Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szaki1979

szaki1979 Haladó

Ezert mondtam, hogy szemelyes velemeny. En nem azert sirok, mert sokat kell dolgozni erte, hidd el nem voltam es nem vagyok rest gazda es eleg reg ota jatszom. De ami ugymond nem tetszik, hogy tul nagy a "szerencse faktor" nem tudom erted-e mire gondolok. Mindigis kellett a szerencse a felropihez, de most a letermelt termek meg a felroppeno mennyisegedet jatekba teszed, ha meg nincs szerencsed buktal, mert kevesebb ermet kapsz, mint peldaul akinek tobb mazlija van es felmunkaval tobbet csinal mint te. Ezert mondtam, hogy szerintem tul nagy a szerencse faktor es nem biztos, hogy a belefeccolt munkat jutalmazzak meg az ilyen eventekkel.

tutujka, emocy91, [erika05] és 4 más kedveli ezt.
  2. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok
    2. kör 8 dobásból 400 érme (100%-os lett).:p

Mikulás48, Gio, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem idéztem az egész hozzászólásod, de az elejével teljesen egyetértek.
    Itt lehet egy kicsit taktikázni is. A rúnánál a 4,5-es két jel alatt is ott van, persze jó lenne tudni, hogy ez mindig így van vagy körönként változó? Ha a 10-ből 4 jelre a maximális érmét adja, akkor érdemes számolgatni és kockáztatni az utolsó dobásnál...

Hmmm, erre oda fogok figyelni.

Köszi!:D

Köszönöm!:) De arra voltam kíváncsi, hogy akkor hány pontot ad, ha a rúna csak 4-es.

Gio, bindi5454, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  4. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! Nekem a viking üzletben a vegyes -nél a csokoládé szirup receptje pirossal áthúzva, mind elfogyott felirattal. Nem vettem belőle, nem is szándékozom, de nem értem, hogy ez hogy lehet.
    Akkor egyéb tárgyaknál is előfordul?

bindi5454 és kedvenc62 kedveli ezt.
  5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Sziasztok!

Szerintem az átlagos érme eredménynek 40 és 50 közt kell valahol lennie, a szerencsénktől függően.
    Ezt a taktikát javaslom:

1. dobás: Tetszőlegesen kiválasztunk 1-1 fejet, nyelet és rúnát.

2. dobás: Az 5 pontos eleme(ke)t, ha van ilyen, újra kiválasztjuk, a többi helyett olyat választunk, ami még nem volt.

3. dobás: Az 5 pontos eleme(ke)t, ha van ilyen, újra kiválasztjuk, a többi helyett olyat választunk, ami még nem volt.

4. dobás: Az 5 pontos eleme(ke)t, ha van ilyen, újra kiválasztjuk, a többi helyett olyat választunk, ami még nem volt.

5. dobás: az 5 pontos eleme(ke)t újra kiválasztjuk, a többi elemből pedig
    - a legmagasabb pontszámút választjuk a 4 ismertből
    vagy
    - kockáztatunk és kijelölünk egy teljesen ismeretlent,
    ami lehet az 5 pontos, DE lehet akár nagyon alacsony pontszámú is.

Ebben a játékban
    nem nagy a szerencse faktor, jó taktikázással jó átlageredményt tudunk elérni.

Nálam ilyenkor 40 érmét adott.
    Laboviti képpel idézett példájában
    4,5 - 5 - 4,5 -ös kombináció szerepel, ami már 14 pont és 50 érmét ér.
    Ez olyankor fordul elő, ha a fej és a rúna már legalább 4,5-4,5 pontos.
    Ilyenkor a játék feltételezi, hogy a helyes nyelet úgyis megtaláljuk és megadja az 50 érmét.
    Összegyűjtöttem
    a pontszám tapasztalataimat, az aláírásomban megtalálod a linkjét.

Szeretnék pontosítani:
    Az első 4 dobásnál csak az 5 pontosat ne változtassuk,
    mert
    még összejöhet az 5 pontos találat is a 4,5 helyett, ami fél pontot jelent a végeredménynél
    és
    talán több érmét a nyereménynél.
    Ha nem jött össze az 5 pontos találat az első 4 próbálkozásnál,
    az ötödik dobáshoz természetesen válasszuk majd a 4,5 pontos elemet.

Jó eventezést, a dobásokhoz sok szerencsét Mindenkinek!:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 12.5.16
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű rendelkezel a lekvárfőző üzemedben az említett recepttel.

Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  7. Borostyán

Borostyán Törekvő

Sziasztok! A runánál van valami logika, hogy melyiket kell választani, vagy teljesen véletlenszerű.

meszimarsi és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Értem mire gondolsz. Én sem mondhatom el magamról, a farmomról, hogy húj de szerencsés. Van egy pár event, állatkás is meg más is, amiket kifejezetten rühelek.
    Pontosan azért írtam, amit írtam, mert ebben az eventben van szerencsefaktor, de 16 dobás után láttam, hogy minimális. Csak bátorítani akartalak, hogy ez az event nem az az event mint a bingó2, hogy 40000 gaz kelljen a semmiért.
    Van benne szerencsefaktor, de nagyon kevés. Figyelni kell, az biztos. Nem elég csak kattintgatni. A jutalmak elég jók, sokkal jobbak, mint a bingó2-é voltak. A szerencsefaktor pedig elenyésző a peca2hőz képest.
    Bátorság, koncentráció. 25000 gazzal (ez sem kevés, de sok terület van) mindent viszel, ha átlag 40 pontot hozol. És az nem a szerencsén fog múlni, hanem a koncentráción. Nekem is volt már 25 értékű dobásom, de én szúrtam el. Ahol odafigyeltem 40-50-esek jöttek.
    Egyébként 24ből 1115 érme és egyet én szúrtam el. A farmom meg nem szerencsés.
    A vegyesből már csak az Ural és a kupon fontos. Utána jöhet a felhősor. Szombat estére bedarálom. Még nullpercezni sem fogok. Eldöntöttem.

