Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

még a paszulyom se aktív

Szia!
    De ha majd aktiválod,milyen jók lesznek a menet közben megszerzett felhősorok!!!

Luthien, Swordfish, Gio és 5 más kedveli ezt.
  2. moric67

moric67 Törzsjátékos

Nagyon aranyos
    Könnyűű
    ÉS
    unalmas az egész!
    csak a vegyessel foglalkozom%
    baltadobálás:
    ???
    nem az esetem eme mostani sem>:(:(:oops::mad:
    1-re többször előfordúl:wuerg:

mamika57 kedveli ezt.
  3. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ezt kár kihagyni. A felhősor nem foglal helyet, de apránként minden sor ad valamit.
    Fát, állatot lehet cserenapkor szerezni, de felhőre valót nem biztos.

Utoljára szerkesztett: 16.5.16
    Luthien, Swordfish, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  4. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Köszi meszimarsi. A státusz szimbólumok sohase ejtettek rabul. Persze a gazdakörös feladatoknál kihagyhatatlanok, így azért majd nekem is lesz mire felvágni. Nagyon örülök mert mindent meg tudok venni, és még pluszba egy baltagyárat is. Azt hiszem ez az event azért tökéletes,mert kellett termelni-de nem megoldhatatlanul, kellett kombinálni -de még matematikai szakképesítésre azért nem volt szükség, a felröpik arányosan jól jöttek, jók a nyeremények. Szóval szép pünkösdi ajándék volt:D:D:D

Luthien, taga1, Swordfish és 9 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Pont ugyanitt tartok én is... lesz a + baltagyár mellé még 1 kitehetőm, de még nem tudom melyik, plusz a matricára meg az uralokra megvan az érme, de még dilemmázok rajtuk, a legvégére hagyom őket, meglátjuk mennyi érme jön még össze, 3 kitehető csak jobb, mint 2;):p A fáim úgyis megvannak, a matrica úgyse fér sehová... Alig várom, hogy vége legyen, mert amíg tart, termelek, mintha kötelező lenne, nem birom abbahagyni...Ráadásul elkövettem azt a "hibát", hogy legyártottam még 200 röpit, most próbálom növénnyel utolérni magam... Jó lesz a tenyésztős végre, kirakom az ólakat, mert alig van állatom...észrevétlenül szipkázta be a struccomat meg a pávámat a 3. képregény küldi...viszont minden 2.-ra melóst ad!!!:D

Luthien, ulmo12, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  6. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

szia,
    melyik kitehető tárgy ad pinkiee pie sütit? és a csokiszirup mit ad?
    köszönöm a váalszod, Böbibaba69

Gio, _Cygnus_ és dagaz70 kedveli ezt.
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Felhőpalota adja a sütit (My Little Pony event).

Csokiszirup: Elfogyasztásakor a jutalom: Több TP egy bizonyos árucikkre. Termény: Paprika. Bónusz: 20%. Idő: 8 óra időtartamra.

Gio, _Cygnus_ és dagaz70 kedveli ezt.
  8. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

köszönöm a gyors választ.
    üdv, Böbibaba69

_Cygnus_ és dagaz70 kedveli ezt.
  9. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    party pörgetés, most aktuális lesz:)

-kaktuszable-, Peszi2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

ha hiszed,ha nem pont most gondoltam rá:D
    de addig nem kell,amíg nem próbálom ki, hogy mit ad pár pörgetésből8)8)

Luthien, Swordfish, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  11. Chrysa07

Chrysa07 Utánpótlás-írogató

Már mindegy, majd a legközelebbi eventnél kiváltom a felhősort, csak azt hittem, hogy nem jönne össze, pedig mégis :) Helyette lett csomó más.

-kaktuszable-, Peszi2, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Mindent kiváltottam,2 db kitehető már +-ban van.könnyű event

Swordfish, Peszi2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok:)
    Felhősor üzemel, vegyesbolt kirabolva, kivéve a csillagok. Miért van mégis az az érzésem, hogy egyszer megbánom, ha ott hagyom?
    Bár inkább most + kitehetőért teperek.
    A Rubinból kaptam egy eu. borzot:), meg is dörzsölgettem a szemeimet, hogy biztosan jól látok-e.
    Itt nálunk (Pest megye) süt a napocska, igaz nem izzadunk:)

Váltsad csak ki, jó lesz az. 5-ből 1 biztos jó lesz.

Szia,
    a felhősort azért, ha lehet még szerezd meg. Igaz, hogy szürke lesz, de cserenapkor még megtudod szerezni a kitehetőket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.16
    Luthien, -kaktuszable-, Melan és 10 más kedveli ezt.
  14. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    Már csak a szupertrágya a csillagok és a pinkie van hátra,a többit már sikerült kiváltanom! A titokólakból lett:jégmadár,farkas,narancs ló és BORZ :D aminek nagyon örültem,mert még nem volt! :D

Luthien, -kaktuszable-, Melan és 9 más kedveli ezt.
  15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig 147 baltát dobtam, ebből 118 volt 50 érmés, 19 volt 40 érmés és 10 esetben 32 érmét kaptam, ettől gyengébb nem volt.
    Átlagban 47,48 érme. Kiváltottam mindent (még a matricát is), a baltagyár kitehetőt többször is, pedig nem terveztem, hogy az event ideje alatt végig eventnövényt ültetek majd. Mindenkinek sikeres baltadobálást.

Luthien, zoldliget, -kaktuszable- és 12 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezért (a csillagokról van szó): https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.13788/page-188#post-501131

Eddig 7 baltagyárat váltottam ki. Szerettem volna 10-et szerezni, de már nem lesz meg - részben az én hibám, mert ugye: csatni nélkül arattam, nem figyeltem a gesztenyés felhőre, egy pár dobást túltaktikáztam és kevesebb érmét kaptam érte...
    Végül is tetszik az event, hisz még mindig event növény van mind az 5 területen.:D

Most néztem, 144 dobásom volt eddig, 46,95-ös átlaggal.

Utoljára szerkesztett: 16.5.16
    Luthien, taga1, vje0315 és 11 más kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Lehet múltkorról maradt az egyik... néha megesik hogy 1-1 bent marad a menüben ;)

padamak, vje0315, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

event kész holnap még aratok egy adag eventgazt és a szupitápot kiszedem és akkor csak a titokfák maradtak benne még sok sok ilyen eventet kérnék nem arattam pontosan mikor kellett így is meg lett

Luthien, taga1, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  19. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Hát igen, az a bizonyos női megérzés, na meg a pletykák:)
    Gratulálok, nagyon ügyes vagy:)

Luthien, _Cygnus_, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  20. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Haszna nincs, semmilyen, de jó emlékezni, hogy mi mindent sikerült teljesíteni. Tulajdonképpen egy emlékkönyv :) Szóval mégiscsak nagyon-nagy haszna van :D

osztrak12, vje0315, erzsike511 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.