Viking csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 10.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Kicsit késve, de ideértem - tudom a kutyát sem érdekli , saját szoc problémámxD- .
    Először is őszinte és maximális elismerésem ismét East17 -nek az eventleírás értelmes és egyben megnevettető leírásának összeállításához, mert a nevetőkönnyek miatt többszörös szemgödör Ccleaner-ezés után bírtam csak nekiállni az event leírás olvasását követően az event csevegőbe írt hozzászólásoknak.:D
    Köszönet a fejszedobálós vidiért, sokat segít
    -remélem a hezitálóknak is, - East17 precíz feladatleírása mellett annak lényegi megértésében és a helyesebb taktika kialakításában. Az ódzkodóknak csak annyit: mindenki saját maga dönti el, hogy a Farmerama játéknak melyik játékelemét preferálja. Egy dolog azért biztos, hogy aki esélyt sem ad szerencsének, azt nem is érheti szerencse :);).
    Event idején én eventezek, ez nem is lehet kétséges, én ezért játszom. Felhősor is lesz, matrica is, naná, hogy jöhet xD.
    Eventre rákészülés: 30/30-as a kupám, P. Pannikból 2-2 db van, azok mindig kint vannak a fix helyükön, nem költöztetem őket aratáskor mert ennyi nem releváns a felröppenő növekedése szempontjából. Az esőerdőben fák, az erdei tisztáson mamutok vannak és lesznek kint, Baha udvarházi farmrészen sárgadinnye 1*1 -ben, a főfarmon és a szédült szántón: egyiken árpa, másikon szegfű 1*1-ben. Pár napig valószínűleg 4 területen termelek növényt, valamelyik fás részt meghagyom, de az is lehet, hogy mindent letarolok, és ha 12-15 ezer növény meglesz, akkor telepítem vissza az egyikre (vagy mindkettőre) a fákat, és csak a többi 3-an növényezek tovább. :)
    Mindenkinek jó rákészülést, sok felröppenőt, és ügyes, megfontolt eszközpárosítást a fejszehajigáláshoz! :);):D:inlove:

tutujka, daszi, Ribiszke és 22 más kedveli ezt.
  2. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia:) A leghosszabb érésű növénnyel ,és a leghosszabb érésű ólakkal várd az eventet , szinte mind1 milyen kockára rakod,kicsire vagy nagyra, komfortba már nem érdemes. Az xxl-es fákat szedd le, helyette a 20 órásakat tedd ki. Az xxl-es fák alig adnak felröpit,ezeknél az idő hossza számít. Remélem én is tudtam segíteni....
    ui
    és event indulásig nehogy arass, tehát holnap ráérsz du. 2-kor géphez jönni.

Peszi2, LBetti, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Én ennél optimistább vagyok.Nem nyúlok semmihez,ugyan úgy a nem teljes 3 területen fogom ültetni a növényt.Éjjel sem fogok aratni,ha nem sikerül az event,akkor majd megfogadom megint,hogy többet nem csinálom.. :D ..,de idáig még mindig végeztem a vég előtt. :) ;)

Ez nem semmi.Én ha már 50-et szoktam kapni,tapsoltam!! :D
    Mondjuk mindig elfelejtek belépni oda. :)
    Rakjál fát indulóra,majd a szegfűt próbáld ki és kiderül! :D Szerintem ezt nem lehet előre megmondani. ;)
    Nem fog annyit kapni egy új játékos,mint a régiek.Valamit azért fel kell mutatni,hogy kapj is..
    Amúgy én reálisnak tartanám. :D ..ha a munkahelyet nézzük pl.,oda mész és nem keresel közel annyit,felháborodsz.Fordított esetben,ha az új dolgozó keres annyit,mint te,akkor is felháborodsz. :D
    Ezt csak általánosságban írom,ilyen világot élünk.. ;) sajna
    Én azért várom ezt az eventet is,mint a többit,ha már nem is olyan elánnal. :)
    Sok sikert mindenkinek!!

üdv.:apja ..az újonc viking :D

Ribiszke, Magdusnéne, Peszi2 és 14 más kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A megszokott számolás helyett ;):

[​IMG] [​IMG]

Balta, balta, kőbalta,
    elménket lám eluralta,
    ültetésre sarkallva,
    szupertrágyánk felfalja.

A sok gazda kitárgyalta,
    East humorát magasztalta,
    Kis gazdákat vigasztalta,
    eventkezdésre sarkallta.

Balta, balta, kőbalta,
    m’ért kell neked rivalda?
    Oldalunkat furdalja,
    szerencsénk vajh’ megcsal ma?

5. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

köszi a rábeszélést ...de inkább gyüjtögetek...régen minden eventet megcsináltam 90 szint felett én már öregessen nyomom...ha tetszik csinálom ha nem kihagyom

Peszi2, LBetti, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  6. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Na, ez az igazi hozzáállás, postás1955-el szemben:)

7. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok. Én elkezdem, csinálom és a végén meglátom, hogy mire jutok. Eddig minden eventet sikerült teljesítenem, de az utóbbi eventekben már aránytalanul sokat dolgoztam érte. Nincsenek túlzott reményeim....

Peszi2, genka53, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jó, hogy írod. Ez még East barátunknak sem jutott eszébe! Tilos kisgyerekek jelenlétében baltával dobálózni!

Utoljára szerkesztett: 10.5.16
    tutujka, mentorkiller, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  9. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Öregesen??:)
    Én 99-es vagyok, az életkorom is számottevő már:) Ahogy emelkedik a szintem, egyre jobban izgulok. Igaz az előző event nem jött össze, az nap jöttem rá, hogy hogyan kellett volna csinálni:)

Ribiszke, Magdusnéne, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  10. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Van, hogy nekem egy sincs egész nap ez is a szerencse dolga lehet, mint az utóbbi eventekben!o_O
    Ma szinte mindig benéztem a moziba mert hát ugye holnap event, és nagyon vártam a leírást már korán reggel is néztem hátha hamarabb kirakják de nem...

tutujka, Peszi2, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ha 1 erőlevesen belüli valamelyik dobás egyik része jó, mondjuk a fej jó, a nyél nem pl akkor a rendszer a jót nem jegyzi meg? Tehát a következő lehetőségnél újra 0ról indulok? Mi van, ha izgalmamban elrontom, elfelejtem melyik volt a helyes, vagy csak mellényomok? Bukta. Igaz?

Termelhetem ismét tízezerszámra a növényt.

Nekem is kezd elmenni a kedvem az ilyen szerencsefaktoros dolgoktól. Az előzőnél is kapartam, mire sikerült, igaz csak az elején szuptrágyáztam, mert takarékoskodok a jobb és érdemesebb eventekre(próbálok még reménykedni benne), mert a tél óta átrendeződni látszanak a korábbi növénytermelős eventek .

Mindenesetre elkezdem, lenyomok 3-4 ezer növényt, várok száz röpit és kipróbálom. Ha nem igazán leszek sikeres, rögtön be is fejeztem. Nem leszek ismét olyan lökött, mint az előzőnél, hogy teperek 5 -6 napon át és semmi hip-hip hurrá érzésem nem lesz.
    A kitehetőket sem éri meg már halmozni a felhőn kívül, mert nincs hova tenni. Annyira viszont nem leszek mániás, hogy akár 10-20 pontnyi különbségért örökké tervezzem újra a kergét. A végén még hozzánövök a számítógéphez :) Elértem az
    áhított 100. szintet, a többi csak ráadás :)

mentorkiller, -szida-, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sajnos nem tudok maradéktalanul egyetérteni veled.
    Nem a rendszer adja a max pontszámot, hanem neked kell megkeresni. Sok türelem, odafigyelés, és algoritmusok keresése szükségeltetik. Valszeg minden nyélhez tartozik 2-3 fej, és 3-4 rúna amiből kihozza a maxot. Bár lehetséges, de nem tartom valószínűnek, hogy minden mindennel lehet max. Én most úgy gondolom, hogy itt te lehetsz a szerencséd kovácsa. És jó kovács jó baltát csinál.
    A családban 4 farmon gyúrtuk le a pecásokat. Minden farmnak meg volt a fifikája. Eltérően működtek, és ennek ellenére mindegyiken lazán teljesítettük a dolgokat. Igaz szinte mindegyiket én horgásztam végig, mert azt mondták, hogy az jobb lesz úgy.

tutujka, mentorkiller, -szida- és 10 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

Most nagyon sajnálom kiszedni a baháról a titkosakat, de szerintem a 16 órás növény biztosan több röpit ad, mint a tigriseim.

Peszi2, genka53, hűha és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Egy játékon belül, tehát az 5 próbálkozáson belül minden egyes fej, nyél, rúna alatt ott lesznek a zöld kis pöttyök, amelyek támpontot nyújtanak. Tehát ha az első próbálkozásnál például a fejet eltalálod, és maxos vagy nagyon közel maxos, akkor alul, alatta mindvégig fogod látni, milyen a tulajdonsága, természetesen adott játékon belül. Tehát nem kell emlékeznünk, a zöld pötty jelölések mindvégig segítségünkre lesznek. Ha bármelyik alkatrésznél eltaláljuk a legjobb értéket, azt már nem lesz értelme változtatgatni egyazon játékon belül.

Természetesen ami az egyik játék alatt jó alkatrész volt, a következő játék során lehet a legrosszabb is, és fordítva.

