Visszajelzés Viking saga 16. - 2024. november - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 6.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Hello!
    Ha lefagy menet közben a játék, elveszik az éppen felhasznált játéklehetőség (fejsze)? Több, mint fél órája nem indul újra. :(

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    gyere kérlek egy Segítségkérő topikba Farm név és Farm ID megadásával, hogy be tudjunk nézni Hozzád.
    Mindenképpen javaslom, hogy töröld a beragadt Sütiket és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Megértésedet köszönöm!

Ditti58, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

köszönöm, de sajnos, nem voltam itthon. Most működik és nem használódott el a fejsze, ott tudtam folytatni, ahol abbahagytam.

aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  4. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!Beragadtam a játékba, nem tudok belépni levásárolni a zsetunjaimat

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha problémába ütközöl a jövőben, akkor ne a panaszládába írj, hanem Segítségkérő topikba gyere, s mindenképpen hozz minden esetben Farm nevet és Farm ID-t. A csevegőben / panaszládában ritkább a moderátori jelenlét.
    Ilyen esetben mindenképpen javasolt a játékból kijelentkezni, böngészőt bezárni, akár a sütiket (Cookies) törölni, gyorsítótárat üríteni, akár a számítógépet is újraindítani. Lehetett egy pillanatnyi leszakadás a lefagyás oka.
    Remélem megoldódott még az event vége előtt a problémád, s el tudtad költeni a Csillagos érméidet.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.