Visszajelzés Viking saga 16. - 2024. november - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 6.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.6.25, 14:40.
  1. 1

43 szavazat
    18.0%
  2. 2

8 szavazat
    3.3%
  3. 3

9 szavazat
    3.8%
  4. 4

9 szavazat
    3.8%
  5. 5

11 szavazat
    4.6%
  6. 6

8 szavazat
    3.3%
  7. 7

13 szavazat
    5.4%
  8. 8

24 szavazat
    10.0%
  9. 9

22 szavazat
    9.2%
  10. 10

92 szavazat
    38.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    26 játékkal én befejeztem ezt az eventet...piccolo láda virágfestést adott ;)
    Amióta bontogatom ezeket a ládákat ez a 8. virágfestés :D szép vasárnapot...

maszilva, Norella404, kmandy és 15 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Norbi!

Gratulálok a festéshez :)
    Már csak táp kell hozzá ás nullázhatsz amennyit csak szeretnél :)

Az én mai tervem: kávéval fogok nullázni: [​IMG] 2x2-ben tejszínnel és nádcukorral gyorsítva :D

A piccolo láda sajnos csak multit adott..

nagymami2, barbi021951, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  3. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    A felhő még kérdéses,megint olyanokat kaptunk ,ami nekem kirakva többet ér:p:music:
    Még ültetgetek a maradék ajándékokért, minden jól jön:D
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Minden fullos lett,a múltkori nem sikerült ilyen jól:inlove:

nagymami2, maszilva, DevilMókus és 9 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    30 játékot játszottam, az egyből telitalálat nem jött össze. Át is dobtam a baltát a parkba, meg se találjam. :D
    Ládákat még mindig nem tudom kirakni...

5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Még nem vagyok kész, de a szokásosnál is kevesebb a telitalálatom.:pxD

.barbi1., kovacstne, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  6. Menitala

Menitala Fórumszaki

Hajómesterek mini játékban megszerezhető??? Köszönöm!

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen. A Felhő után van. A 19. nyeremény.

DevilMókus és vihence kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen. A 19. minijáték nyereménye.:)

Kuzdern, Swartsch és vihence kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nincs titok, vagy trükk, sokszor sok helyen leírták már a Játékosok a technikájukat:
    a régi játékosok, akik már több mint 10 éve játszanak, sok - sok szupertrágyával rendelkeznek, s van több olyan felhőjük, amivel a szupertrágya hatékonyságát tudják növelni. Sokat pörgetnek, próbálnak minél több terményre ható bónuszt szerezni a keréktől, vagy aktiválnak ilyet a Kamra polcról. Ezenkívül a sok év alatt szerezhettek már jó pár Jack-et, amiből szintén tudnak aktiválni, ha kevésnek tartják a keréken szerzett bónuszokat.
    Ezekkel a "segédeszközökkel" egy 1x1-es talajból vagy komfort talajból jelentősen meg tudják növelni az aratható növény mennyiséget, a szupertrágya használatával pedig lényegesen le tudják rövidíteni a növény érési idejét. Így a két területen termelhető, az eventhez szükséges kb. 25 ezer event növényt néhány óra leforgása alatt le tudják termelni.
    Mi, akik néhány éve csatlakoztunk a Játékhoz, nem rendelkezünk (még) ennyi minden bónusszal, ezért is van az eventekre általában 6,5 nap, hogy mi is el tudjuk érni a felhőt, vagy ha bevetünk extrákat, akkor tovább is jutunk a 20 Minijátéknál, így a boltból is tudunk fosztogatni.

Minden event csevegő elején elérhető az a Segédlet, amit érdemes Mindenkinek áttanulmányozni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/

Illetve több gazda is szokott hozni az event csevegők első oldalain megoldási taktikát - én amikor elkezdtem a Játékot sokat olvastam ezeket, s nagyon sok hasznos dolgot tudtam a saját játékomba átvenni. Most is hoztak többen is számításokat, érdemes ezeket elolvasni itt a csevegőben.
    Sok sikert a praktikák elsajátításához, eventek intézéséhez a saját lehetőségeidhez mérten - ne másokkal versenyezz, a magad örömére alakíts ki megfelelő taktikát a játékodhoz.

PalMa, maszilva, anci0915 és 12 más kedveli ezt.
  10. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Úgy látszik valamit kihagytam mert nem tudom, hogy az eventnél a boltban vásárolható piroszseton és sárgazseton mire való.
    Tudna valaki segíteni, hogy mire valók?

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezek a Matrica sorozathoz szükséges kellékek, augusztusban került játékba ez az új elem.
    Az 1. sorozat végetért, a következőben fogod tudni majd használni. Ennek kezdési időpontja még nem ismert.
    Itt találod az ismertetőjét, érdemes addig is ismerkedni vele:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/
    További jó játékot!

maszilva, -ágianyu33-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok!

Végeztem, bár csalódott vagyok a dobálást illetően, elsőre nem sikerült 21 játékból sem. Még majd egy párnak adok esélyt, mert ez a csillagos érme mennyiség fikarcnyi dologra se elég...635db...

Én sem ugrom a szerencse dologért, hisz ugyanannyi növényt termeltem le mint a "szomszéd Jóska szomszédjának a Lucky fia..."