Utoljára szerkesztett: 12.5.16
    tutujka, Gio, mentorkiller és 10 más kedveli ezt.
  9. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Egyébként van annak valami jelentősége, hogy hányadikra jön össze a telitalálat?:sleepy:
    Már van csokoládé szirup recepted!xD

hűha, bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Felhő beüzemelve.
    Szia. Nekem az a tapasztalatom hogy a fejnél és a rúnánál 10-ből nyolcszor a 4 utolsóból volt jó az egyik. Egy dobásom lett 32 pontos ( ott nem találtam el a rúnát csak 3 pontosra és ott alacsony sorszámú is lett a jó). Tehát én a fejnél és a rúnánál bejelölöm először a legutolsót, ha nem jó akkor az utolsó előttit ..... és így megyek lefele.

tutujka, HéricsBáró, hűha és 10 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Sziasztok,

kifejlődtek a titokfáim és -óljaim:

- tamarindusz XXL
    - mandarin XXL
    - szentjánoskenyérfa XXL
    - guava XXL
    - 2 cédrát XL

- hegyi boróka
    - 3 fekete fűz
    - narancs XXL
    - szilva XXL

- 1 európai borz
    - 2 teknős
    - 1 kakas

A tamarindusz XXL-t event után ki fogom majd tenni a földekre,
    európai borzom még nem volt: elégedett vagyok :)

Jó eventezést, a dobásokhoz sok szerencsét mindenkinek!:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Mikulás48, Gio, Cyra65 és 18 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot és nagyon jó találatokat kívánok mindenkinek a dobálásokhoz:)
    Ma végre nekem is van időm eventet kezdeni, már két területen érik a gaz:D
    Szia kukori, ügyes vagy, gratulálok a felhőhöz:), ha utol nem is érlek, igyekszem behozni a lemaradásomat, talán sikerülni is fog :)
    Nagyon jók lettek a nyeremények, gratulálok hozzá:) Köszönöm a statisztikádat, figyelmesen végigolvastam és megpróbálom hasznosítani:), az eredményről majd később tudok írni, mert 2 órája eventezem csak:D
    Pontosan ezt érzem én is, itt most nem a szerencse (legalábbis nagy részben nem) kérdése, hogy sikerül-e a kiválasztás, csak figyelni kell a változásokra az alsó sorban:)

hűha, bindi5454, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nincs, gondolom, mert ugyanúgy megvan az 50 pont.... Az teljesen a szerencse dolga szerintem, ha már 1re v 2ra összejön.

bindi5454, Peszi2, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Még csak a felhő felét baltáztam össze, nem irtam fel mennyi volt a leves,de csak 40 és 51 pontosat dobtam, pedig nem tartozom a szerencsés farmok közé, lehet most majd jön a rosszabb széria.
    4 órakor aratok,aztán elvetek egy kör paradicsomot utána éjszakára jöhet a varjuháj, a maradék megy a levesbe,párat még baltázok,holnap számitásaim szerint kész a felhő,aztán termelés és válogatás, hajtok az AB-ra a sztápra, titkokra, kuponra, remélem összejönnek.
    Mindenkinek sikereket, repkedjenek azok a balták.

Gio, bindi5454, kissme6 és 6 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Első nap (event közzététel) biztos voltam abban, hogy az odafigyelésnek sokkal nagyobb szerepe lesz, mint a szerencsének.
    Remélem ez nem női megérzés vót! :oops::p

tutujka, mentorkiller, hűha és 9 más kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Tényleg nem érdemes kísérletezni az 5. dobásnál már, ha csak 1 nem zöld pöttyünk van a fej és a rúna esetében. Most úgy jártam 1 dobásnál, hogy a rúnában 1 lámpa nem égett csak, meghagytam, és még is telitalálatot jelzett 50 ponttal. A záróképen látszott is az 1 fekete pötty a rúnán.

mentorkiller, bindi5454, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Tulajdonképp panaszra nem lehet okom, az 50 -es 90%-ban összejön. Volt már nekem is olyan, amikor egy hozzávaló alatt nem világított minden pötty, de megadta az 50-net.
    Hajrá, jó játékot mindenkinek!:)

zoldliget, Gio, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  18. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok,
    összesen egy pont veszteséggel még megkapjuk az 50 érmét:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

meszimarsi, bindi5454, anci091551 és 5 más kedveli ezt.
  19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Nem, hanem az már ott van az 1. szenteden!

tutujka, hűha és bindi5454 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:) nálam biztos, hogy női megérzés lesz, mert én abból vagyok, és ezt nem és nem is akarom letagadni:):p

hűha, bindi5454, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.