menjek, vagy melyiket nyomjam helyette? A mellette lévőt vagy mit javasoltok? Az első levesnél az utolsó előtti dobás majdnem tökéletes volt és még is elszúrtam. Kár, hogy nem nézhetem vissza mi volt a hiba.

Izgató szerencsejátékra sikeredett az event. Az ember lányát csábítja a dobálózás, hátha most majd sikerül, aztán jön a feketeleves :)
    Igaz, sok kicsi sokra megy, majd csak lesz valami.

Gio, heureca3, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

8 ivólé 380 érme
    8 ivólé 355 érme
    8 ivólé 380 érme
    -------------------
    24 ivólé 1115 érme Átlag 46.45
    érdekességek: (5: 4: 4,5)=50 érme
    (4: 5: 4,5)=40 érme

tutujka, Gio, mentorkiller és 11 más kedveli ezt.
  11. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Szia. Ha az utolsó pötty csak félig zöld, az nem baj. Használd azt a következő dobásnál is, a többi részt változtasd. Nekem bevált. :)

Gio, bindi5454, Melan és 6 más kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Okés:) Na most összejött 1 telitalálat 2.-ra. Ez szép volt! Vigyorog a fejem:) Tisztára mint egy gyerek, amikor sikerélménye van :D ( Valamelyik énem a bugyorban biztosan gyerek még, azért játszom még mindig ezt a játékot :)

tutujka, Mikulás48, Gio és 12 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Jó ez a játék ;) Kell a sikerélmény ;)

Gio, bindi5454, Amateur* és 10 más kedveli ezt.
  14. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Örülök. :) Csak így tovább. ;) :)

tutujka, bindi5454, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Szóval...megpróbáltam!;)
    Miss..Viking Lúdanyó..elbaltázott nekem 10 adag erőlevest!:D
    A jutalma 462 db érme lett!xD

Mikulás48, Gio, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Gratulálok :) Jó eredmény ;)

bindi5454, heureca3, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon lassan érnek a növények, de beiktattam egy kis házimunkát. Felhő kiváltva + 2 kitehető rá. Szerintem ma már csak egyszer aratok.Kb 7 órakor.Utána következőt csak reggel.Azzal az aratással meg lesz a felhő+ kitehetők.Holnap délelőtt pakolás vissza az esőerdőbe és a tisztásra.Már csak 2 területen vetek,van elég idő,hogy azzal is készen legyek az egyebekből.A titok ól és fa nem érdekel, csak akkor, ha már a többi ki van váltva ,fel kell használnom a feleslegeseket is akkor.

Gio, mentorkiller, bindi5454 és 9 más kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszi, bizakodom a további hasonló jó eredményekben is!:);)

bindi5454, heureca3, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  19. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Kár volt délelőtt füvet nyírnom, mert nagyon elzsibbadt a karom.
    9-et dobtam: 6x50 + 2x32 + 1x25
    Most bekenekedtem, hogy a következő dobás sorozatra lazábbak legyenek az izmaim. ;)
    Mivel mára már az ótó leállítva, egy kis célzóvíz is szóba jöhet, hátha segít ... :D :D

Mikulás48, Gio, mentorkiller és 10 más kedveli ezt.
  20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Gondolom azért, mert a fejnél az 5 pont többet ér, mint a nyélnél az 5 pont, hiszen a fejnél kisebb az esély a tökéletes darab megtalálására. (Valamiféle súlyozott átlag alapján adhatja az érméket, de ezt tényleg felesleges lenne itt kiszámolgatnunk...) :)

Gio, mentorkiller, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.