Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

ehh..eldobáltam már vagy húsz baltát mégis csak kb 1000 pontom van
    a felreppenőkkel sem tudok mit kezdeni mert nincs annyi növényem
    sose lesz így ma már felhősorom

cserébe tetszik az event

..hja már van növényem csak aratnom kellett
    :)

csio70, vcsaba18, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  2. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Felhő kész, most dobáltam 18-at, ebből 16x 50-es lett, 1x 40-es, és 1x 25 (itt nagyon nem éreztem rá a nyerő alkatrészekre).
    Sok idő van még, csak győzzem termelni az eventnövényt. Éjjelre mindenképpen hosszú érésűt ültetek, mert a varjúhájra olyan rapszodikusan adja a felröpiket: kb ugyanannyi területre ad 5-15-11-11-8, a következő körben pedig 14-21-20-24-18 felröpit.
    A vegyesből kinéztem a szupertápot, party pörgetést, arató kupont, aranybanánt.
    A kitehetők közül jó lenne még szerezni a Baltagyárból néhányat + még 1 sárkányt, mert sárkány fun vagyok.
    De itt a hosszú hétvége, lesz rá idő talán.
    Holnap ne felejtsen el mindenki jól bevásárolni, mert csak a kis üzletek lesznek nyitva vasárnap-hétfőn :)

csio70, heureca3, kedvenc62 és 15 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszi a választ, most sikerült időt szakítani az olvasásra, ezért most válaszolok. Nem kifelejtettem, hanem - mint korábban már írtam - nem tudom mik ezek és hogyan lehet szert tenni rájuk.

De ott hangulatosabb a vásárlás. Aki a kis üzletekkel elégedetlen, vigyen magával egy baltát :) :)

csio70, kedvenc62, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A házunk mellett van egy kis közért, ünnep nap is van friss pékárujuk.
    Ha baltát viszünk magunkkal csakis 5 zöld pöttyös alkatrészekből állítsuk össze! :)
    És hogy ne legyek off: a recept nem kell, mert már megszereztem régen, és a pinkie pie sem érdekel. :)
    Lassan újra aratok és jöhet a dobálózgatás.

kedvenc62, genka53, erzsike511 és 4 más kedveli ezt.
  5. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Elkezdtem dobálni..... a nyélből nem lehet rossz választás, mert legrosszabb esetben az 5. dobásra azt teszem be amit még nem választottam, ha az előbbi próbálkozásokkor nem leltem meg az 5 pontocskát... a fej és a rúna inkább megérzésre megy, bár néha melléfogok, de többnyire megvan az 50-es érmemennyiség.... de volt sajnos néhány 25-ös is, és néhány 40-es is.... vásárolni majd később fogok, hiszen az a kevés érme még nem elegendő vágyaimat kielégíteni.... reményeim szerint legalább néhány aprósággal gyarapítom készleteimet....
    Mindenkinek sok sikert, és kellemes baltaröptetést! (rengeteg felröpit, és érmet..........)

kedvenc62, emocy91, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Aki külföldre készül a napokban, jól vigyázzon!

Most olvastam az április1 magazinban, hogy az osztrákok kerítést húztak fel a határon a baltahajigálók ellen.

Jelentem a felhő és a banán megvan. De mintha lassabban jönnének az eleinten igen jól mozgó felröppenők. Éjszakára szekfű kerül a földbe.

csio70, Mikulás48, kedvenc62 és 8 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Igen, már rájöttem, mit kell tenni és mi volt a hiba!
    Kukorinak is köszönöm ezúttal a segítségét! Gondolom olvasgatja mindenki írását!

Nagyon köszönöm a felvilágosítást, már fénylik a balta!!! Rájöttem hol hibáztam!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.5.16
    Jolán74, kedvenc62, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  8. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

Most csak 10 erőlevest tudtam gyártani (a felröppenők nem igazán jönnek, lesz is hosszú érésű növény ültetése este!), mind a 10 50 érmés lett, 6 x 2-dikra, 2 x 3-dikra és 2 x 4-dikre sikerült a jól eltalált baltát a közepébe dobni a céltáblának. A felhőt megvettem, beüzemeltem. Érdekelne még sok minden, de a következő dolog amit ki akarok váltani az a recept, mert az nincsen még meg. Jó lenne a szuper táp, partipörgetés, aranybanán is, no meg a sok TP-t adó kitehetőből vagy egy tucat (na ez csak álom).
    Nem is olyan rossz ez az event, mint első hallásra gondoltam volna, sőt! :D

csio70, kedvenc62, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  9. maklarimama

maklarimama Junior szaki

sziasztok!