-Holdfeny-., Ananke, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  13. GreekYogurt

GreekYogurt Törzsjátékos

Szia!

Elsőre még nekem sem sikerült a telitalálat de szerda estig még termelgetem a növényt és teszek néhány próbát.
    Alapvetően elégedett vagyok ezzel az eventtel mert a boltból kiváltottam azokat a dolgokat amiket szerettem volna.
    A piccoloból ezúttal sem fejlődött ki Farmaranyfa (ez az 1 dekor valahogy elkerül).

14. feki13

feki13 Fórumgróf

Jelenleg a dekorok leduplázása, a növényes kivételével azt eredményezi hogy marad felhasználható 185db csillagos érme...tetszés szerint se tudok válogatni, mert kb jó ha 4!!! egyéb kijön a boltból.
    Maradék időben a továbbtermelés fullra járatva hoz kb 6-8 játékot. Legjobb esetben kiesik az elsőre való telitalálat akkor hozható 320 csillagos érme 8 játékkal, viszont ha nem, akkor a 8 játékból jó ha 160 érme lesz...nem gondolom, hogy ezzel elégedettnek kellene lennem. 345db érme ami szabadon felhasználható egy normál menetrenddel számolva...
    Két titkos ól kivétele 200 érmét emészt fel.

Különösebben nem érdekel semmi a boltból, csak vicces, hogy az alap mennyiséggel a bolthoz kb. hozzá se lehet szagolni, csak ha túltermeled...ez lehetne balanszoltabb úgy gondolom, "káposzta is megmaradjon és a kecske is jól lakjon".
    Félre értés ne essék nem a maxolásra gondolok, csak ne érezzem azt, hogy semmire se elég a "kötelező" mennyiség.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nyugodtan félre érthetnék, de nem hiszem, hogy foglalkoznak ezzel. Megkockáztatom, hogy plexi válassza el egymástól őket és csak tolják a feladatokat. Mindenki csinálja a ráeső részt, mi pedig láthatjuk a végeredményt. :D
    A bolt már régóta nevetséges nekem.

inanna11, vihence, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

51 játéknál tartoko_O
    Azaz 65000 növény felett termeltem már,és 4000 röpi körül.:music:
    Hát a full még elég mesze van így is.:sleepy:
    Amikor az árakat kitalálták nem tudom mit vettek alapul:(
    És nem arol beszélek hogy szupi , kk, Fp ,szeretnék,nyilván nem,de az hogy a matrica zseton se fog mind beleférni az mondjuk nem biztos hogy arányos.o_O
    Persze a telitalálatok adnak dobozkákat,de a 20 zsetonokkal nehéz labdába rugni ha 125 a piros :cry:....

vihence, kutyaszálló, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórumgróf

Jéééézus...ennyit garantáltam nem ér ez az event. Természetesen, ha van rá készlet mért ne, de nekünk halandóknak ez gyorsan eldőlt. Meg is kellett volna állnom a 20 körnél, lesz amennyi lesz alapon. Jobban járnék a gazdaköribe tolni a növényezést mamutokért.

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én is csinálom az eventet a kisfarmomon. Ott természetesen nem úgy, mint a nagyon, még mindig e-gaz van a területen. A mostani aratással érem el a felhőt és ha igaz itt meg is állok. Jön még jó event ahová sokkal inkább szükség lesz majd a kuponokra és egyebekre. Várom a 6 napos gazdaköri event ismertetőjét, nagy bízom abban az eventben, hogy érdekes és megérős is lesz. Már csak egyet kell aludni addig, hogy kiderüljön miről is van szó.

A bolt csak addig izgatott, amíg a dekorokat kivettem, többet már nem is figyeltem a csillagos érmék számát. Majd, ha végzek megnézem mennyi az annyi és elköltöm amire futja...

További szép estét és sikeres véghajrát kívánok neked és mindenkinek aki még eventezik. :D

vihence, kutyaszálló, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Relative nem került sokba mert komforton termeltem.azaz 1 kör csak 88 szupit vitt el../ kis kockákat nem gyorsítom nem aratok folyt köv/
    1 db 200% bonusz ,1 db 100% ,pár party, 4 jack élet ..közel se maxoltam ki a készleteket azért. kb minden event ennyi:music:
    Az alapanyagokat nem tudom ,tulzottan nem éreztem meg kb anyi van mint az event elött:music:
    Valószínűleg nem éri meg,de én szerettem maxolni az eventeket.;)
    Viszont a bolt árait valóban kicsit elnagyolták:sleepy:

kutyaszálló és Swartsch kedveli ezt.
  20. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Hali!

Ma még lesz 1db aratásom és azzal meg is lesz 20 minijáték, többet nagyon nem érdemel tőlem. Reggel kelek és intézem a dolgom aztán várom az eventismertetőket, bízom benne hogy az elkövetkezendő 1 hét több élményt tartogat, mint amit eddig novemberben kaptunk.

19 játékon vagyok túl de elsőre sajnos nem adta be nekem sem, persze másodszor annál többször - noha nem az én érdemem - de akár érmét is dobhatnék fel, hisz a ráhatásom kb. ugyanannyi volt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.