Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Rég nem jelentkeztem de azért figyelek a tanácsokra sokat segítetek! Most teljesen eltévedtem. 0 Percezni szerettem volna mert nagyon későn tudtam elkezdeni de elfelejtettem a szisztémát! Gesztenyés felhősort be izzítottam karácsonyi süti fehér ártatlanság vetés előtt elfogyasztva brokkoli kinemesítve a rekeszbe 0 perc helyett 2óra 30 perc . Szupertrágyázva vizezve! Kérlek segítsetek mit rontottam el? Köszönöm!

Ivibaba54, Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  2. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Csodálkozom magamon: amit szerettem volna minden megvan, idő még mint a tenger, igy talán lesz plusz kitehető is! a titkos fákból számomra semmi érdekes, az ólakból egy narancs medve, a többi már volt! De maga az event tetszik, nem kell halálra dolgoztatni a munkásokat o_O növényt még termelem, felröpi lesz amennyi lesz, azt még elbaltázom!

Hajrá azoknak akik még a felhősorért küzdenek

-kaktuszable-, Ribiszke, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  3. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    A brokkolinak nincs olyan nemesítése, hogy (25%-os) szupertrágyaimádat, azért nem működik. Olyan magas szintű növényt keress, amelyiknek van. (A hagyma az tuti 0 perces a szupertrágyaimádattal.)

-kaktuszable-, Ivibaba54, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...itt van a Link amit én is dobtam...látod ahol a legtöbb zöld pötty van a Nyélnél...Fejnél...Rúnánál.. az 5-ik dobásnál azt válaszd
    ki. ------http://kepfeltoltes.hu/160515/balta1_www.kepfeltoltes.hu_.png
    .. itt én ott rontottam el hogy figyelmetlen voltam és az 5-ik dobásra nem az 5 pöttyös nyelet választottam..pedig lehet látni hogy a 3-ik dobásnál már bejött a tuti nyél az 5 pöttyös...
    Tehát az a lényeg hogy az 5-ik dobásra azt a Variációt válaszd nyélbe.. fejbe... rúnába... ami alatt a legtöbb zöld pontocska van.
    Én 50 pontot kaptam volna ..nem 32 pontot..hogyha azt a nyelet választom ami a 3-ik dobásnál van az 5 pöttyös...így már biztosan érted.

5. Bettina7676

Köszönöm szépen akkor ezt elnéztem! Rózsám van még meg hagyma!

Ivibaba54, genka53, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nagyon szívesen.
    A hagyma az tökéletes!:)

Ivibaba54, genka53, he1951 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Bettina7676

Nagyon köszönöm a segítséged! Sok sikert az eventhez!

8. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Üdv mindenkinek!

Szépen haladgatok, felhősor beizzítva, kb a fele kiváltva a többinek. Egyenlőre még nem tudom, hogy hogyan tovább, a titkosok nem nagyon izgatnak, mert ilyenkor sosem szoktak bejönni, ugyanakkor kacérkodom a kitehetők újbóli megszerzésével, talán jók lesznek cserealapnak. (vagy nem) Szóval most holtpontra jutottam, majd meglátom, hogy mi is lesz belőle. Ami most már kezdi a gondot okozni, az a felröppenők száma, de ma estére elbaltáztam a dolgot, mert eventgazt ültettem valami rendes hosszúérésű (rózsa, szegfű) helyett. Na mindegy, ez a vonat már elment, majd holnap este remélem, hogy jobban figyelek majd. :D

Peszi2, -kaktuszable-, Ivibaba54 és 8 más kedveli ezt.
  9. LBetti

LBetti Fórumgróf

Köszönöm szépen!
    Sok sikert Neked is!!!:)

-kaktuszable- és genka53 kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az első ugye mindig vakrepülés.
    Választasz egy fejet, egy nyelt és egy rúnát.
    Ha valamelyik 4,5 v. 5 pontos, akkor a továbbiakban is azt választod és csak az alacsonyabbakat cserélgeted. A nyeleknél a legjobb, mert 5 féle van, az 5. tutira bejön, ha addig nem.
    A rúna a legnagyobb lutri. Én a 2 szélét csak elvétve választottam.
    Gyakran 3 próbából bejött az 50. Ha nem, akkor az 5-re beraktam mindenhonnan a legnagyobbat, rúnát csak akkor cseréltem, ha mindegyik addigi 3 pontosnál kisebb volt.
    Nem volt időm még mindent kihasználni, de kb. 70-et csinálhatta, a feléből megvan a teljes felhő és a sztáp.

11. g.bella

g.bella Fórum ismerője

Azokra az eventekre én is emlékszek, sokkal jobban szerettem is őket. :) Én egy idő után megunom azt játszani, hogy event növényeket termesszek orrvérzésig.

Ivibaba54, tereza6517, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  12. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    segítséget kérnék , az érmékre van valamilyen visszaváltási opció ?

13. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

eventleirásban megtalálsz minden infót , ha nem, majd jönnek a tudorok, de biztosan jobban jársz ha beváltod, ha meg 1-2 marad..hm
    .
    .____________________________________
    farrm 53 baha 2
    p2 k5 h61 v0 d14 b89 kk3 w0.2
    __________________________________-
    majd még gyakorlom az aláírást
    :)

Gio és Ivibaba54 kedveli ezt.
  14. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Köszi...
    Köszi....

-kaktuszable- és Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Már amennyire kész vagyok az eventtel még csak a 10 csillag van hátra. :p:)
    Titkosok semmi különös csak egy Haung pi fa. :):p

Peszi2, Gio, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az érmék visszaváltási értéke 50 Tp, 25 Csp darabonként.

Gio és Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. Lazusch

Lazusch Járnitanuló

Sziasztok! Nekem most sikerült végeznem 75 leves elfogyasztásával a két talányosfa csemetén kivül mindent kiváltottam igy átlag 44 érme jött levesenként. Azoknak az embereknek akik azt mondjék lehetetlen meg hogy egyfeszt itt kell ülni azoknak nincs igaza azok sirnak szerintem akik nem veszik a fáradságot hogy levegyék az állatokat és a fák nagy részét. 1*1 terülten termelgettem körönként 2400as netto hozammal +a csatni haszálatával ez könyedén meg lett 3,5nap alatt a fennmaradó idöben 11órás növényekkel pótoltam a felröppenök hiányát.

Peszi2, -kaktuszable-, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  18. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok, kész vagyok, minden kiváltva. Kitartás azoknak, akik még csinálják!

zoldliget, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Nekem sajnos mindig ilyen 25 pontos dobásaim vannak.Még egy sem volt 50-es. Van valami jó recept rá,hogyan növelhetem?

Gio kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.