Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Okés... Köszönöm :)

bindi5454 kedveli ezt.
  2. anci091551

anci091551 Haladó

Ugyanígy csináltam én is az előbb.

meszimarsi, Gio, Matold és még 1 ember kedveli ezt.
  3. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

az hát.. én mégis remekül elszórakozom az amazon libával, lehet másnál csak a levesmester kihívása éri el az ingerküszöböt:))

alig várom már a 10 , 12 órás eventnövényeket, akkor csak emberi mértékkel mérve is de a normalitáshoz közel optimálisabb időt kellene csak itt tölteni
    valakik írtak feljebb olyanokat amiket én is hiányolok, régen volt olyan event ahol komoly mennyiséget kellett pajtából, terményekből beadni

manapság már nem is olyan egyszerű az ötletemberek élete:DD
    ha belegondolsz milyen dilemmában lehet olykor a newproductplanningmanagement ha egy olyan játékot kell kitalálni ami
    gyerekeknek készül(ne) , de mégis felnőttek játszanak vele:)
    hű ez mennyi betű
    érdekes és tanulmányozandó dolog ez , de én még nem stimuláltam magam eléggé ahhoz hogy ennyire mélyen belemerüljek
    ...valahogy majdnem mindig sikerül az 50 punkte , nem hinném hogy ennyire mázlista lennék, csak a rúnánál ahol a legnagyobb a választás lehetősége , a csupa zöldpontosból is több lehet...:) mással nem tudom megmagyarázni a sikersorzatomat, vagy
    lottószámokat valaki esteleg?

juhosjuc, genka53, g.bella és 9 más kedveli ezt.
  4. z2856

z2856 Fórumprofi

Tudom xD általában azért nem írok sehova semmit, mert mindig annyi mondanivalóm lenne, de leírni meg jajj xD
    De simán lehet skippelni vagy szelektív olvasni ;)

-kaktuszable-, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

még nem olvastam végig , de majd esküszöm fogom:)
    skippi nem egy delfin volt?

Gio és Peszi2 kedveli ezt.
  6. z2856

z2856 Fórumprofi

Ha régebben farmozol, mint egy éve, akkor totál felesleges elolvasni, csupa közhelyet és elcsépelt tanácsot tartalmaz :) Kiscsókáknak hasznos, sólymoknak már kevésbé ;)
    A delfines dologban én nem vagyok jó, még ha Tarantino filmekről lenne szó... De pl. a távirányítókon van skip nevű gomb, ami ugratást, átugrást, továbblépést jelent:D

-kaktuszable-, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. kissme6

kissme6 Törekvő

Kipróbáltam, hogy mindig más csoportban van a nagy pontos rúna. 7ből 350 pont. 6x 5 pontos rúna. 4szer 4,5 pontos. 3szor a 4,5 és 5 pontos rúna is megkerült.
    Lehet, hogy csak a szerver ördöge de működött és ez a lényeg.
    Hátra van még: sztrágya csillag, recept, pinkie sütik.
    A felröpik miatt haladok ilyen lassan.

genka53, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kiváltottam már a felhőt a rátehetőkkel, + 2 db baltagyárat, + 1 Mind meg van?-t (a sárkány miatt :)), a szupertápot és a farmmunkás kupont. Még van bő 1,5 nap, még összejöhet 1-2 jó dolog.

-kaktuszable-, zoldliget, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  9. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv mindenkinek!
    Én gyakorlatilag péntek du. kezdtem s baltahajigálás miatt nem nagyon haladok!
    Gyakorlatilag egy-két 50 pontos, egy-két 40 pontos s töménytelen mennyiségű 32, ill. 15 pontos "dobásom" volt
    Ez így nem buli...
    Még csak 720 érmem van, s kellene valami jó tipp, hogyan lehetne az 40-50 érmes dobásokat produkálni...!!!!

szellorozsa, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Hegyivadász71

Dobsz 4-et összesen , és utána megnézed , mi mennyi pontot adott , kiválasztod a legtöbb pont levőt és akkor nem lehet baj.

Nekem minimum 40-et ad.

De , arra vigyázz , amit már bejelöltél , a következő dobásnál legyen mindig más. Az 5. dobás nál vonj átlagot.

-kaktuszable-, szellorozsa, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. rajkoildi

rajkoildi Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem tetszik ez az event. Nem "görcsölős", szépen meg lehet csinálni, köszi

-kaktuszable-, maszilva, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  12. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Szerintem is jó.:Dmár megvan a felhősor, a titkosak, a recept és a kupon. Még az aranybanánt és szupi tápot szeretném.

Peszi2, Popey1967, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  13. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Köszi...de mi az hogy mennyi pontot adott?? Most éppen nincs levesem, nem tudom megnézni, de valójában nem is tudom hol kell ezt meg tenni...
    Csak 22-körül lesz levesem, addig reménytelen, de köszi a segítséget addig is....
    Hegyivadasz 71

14. HéricsBáró

Szia Hegyivadász71

Kis zöld pontok.

Ha mindd ég akkor jó.

-kaktuszable- és Gio kedveli ezt.
  15. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Gio kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Igen . Ha fullra ég akkor jó .

De keresd ki Kukori.és.Kotkoda hozzászólásait. Aranyat érnek . Sokkal jobban el tudja magyarázni .

Én hozzá képest kezdő farmer vagyok.

Peszi2, -kaktuszable-, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

Sziasztok! Nagyon tetszik az event, de nem tartom igazságosnak a pontokat.Például ha valaki elsőre telitalálatot ér el annak szerintem több pont járna.Mert a rúnánál eltalálni elsőre a jót az nem semmi szerintem.Legközelebb ezt is figyelembe kellene venni a pontozásnál.

szellorozsa és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Na, ez lenne aztán az abszolút igazságtalan! :)
    De mindjárt jelentkezik az ellentábor ... :D :D

kovacstne, _Cygnus_, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  19. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Beértek a Bahás titokfák:
    XL Szentjánoskenyérfa, Huang pi fa, XXL és XL Tamarinduszfa, XXL Ördögcérnafa, XXL Guavafa. Jók lettek és lett XL fa is, ugye, hogy megmondtam?;)

_Cygnus_, Peszi2, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  20. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Az időmbe sem fér bele ez az event, de az egyebeket mégis kiváltottam ;)
    A titokzatos csemetékből lett 2 somfám, 2 citrancsom - ezek még nem voltak, szóval örülök.
    A titokzatos ólból pedig egymás után bejött két sárga tojástojó - utána pedig 2 vidralak és egy narancs medve.
    A party pörgetésből pedig kiforgattam egy madárházikót - "madár pagodát".
    Panaszra nem lehet okom. Hasonló szerencséket Nektek is!

Peszi2, -kaktuszable-, zoldliget és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.