Viking csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, May 10, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Leho69 likes this.
  2. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Annyira élveztem az eventet, hogy nem számoltam, milyen arányban lövöldöztem a telitalálatot, de úgy gondolom,hogy 90%
    körül!!! Mindent kiváltottam, többet kétszer is ! Köszönet az alkotóknak nagyon élvezetes volt, nehéz lesz felülmúlni!!

3. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok.
    Nagyon tetszett ez az event. . Nagyon örülök nekiMost nagyon keveset tudtam vele foglalkozni és mégis ki tudtam mindent váltani. A titkosak közül lett sárga trombitafám ami még nem volt. Valdemárnál én is szivesen látnám ezt a baltadobálós játékot. Mindenkinek további szép napot kívánok.:D:D

4. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Köszönöm a segitséget a dobás technikára. Sajnos én csak a harmadik napon kezdtem el,ezért már a kevés növény miatt nem tudok többet termelni,igy hiányzik a felhőről a (mind megvan?) ,de a végére ráéreztem a dobás összetevők csereberélésére és ez nagyon tetszett. Cserenapkor meg talán meglesz a hiányzóm.

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözlök mindenkit . Aloha veszett fejsze nyele

Jöttem panaszkodni . :D

Egymás után 6-szor , a 4. dobásra , vagyis az első 3 dobásnál , már tudtam , hogy mit kell dobni , és telitalálat lett.:inlove: :cry:

De utána a következő 3 dobás már 40 pénzes lett. Tartok egy kis szünetet. :p

De , nem tudom miért , de kiváltottam a felhőt , de csak azt , üres lesz . Majd lesz vele valami. :)

6. aranyfény

aranyfény Utánpótlás-írogató

Ezt elbaltáztam! A baltagyár helyett a mind megvant vettem meg még egyszer! Úszott a felhőm!

:cry::mad::cry::mad::cry:

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csak az első cserenapig. Sok sok baltagyár lesz akkor. Nem kell aggódni. Igyál meg egy levest és fel a fejjel!

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Aranyfény.

Van méltányossági kérelem , írj a stupportnak.

De azt nem tudom , hogy csak farmaranyvásárlás után esedékes , vagy mindennél.

Bocs ha tévedek.

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!

Én úgy csináltam, hogy akkor váltottam ki egyszerre a felhőt meg a felhőre valókat, mikor meglett a rávaló érme...persze így utólag nem sokra mész az okoskodásommal, de sokunknek lett plusz kitehetője- nekem 2 baltagyár is összejött pluszba- cserenapon biztos meg tudod szerezni...

Reggel kiváltottam még 1 kitehetőt és kiürítettem a vegyesbolt maradékát. Maradt 55 érmém, 3 levesre való röpim, de növényem nincs, csak egy fél adag, így befejeztem. Tetszett!

10. aranyfény

aranyfény Utánpótlás-írogató

Azért váltottam ki apródonként, mert nem tudtam, hogy elég lesz-e az érmém.

mebajah likes this.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nem gondoltam volna hogy sikerült minden amit szerettem volna.Csak a csillagok vannak hátra de az is meglesz.Nagyon tetszett a baltás, köszönöm szépen! Sok ilyet szeretnénk!!!!
    Amúgy a fák-ólak a szokásos, semmi érdekes

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ne törj le nagyon, mindannyiunkkal előfordult már ilyesmi...velem nem is egyszer;) tudod, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

mebajah, Swordfish and kovacstne like this.
  13. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Köszönjük!!!!! Csodálatos , kellemes, élvezetes event volt!!
    Reméljük sok hasonló lesz, semmi gyomorfájás, csak csupa szórakozás!!
    Szóval.....KÖSZÖNJÜK!!!!

14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:D:inlove:
    még sikerült elsőre egy telitalálat:D,olyan baltát készítettem amelyik a nekem legjobban tettszene:inlove:
    kiváltottam még egy baltagyárat, a két kupac talányos fát, meg a pörgettyűket8)
    jót játszottam megint, mindenkinek szép napot és jó befejezést kívánok:inlove::inlove::inlove::inlove:

15. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Remélem nem zavartok el, hogy a kérdésem nem vikinges de örülök ha ide találok hozzátok. Mindig a kályha mellől....o_O Itt olvastam,hogy ismét megcsinálható a képregény feladat sor. Nosza neki is ugrottam mert ez annak idején nem jött össze nekem. Mindhármat meg is csináltam néhány perc alatt, de a harmadik feladatsor utolsó nyereményét a kincses ládát sehol nem találom. Nem nyertem meg talán??? :( Rossz helyen kerestem??? (váza kitehetők). Úgy szeretném ezt a ládát....Segítsetek ...Köszi:inlove:

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/
    A Kincsesládában megjelenő jutalmak

Kincsesláda trágyacsomagok:

Csomag neveTartalmaSzint
    Kincsesláda trágyacsomag_1300 egység víz, 300 egység trágya2-59
    Kincsesláda trágyacsomag_25 egység szupertrágya2-59
    Kincsesláda trágyacsomag_32 egység Kacsa Kata szupertrágya2-59
    Kincsesláda trágyacsomag_42 egység bájital2-59
    Kincsesláda trágyacsomag_52 egység szupertáp60
    Kincsesláda trágyacsomag_64 egység szupertáp60-80
    Kincsesláda trágyacsomag_710 egység szupertrágya60-80
    Kincsesláda trágyacsomag_84 egység Kacsa Kata szupertrágya60-80
    Kincsesláda trágyacsomag_96 egység szupertáp81-200
    Kincsesláda trágyacsomag_1015 egység szupertrágya81-200
    Kincsesláda trágyacsomag_116 egység Kacsa Kata szupertrágya81-200

Peszi2 and osztrak12 like this.
  17. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Akkor ne is keressem a ládát mert Kacsa Katát nyertem ,az meg automatikusan jóváíródott??? Köszi Laboviti hogy ilyen gyors vagy:)

Peszi2 and osztrak12 like this.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A Kacsa Kata szupertrágya készleted a pajtában az egyéb kategóriánál ellenőrizheted.

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Sikerult mindent megszereznem , felho, vegyes, es meg 3 plusz kitehetot, maradt meg majdnem 200 ermem es meg egyszer learatok a vege elott gyorsan eldobalom a baltat, erre lesz kemeny 20 percem a vege elott de megcsinalom, hatha meg egy kitehetot kitudok szedni ebbol az eventbol;) Nagyon szerettem ezt az eventet:inlove:

20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia aranyfém!
    Én is a mind megveszem-et vettem 1.650 éremért Farm 66/Baha 28-as szinten. Akkor úszott az én felhőm isxD,mert azt máshol kellett volna?:cry:Ezenkívül vettem
    60 sz.trágya,
    40 sz.táp,
    4 rubin talányos és persze a
    matricát.
    52 dobásom volt amúgy összesen.:inlove:
    Gazam 4 ezer kötül maradt és érmém is 60 felett.:):DxD
    Most akkor felhő van vagy nincs avagy azt hol kellett volna akkor venni?xD
    Már azt se tudom fiú vagy lány vagyok ezek után.:pxDxD

Last edited: May 17, 2016
    Luthien and kutyaszálló like this.
Thread Status:
Not open for further replies.