Mit csinálok rosszul? 15 és 25 pontokat érek csak el.

szellorozsa, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  10. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok, ez egy jó kis event, felhősor kész, s rengeteg idő van még a többi jó ajándék megszerzésére. A balták összeállítása többnyire sikerül, a baltanyeleket a legkönnyebb kiszámítani, csak öt van, addig kell cserélgetni, amíg nem lesz meg az ötpontos, a fejeket is könnyű eltalálni öt próbából, a rúna kicsit macerásabb, de szerencsére a balta betalál elég sokszor a közepébe, többször, mint ahogy a nagy halat engedte kipecázni. Szépen, sorban, jó érzéssel haladok, remélem mindent megszerzek....

kedvenc62, genka53, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem is az előző dobásokból 25, 32, 40 pontom lett! :cry::mad:>:(:mad::cry:

szellorozsa és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. 70ikun

70ikun Utánpótlás-írogató

Egymás mellettit tegyél mindig. Ezt úgy értem elkezded az
    1 balta aztán mondjuk az 5 nyél majd az 1 rúna utána
    2-es balta 4-es nyél 2-es rúna majd
    3-as balta 3-as nyél 3-as rúna általában ilyenkor már megvan melyik 3 a következő vagyis azok amelyeknél tele a zöld pontos sor
    ha még nincs meg mind akkor a következő
    4-es balta 2-es nyél 4-es rúna és akkor kiválasztod mindegyikből amiből a legtöbb zöld pont van. A fejszénél ha egyik sincs tele akkor értelemszerűen az 5 balta a jó. Azért irtam igy mert teljesen mindegy honnan kezded csak mindig egymás melletti tárgyakat tedd be. És ne mindig ugyanezt kezd hanem ha balról indulsz baltával akkor mondjuk a rúnával jobbról indulj a nyéllel meg amelyikkel akarod kezdeni. Majd forditva tehát az inditás ne mindig ott kezdődjön hanem felváltva hol jóbbról hol balról vagy akár középről de mindig folyamatosan egymás melletti nyelet, baltát vagy rúnát tegyél be. Igy a legtöbbje 50 pontos lesz elvétve akad egy egy 40-es. Remélem érthetően irtam le.

Utoljára szerkesztett: 13.5.16
    demeter03, csio70, Mikulás48 és 13 más kedveli ezt.
  13. Jolán74

Jolán74 Járnitanuló

Ez egy fantörpikusan szuper ötlet volt ;);) Én kipróbáltam és csak ámulok! Köszönöm! :D

demeter03, csio70, Mikulás48 és 5 más kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Tegnap sokkal ügyesebben dobáltam, mint ma. :music: 1649 érmém van, most várhatok a következő aratásig, hogy legyen egy levesre való növényem és meglegyen a felhő. :p

demeter03, csio70, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  15. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Bizonyára igazad van/lehet, de én mindig össze-vissza rakosgatok,
    minden tudományos alapot nélkülözve és így is jön az 50 pont.
    Akkor kevesebb, ha szórakázásból 19-re lapot húzok ....
    Pontosabban, ha a már elért 4,5 pontos fej vagy rúna helyett 5 pöttyöt szeretnék. :)

demeter03, heureca3, kedvenc62 és 7 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A felhőm beüzemelve, már szemezgetek, van 500 valahány érmém. Általában 50-es sikeredik, néha becsúszik egy-egy 40-es is. Ezzel nincs is gondom, DE a baltadobálás nem tetszik, mert mint mindenki tudja ezt a játékot nagyon sok gyerek is játssza, márpedig nem kellene a gyerekeknek baltát adni és semmiféle veszélyes eszközt dobálni. Az event megtervezői ezt figyelmen kívül hagyták, pedig látnak a valós életben épp elég erőszakot, negatív dolgot, nem kellene itt is ezt tálalni eléjük. Látják és adott esetben majd ki is próbálják,ettől pedig meg kellene óvni őket!

demeter03, heureca3, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  17. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

én ezt egyáltalán nem értem, kérlek segítsetek. Melyik baltafejhez melyik nyél való meg melyik rúna ? Vagy tök mindegy, úgyis random dobja a gép és lesz ami lesz ?

demeter03 kedveli ezt.
  18. farkaska89

farkaska89 Utánpótlás-írogató

olvass egy kicsit feljebb is, ott van tipp hogyan lehet telitalálat

genka53 és szellorozsa kedveli ezt.
  19. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Én úgy gondolom, hogy ezt a gyerekek már régen nem játsszák. (Családi tapasztalat)
    A játék túl nőtt a gyerekek által is könnyen követhető játékszabályokon.
    Nyilván vannak olyan játékelemek is, amelyekben a gyerekek is szívesen részt vesznek.
    De azért vannak mellettük/velük felnőttek, hogy az általad is említett "fonákságokat"
    elmagyarázva, a számukra is érthető és elfogadható mesekörnyezetbe helyezze!
    Ez viszont már a felnőttek, szülők felelőssége ...

demeter03, heureca3, kedvenc62 és 10 más kedveli ezt.
  20. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

köszönöm. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.