SzilvaG, Peszi2, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. libuskafarm

Köszönöm a válaszodat. Értem és akkor ez így jól hangzik az 1 játékon belül. Persze a szerencse az 1 más dimenzió :)

Peszi2, genka53, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  16. patkosi-tunde

patkosi-tunde Junior szaki

igen-igen én már lustulok...egyébként nem,,,,, csak én a játékélményért játszom...és mivel nem akarok valós pénzt sem áldozni....igy ha úgy látom nagyon sok energia kell hozzá és még szerencse is akkor kihagyom....töltögetem a pajtát...és nem idegeskedem feleslegessen...mindenki eltudja dönteni kezdi vagy sem...aki igen annak sok szerencsét..

Peszi2, zoldliget és hűha kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    East17 nagyon jól levezette feladatot,melynek már közepéig sem érve olvasással,értelmezéssel,de tudtam lesz nyafi.:mad:Viszont a kb 10-15 ezer gazat,ha letermelem,akkor abból lesz Erőleves talán,ha persze röpik is jönnek.:eek:
    Ha idáig meg volnék,akkor az a balta összerakó nagy lutri megint.:eek:Most ott lehet szerencse vagy még 4 próba.Most ha nekem első vagy 2-dik próbára világít ennyi vagy annyi pötty,akkor muszáj tovább próbálkozni vagy lehet csapni nyílra,hisz lehet 5-dik rosszabb lesz mint első?xD
    Tetszik event,de jobban levezetése :music:és legyünk már őszinték,hogy most úgy néz ki,hogy ehhez képest Bingó gyerekjáték volt.xDxDEz egy játék elméletileg,de akkor miért érzem,hogy inkább 1 túlságosan túlbonyolított és rengeteg munkát igénylő,idegeinkkel játszó feladat elé nézünk?:cry:Én nem oly magas szintről kérdem,de elgondolkoztatva,hogy sokkal tapasztaltabbak miért nincsenek tőle elragadtatva illetve miért sokak el sem kezdik?:eek:Ennek csak van oka és jó lenne tisztábban látni már elején,mert inkább leülni,mint elesni akarok.xDxD

18. imike911

imike911 Fórum hercege

Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Nézzétek meg a minta videót.
    Minden sorozatnál (5 dobásnál) előre leosztja a rendszer mi mennyit ér, méghozzá úgy, hogy az egyes elemek egymástól függetlenek. Tehát nem kell semmilyen logika.

A nyélnél, már leírtam. Elsőre berakod az elsőt, másodikra a másodikat, s így tovább a negyedik sorozatig. Ha közben kiadja az öt pontost, a továbbiakban azt rakod be mindig. Ha addig nem adta, ötödikre berakod a maradék ötödiket, mert az lesz az öt pontos. Ennyi. A nyél kész, öt pontos.

A fej és rúna kicsit más, de itt is be lehet vinni valami rendszert a dologba, habár az eredmény szempontjából ez mindegy. De könnyebb lehet áttekinteni. Vagyis az első négy alkalommal mindig más-más dolgot raksz a baltába. Az ötödiknél megnézed, melyiknél van a legtöbb pont (ezt addig a 3 másodpercig kell esetleg vizuálisan megjegyezni, ha kitakarná a választó ablak, na itt jó az előre lejátszott rendszer) és azt rakod az ötödik baltába. Ennyi. Ha mind a négy próbálkozás egy elemnél nagyon rossz volt, esetleg lehet próbálkozni egy újjal, de az rizikó.

Mivel a rendszer valszeg (sőt, biztos) minden ötös sorozat előtt (közben nem!) megkeveri a pontokat, akár úgy is lehet csinálni, hogy mindig mondjuk (rúnánál) a 2.,4.,6.,8. rúnát választjuk ki az első négy dobásnál. Az esély ugyanaz, mint akármi más esetben. Legfeljebb a léleknek tesz jót a változatosság, de azt könnyebb elrontani.

-vadocka70-, genka53, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezzel Nem értek egyet hogy nem kell hozzá logika Az is igaz hogy több függ a szerencsétől . De bizony kell hozzá logika is, mert meg kell jegyezni hogy melyik adott rosszat amit majd korrigálni kell.

Peszi2, genka53, hűha és 6 más kedveli ezt.
  20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ez a videó pont az én dilemmámat mutatja be. Itt az utolsó körben már csak a rúnából hiányzik a maximum. Vajon mit választanék az 5. kombinációban? Kiválasztanám az eddig elért legjobb rúnát, vagy kísérleteznék egy eddig ismeretlennel. Valószínűleg csinálom majd ezt is azt is, mikor, mennyire vagyok "bevállalós"...;)

Gio, Peszi2, taga1 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.