Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cNobody

cNobody Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Végeztem az eventtel. A végsőkig termeltem a gazt :)
    120 dobásból 5534 érmét sikerült szereznem. (46,11 átlag)
    Vegyesbolt teljesen kiváltva, felhő+rávaló kiváltva, és ezeken felül a baltagyár kétszer a többi kitehető egyszer kiváltva.
    Titkosakat most raktam ki, majd estére kiderülnek.

Peszi2, genka53, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  2. zoldliget

zoldliget Törekvő

Sziasztok! Szuper event volt. Mindent kiváltottam, ami tervben volt. Soha rosszabbat.!!!:cry::cry::cry::D:D:D

emocy91, csopke1, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  3. denett

denett Járnitanuló

Fullos. :(
    Na, nagy változás nem okozna, de bosszantó.

bindi5454 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Learattam az utolso kort is!xD
    Maradt 2371 ermem meg reggelrol, az utolso novenyekbol kevertem 13 levest (11x 50pont + 2x 40 pont), ezekbol lett 630 ermem, + vettem +1 levest ami 50-es dobas lett, igy tot. 3051 ermebol vettem meg 5x 2x2-es kitehetot +2x 1x1-es kitehetot.
    Osszesen 15x 2x2-es es 2x 1x1-es kitehetot zsebeltem be pluszba!xD
    Maradt 13 eventgaz, 444 felropi (nem kellett volna rozsazni...:p) es 1 erme.

A jatek soran osszes leves szama 217, erme 10.101, atlag 46,54 pont ugy, hogy a jobbrol balra/balrol jobbra lepegetesen kivul (esetleg ezeket kombinalva meg a vakba lovoldozes fert belexD) semmilyen mas trukkot/strategiat nem hasznaltam.;)
    Nagyon jo kis event volt, meg sok ilyet! :)

Swordfish, emocy91, csopke1 és 13 más kedveli ezt.
  5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szerintem lehet valakinek azért tünt unalmasnak..mert az utolsó napig lehetett játszani..baltáthajingálni:)...máskor már a közepe felé van aki befejezi az eventet...meg lehet azért hogy mindig 5-ször kelett dobni ha közbe nem volt telitalálat.
    Akinek sok erőlevese volt.. annak biztos sokat is kelett hajigálnixD.(Murphy törvénye):) Én is hajigáltam még reggel is. Többször kiváltottam a kitevőket...hátha elfér:music:.

csopke1, Peszi2, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  6. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Lehet, hogy neked unalmas volt de én nagyon izgultam, hogy sikerüljön a balta dobálás az igaz, hogy a növénytermesztésben nincs semmi izgalom de mondjuk a felröppenők megszerzése is okoz némi izgalmat bár most szerintem mivel 8 órás volt a növény elég szépen röppentek fel. Szerintem alapjában véve nagyon jó volt az event az ajándékok is jók bár ez mind attól függ, hogy a titkosakból mi fog összejönni mert sajnos azok nekem valahogy nem szoktak bejönni.

csopke1, Peszi2, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Én igazán kibírnák még egypár ilyen eventet, nekem nagyon tetszett, mindent kiszedtem belőle, szépen komótosan, és nem kellett pénzt áldozni rá, nem is értem sokan miért mondják. Még eldobálnám a baltákat egy darabig! :)

csopke1, Peszi2, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  8. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Mentem lajkolni a Valdis otletedet! ;):)

csopke1, Peszi2, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  9. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Nekem is tetszett ez az event! Féltem tőle először, nem nagyon jönnek be a szerencsefaktoros dolgok (bár a horgászat 2.0 az én oldalamon állt... :) ), végül kellemesen csalódtam! :)
    Nem feszültem neki, mégis lazán meglett a felhősor szőröstül-bőröstül, a vegyesből minden (kivéve a Pinkie, az nem mozgatott meg), és plusz 2 baltagyár. :D

Szóval, köszi BP! :);)

Peszi2, csio70, katimami51 és 10 más kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kérnék egy kis segítséget, hat titokfából csak egy van a menüben, amit ki is tettem, hová lett a többi? ID 26346248 ez a belluska6 farmom! Köszönöm!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik titokfák, hol szerezted őket és mikor?

bindi5454 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Most a baltás eventben ural talányos volt, és a hatból csak egy van, a főfarmra tettem ki

kovacstne és bindi5454 kedveli ezt.
  13. gyongyvirag5

gyongyvirag5 Junior szaki

A megmaradt érmék beváltása hogy történik? Ezt nem találtam a kiírásban.

bindi5454 kedveli ezt.
  14. -East17-

A másik 5 darabot a szántóra tetted.

15. -East17-

Szia!

Nem túl drágán: 50 TP és 25 CSP darabja.

16. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok! Ez az event nagyon tetszett, kár, hogy vége. A vegyesbolt kifosztva, csillag nem kellett, azt hagytam. 1 kitehető van pluszban, nincs helyem, ezért nem is hajtottam, 15 érme maradt. Lazán csináltam, a Bahát nem bontottam, kellenek az új állatok. A röpik jól jöttek, a baltázás érdekes volt. Remélem Mindenki elérte a célját. Én szeretnék még ilyen eventeket, bár a sok gaz letermelése nem a kedvenc elfoglaltságom. Köszi BP.

csopke1, -W-595-, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Köszönöm East figyelmetlen voltam pedig kerestem, de már vak is vagyok!

csopke1 és bindi5454 kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én végig izgultam helyetted is xDMinden lehetőségem meg van, csak a matrica nincs

csopke1, Peszi2, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  19. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem sincs matricám, de nem is kell! :D:inlove::music:xD

Peszi2 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. tibi1011

tibi1011 Fórum-zöldfülű

Ezt írhatták volna az ismertetőben, mert akkor ne játszok a dobállásal!
    Eddig figyeltek arra, hogy mindent arányos áron váltsanak be, jó lenne ha ezt is átgondolnák beváltásig!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.