Viking csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, May 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Én ezt értem. De nem működik. Tehát nekem sajnos hiába ültetés után szupertrágyázok, (amikor már el lett fogasztava fehér ártatlanság) nincsen hatással a szupertrágyámra mert 4 helyett nem lesz 3.12. Ezért írtam ide.

Ivibaba54 and szellorozsa like this.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ezen a farmon 4 napja nem is használtál szupertrágyát. Most is van aktív fehér ártatlanságod de a növényeidet nem szórtad be a szupertrágyával. Csak az első napon (11-én) az első 10 maghoz használtál belőle. A vetőgép munkásoknál ha ráállsz az egérrel a szupertrágya ikonjára, akkor ki is írja: 70%. Vagyis 50 az alap, plusz a tölgy rúna 10 és a fehér ártatlanság is 10. Tehát működik.

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szégyellem,de nem lelem ezt a képregényt.
    Csillag,matrica nincs kiváltva,kitehetők felhőn, plusz 1 teljes adag.

4. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

A gazdakörben keresd, középső ikon...
    Én még gyúrok a plusz kitehetőkre és a csillagra, szupertrágyára...:)

5. -East17-

Szia!

A Gazdakörre kattintva a középső ikont kell választanod.

6. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,
    Én ilyen esetben nem szoktam kiváltani semmit sem, amíg az egész felhő és rávaló ki nem gyűl. Akkor egyszerre váltom ki az egészet s így még véletlenül sem váltom ki kétszer ugyanazt. A mazsolázgatás ezek után kezdődik.
    Próbáld ki te is, meglátod működik. :)

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm szépen,hogy segítettél!

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó napot -East17- .
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Most , hogy kiderült , hogy ez a világ egyik legkönnyebb eventje , és így magának kevesebb munkája van itt a fórumon , hogy sikerült az eventtel haladnia ? Sikerült valami jó dolgot megszereznie , amire vágyott ? :)

A messziről jött baltát , közelről lehet felismerni .

9. -East17-

Szép delet.

Ne feledjük azért, hogy nem mindenkinek annyira könnyű, és ugye az embereknek más gondjaik is akadnak errefelé. De azért megyeget a dolog, nem panaszkodom.

Ámde:

"Már a régi görögök is unták a régi görögökről szóló bölcsességeket" - régi görög bölcsesség.

10. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

végre sikerült látnom elsőre 50-es dobásodat, gratulálok, sok ilyet, ha csinálod még xD

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm.
    A matricán gondolkodom,de hajlok a kiváltás felé,mert hiányos lesz az emlékkönyvem.

12. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Szia! A Viking boltban szeretnék csokoládé szirup receptet venni. Azt írja ki, hogy elfogyott. Ez hogyan lehet, hiszen még nem is vettem.
    Üdv.

13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)

Szegény fiad, sajnálom, de ilyen esetben kötelező elmenni bőrgyógyászhoz, mert rögtön diagnosztizálni lehet pár kérdés és a tünetek alapján ezt a csúnya bajt.

A baltadobálás kapcsán mondom, hogy ki lehet ám következtetni, melyik fej-nyél-rúna az összeillő, he sikerül legalább az egyiket totál zöldpöttyössé tenni, tapasztalatból mondom, hogy nekem 90%-ban 50 pontos dobások jönnek össze.
    Rubin talányos ólak:2 db Teknőslak, narancs Rodeó és piros hódvár...az európai borz eltévedt, Canadába ment és nem hozzám!
    Ural-talányos fák: 3 db XL Naspolya, Som, XXL Berkenye, XL Szakura, (sokadjára mondom el, az XL-es fákat ki kelllene venni a nyeremények közül...szerintem)>:(
    Félóra múlva a Bahás Tobago fák is beérnek,fogadjunk ott is lesz XL-es fa:cry:

14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Eperdzsem, szép délutánt számodra !
    Ha megvan a kellő érme a megvásárláshoz, az lehetséges, hogy már ott van a Lekvárfőző 1. szintjén Nálad. (egy régebbi event nyereményeként már megszerezhető volt).

VikingJoe
    sziasztok!
    még nincs lekvárfőző műhelyen, ha most megveszem a receptet, az meg lesz majd akkor, ha vettem műhelyt is?

Szia, igen, ott lesz az üzemben, ha kiváltod a mesterséget -ott vár Rád-.

15. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

sziasztok!
    még nincs lekvárfőző műhelyen, ha most megveszem a receptet, az meg lesz majd akkor, ha vettem műhelyt is?

16. -East17-

Szia!

Így van, a megszerzett receptek eltárolódnak.

17. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

A nyelnel mar ott volt a teljes potty , ha azt beraktad volna megkapod a telitalalatot :( ajajajjjj

19. monesza30

monesza30 Utánpótlás-írogató

sziasztok én már ki váltottam a szuper tápot, a partyt,titok ólat és fákat.a farm m kupont,arany banánt, és 2szer ki váltottam már a baltagyárat az ad a legtöbb tp..... remélem össze jön még 2 db balta gyár..... sok sikert mindenkinek ...... :)

20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Felhő aktiválva,titokól ,szupertáp,matrica megvéve! Még hajtok a farmmunkás kuponra,aranybanánra,titokfákra és a szupertrágyára,remélem sikerül! Jó baltadobálást kívánok Nektek! :D

Thread Status:
Not open for further replies.