Viking csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, May 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Ha nem akarod aratni, akkor leveszed pl a pókot... és nem tudod aratni, aratógéppel se, mikor szükséged van a felhőre akkor vissza rakod rá a pókot és learatod, azzal aktiválod.

2. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Event kész! Már csak a party pörgetéseket kell ki vennem! 110 érme kell hozzá,a következő körbe megvan az is! Nagyon tetszett szeretem ha egy kicsit gondolkodni is kell! Mindenkinek szép napot kellemes hétvégét!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok ;) Én még ültetek egy két kört ... amennyit a családi program enged ;)

4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ültess Békát, ilyen időben gyorsan szaporodnak:)
    Lassan érik ez az event növény:(

5. Lili060504

Lili060504 Törekvő

A banán kiváltva :D

6. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia, nem "leveszek róla egyet", ahogy írod, hanem a gesztenyepókot vedd le, és rakd ki a főfarmra, 2.000 CSP-t ad! ;):) Nekem egymás mellett vannak a Nyugdíjas Mikulással (2.412 CSP) a főfarmon, mindkettő CSP-t ad, és csak akkor rakom ki a felhőre, amikor aktuális a használatuk.:D:inlove:

7. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Sziasztok!Csütörtök reggeltől nem tudtam gép közelben lenni.Mik a tapasztalatok a felhőhöz mennyi eventnövényt kell termelni?

8. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszönöm neked is..végre már megtudtam milyen fán terem a málna;)..kipróbálom de csak a pókkal müködik a többi gesztenyével nem??...gondolom azokkal is..többet már nem kérdezek:)

Amennyit csak tudsz:) de a felhőhöz hogy mennyi kell azt hiszem az ismertetőben benne van. 9570 db.

9. Hechingen

Hechingen Rutinos

Nem tudom ki hogy van vele de nekem eventnövény tultengésem van.És még sem tudok levesezni mert a felröpik nem nagyon jönnek..1 vagy 2 levest tudok legyártani egy aratásbol.

10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    ültess hosszúérésű növényt .

Sziasztok!
    Én még gyűjtögetem az érméket, most pl. mogyorót, nőszirmot és cukorrépát ültettem, hogy reggelre legyen repcsim. ;)

Last edited by moderator: May 14, 2016
  11. BABA05

BABA05 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nálam se jönnek a felröpik, pedig este mindig hosszut ültetek, de mivel az eventnövény 8 órás ezért abból is csak napi két kört tudok ültetni, és arra nagyon gyéren jönnek a felröpik.:)

12. Vakond-Gazda

Vakond-Gazda Fórum bárója

Teljesen mindegy melyiket veszed le, minddel működik:)

A titkos fák is kiváltva... :)

13. staramajka

staramajka Junior szaki

Szia, most 3135 érménél tartok én, ebből 15 a tesóira vár, a többit beváltottam már. Ezt 65 levesből "baltáztam össze", 48,2 -es dobás átlaggal, ami 18.850 event-növényt, és 975 ivókürtöt igényelt. A felhősorhoz kell 1.650 érme, ami az én produktumommal 9.921 event-növényt és 513 ivókürtöt jelent. Ez természetesen csak egy irányérték, mert semmi nem egyforma. Megoldható a feladat eventzárásig, mert ha mindent legyalulsz a farmodon, (csak a tojásokat hagyod kint, ha van), akkor meg tudod csinálni. Persze szupertrágyával és Kacsa Kata szp.t-val is rá tudsz még segíteni. Én a tisztáson kint hagytam a mamutokat, a többi területen is vannak U alakban a széleken fák, így 725 db 1*1-en termesztettem a növényt, napi 3 aratással. Már a felszaporításnál is szereztem egy kis előnyt, mert amikor már a teljes művelendő területen lement a 2*2-ben egy kör event növény, de még volt idő bőven a lefekvésig, annak ellenére, hogy megvolt már az 1*1 mennyiség-szükséglete, még egy kört 1*2-ben megjárattam szuper-trágyázva. :) Szurkolok neked, hogy sikerüljön legalább a felhősor. :D:inlove:

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Felhősort megszereztem délelőtt, a vegyesből már korábban kivettem a legfontosabbakat (recept, AB, szupertáp). Most, hogy meghirdették a kerekkerék akciót, hajthatok a partypörire is, bár elég drága az az 5 szem pörgetés. Van még idő, kiveszek a vegyesből, amit tudok.
    A baltahajigáló viking liba nagyon vagány, öröm vele játszani, gratulálok a játék tervezőinek! :inlove:

15. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok, hozom az eredményemet. Napi kétszeri aratással(ami néha egy, mert kissé lusta vagyok :) ), két kiváltani valóm van: a 6 Tobago talányos fa illetve az 5 AB. És még mindig van 3 nap. A csillagot és a Pinkit nem váltom ki, mert nincs szükségem rájuk. Inkább a kitehetőket még egyszer. Remekbe szabott event, jól szórakozok a dobálással. Sok sikert mindenkinek!

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ugye, ugye! A személyes véleményt is időnként érdemes kicsit félretenni, mert lehet, hogy útban vannak.
    A legszimpatikusabb az írásodban, hogy teljesen őszinte. Bizonyára a 20. oldalon is az volt, és pontosan ez az őszinteség itt, a változtatás (vélemény) felvállalása, ami nagyon ritka és így nagyon nagy értékkel is bír.
    A szerencsefaktor viszont még csak most jön. Mégpedig mit érnek majd a titkosak? És ez pusztán szerencse kérdése lesz.

17. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Köszi a választ.3ezer növényem már van és 1200 kürt a 0 percezésből.És hajlandó vagyok levest is venni.

18. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    event befejezve
    a felhosort az aranybanant a szupertapot a paty porit a 6 tikifat es 2 baltagyart valtottam ki
    a tobbi marad tovabb nem termelek

19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az az igazság, hogy eventismertető elolvasása után én sem voltam benne teljesen biztos, hogy jó lesz ez, de most már rájöttem, hogy igazán remek.
    Folyamatosan termelem az eventgazt, 4 területen, a tölgyest nem bontom le, csak végszükség esetén, mammutfák és pár terményes ól van ott. Naponta 2-szer-3-szor aratok, attól függően, hogy van időm. A VV időnként sajnálatos módon akadályoz a farmeramázásban (mint pl. ebédfőzés, süteménysütés, némi gyermek fogfájással, ügyeletre mászkálással fűszerezve).
    A legtöbb baltadobálás 50, 40 érmét ad, elvétve volt csak pár 32-es.
    Most így 2878 érmém van, még nem váltottam ki semmit, majd a vége felé. Szeretném a felhősort, a vegyesből a lényeget, és lehetőleg minél több plusz baltadobálós (vagy hogy hívják) kitehetőt.
    Az én taktikám azt hiszem Kukori80-éhoz hasonló, minden elemnél a bal szélsőnél kezdem, és úgy megyek mindig eggyel jobbra. Nálam bejön.
    Jó játékot és sok szerencsét mindenkinek!

20. gal.t

gal.t Utánpótlás-írogató

Szép napot! Segítenétek, hogy hol találom a 0 percezés pontos leírását? Beírtam a keresőbe, de csak az ezzel kapcsolatos kérdéseket találtam.

Thread Status:
Not open for further replies.