Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 13.6.25, 07:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem mondom, hogy nyugodtan, de kész vagyok minden téren. :cry: Közben remélem csuklott mindenki. :cry: Néha baltadobálás közben lefagyott az egész, lehet, hogy átment a szomszédba a balta. Egy dolog mentette meg a játékot, hogy a kiváltott titokólból kaptam egy Muntyákot ami még nem volt.
    Nem emlékszem olyan eventre, ami 7 óra múlva még nem működött rendesen. De ezt is meg kellett élnünk.
    Sok sikert, de inkább sok-sok türelmet.

maszilva, Fätum, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Jelentem 12 dobásból megvan az 5 telitalálat. Kiváltottam a 3 dekort, maradt 165 érme. Növényem már van elég, de holnap még termelek valamennyit amíg hatnak a bónuszok. Röpim nincs. Lehet hogy nem nullázok, lassított tempóban meglesz majd. Mindenkinek hasonló szerencsés dobásokat.

farmerSS, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia. Talán most már normalizálódott. A kis farmra eddig nem tudtam belépni és most sikerült. De még nem merem azt mondani, hogy minden jó. De legalább most gond nélkül el tudtam ültetni.

Fätum, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Gratulálok! A polgárpukkasztásodnak! Minta példa!

Fätum, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopár tökéletesen működik. Előkerültek a felhőim is, le tudtam venni dekort róla. A farmon viszont nem mertem elindítani az aratást, miután a TL közleményét olvastam. Úgy gondoltam veszett már több is Mohácsnál én ma már nem csinálok semmit sem. Vetőmagom és ajándék levesem megvan, de az éjszaka aludni szeretnék nem varjúhájat ültetni.

Fätum, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. levi5

levi5 Törzsjátékos

Jelenleg működik, arattam ültettem rendesen...baltát még nem dobtam.

GA-BI-O-Farm, Luminary és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nálam működik, tudok játszani rendesen...

GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Dolgoznak, dolgoznak, csak nem látható a munkájuk.
    1 földet leszedek, elvetem az enövényt, reggelig beérik talán.
    Hajrá főnökség, mert eddig elbújhattok a sarokban.
    Én már nem ülök itt órákig, az az idő elmúlt. Már nem érzem a késztetést.
    Inkább nézem tovább a spanyol meccset :)

fankostepsi kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Sajnálom, hogy polgárpukkasztásnak gondolod a hozzászólásomat és ilyen reakciót váltott ki.
    Természetesen ilyen gondolat nincs mögötte, részemről.
    Úgy gondolom, ez egy játék és úgy játsszuk ahogyan tudjuk.
    Az eventet be tudtam fejezni a saját tempómban, ahogyan szoktam, szokás szerint.
    A teljesítéséről - ritkán -, az adott event csevegőjében megszoktam osztani.
    Ahogyan korábban írtam, az event csevegőjének első oldalán, számomra nagyon tetszett ez az event, a sikeres teljesítést is megosztottam ennek megfelelően.

További szép estét kívánok!

kutyaszálló, maszilva, Fätum és 12 más kedveli ezt.
  10. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Most be tudtam lépni, és be vetni az éjszakára a gazat. Nem kellett frissíteni. Ez a délután nagyon durva volt, mindennel együtt véve. Sajnos, az előre be ajánlott 10 pontot, amit be ígértem az eventnek, a változtatás után, most egy nagy egyesre változtattam. A mai haladás gyatra volt, az extrák is le mennek, holnap talán lehet kezdeni az eventezést. Szomorú eset. Olvastam a kompenzációra vonatkozó bejegyzéseket, ehhez csatlakoznék én is, Jack ajándékát szeretnék kapni, mert egy év alatt 1 darabot adott a piccoló láda. Régebben sokkal többet... Csatni nem kell......

maszilva, farmerSS, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia szomszéd!
    Naa, ez a köszönés már egy fejtörést okoz. :D
    19ó után viszonylag összekapta magát az ikerpaár, vagy csak nehéz volt már tartani a talicskát. :D Nem fogok még dobálózni, mivel megy a malom, de a növényem talán meglesz a lefekvésre. persze, ha 26ezer elég.
    Mivel engem már nem nagyon mozgat semmi, főleg nem a játék, lepörgettem közel 500 PP- t, nem néztem. Hál Isten még a gyorsító felhő aktív maradt, így mindkét területet bontottam és a siker céltáblához nem fogható. :p
    Gratulálok neked!

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Swartsch, farmerSS, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Jelentem, be tudtam lépni, elültettem a 10 magot. Gyopár működik, malom is, kerék is. A többin még nem jártam.

14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Kliensben ok a játék, lehet dobálózni is :) végre... :)

15. kukori80

Szia. Köszönöm. Szerintem elfáradtak a talicskát tolók is, meg én is. :cry: Nekem csak egy szerencsém volt, hogy nem tudtam aktiválni a felhőket, csak egyet és 48 percenként ért be a növény. Addigra mindig valahogy összeszedte magát és ugyan eltolódásokkal, de mind a 2 területet be tudtam ültetni. Nem emlékszek ilyen eventes ültetésre, amióta a kakas agyamat tudom. :cry: Várom a kompenzációt, illetve nem várom, mert tudom, hogy mit fognak adni. :cry::cry:

Fätum, vihence, zsani_apja és még 1 ember kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagy kínlódva többszöri frissítéssel tudtam 16 óra után elindítani a vetést- aratást. Kliensben játszom, mert a Chrome-n nagyon lassú, lehet, hogy be se töltött volna. A mobil app nálam azt írta ki, hogy a játék jelenleg nem elérhető, így nem is kísérleteztem utána vele, maradt a Kliens.

Röpikért nulláztam, de 3-5 művelet után F5-tel frissíteni kellett már, mert nem csinált semmit, de érdekes módon nem fagyott le, csak semmi nem működött. A felszaporítás után csináltam egy kör 1*1 -est, utána komfortba raktam, mert a %-os bónuszok így hatékonyabban termelnek.
    Most már mindhárom eventezős farmomon érik a 3. teljes kör. Igaz, így hosszabb ideig tart a termelés, ellenben több termést arathatok, de: egyrészt nem versenyzek senkivel, nem kerget a tatár, másrészt ezáltal kevesebb szóróanyag is fogy. ;)
    Az egyik farmon már dobálóztam is az előbb, nem tapasztaltam semmi rendellenességet.
    Reméljük, hogy most már normálisan fog működni a játék.
    Én kompenzáció helyett azt kérem, hogy haladéktalanul javítsák a játékban még fellelhető hibákat, és fejlesszék a játék műszaki oldalát úgy, hogy ne fordulhassanak elő ilyen malőrök, hogy nem indul el egy event időben, mert nem bírja a rendszer a csúcsterhelést.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

maszilva, Fätum, farmerSS és 11 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én nem várom semmit. Béremelést sem vártam, nem is kaptam. :D
    Még 10 percem van és elfelejtem az egészet. Szombatra Viking megfőzi az erőlevest és mehet a játék. :)
    Dve tochi alapból. :D

mismilán, Kuzdern, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Mi ebből a tanulság? Várni kell és megkapod. :D

vihence, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Mi akik nem tudunk "5 perc" alatt végezni, már megszoktuk és elfogadtuk ezt. Ahogy írtad ki hogy játsza, mióta és mit tud megengedni magának.
    VISZONT! Miután szinte az egész magyar fórum jelezte, hogy ez biza nem működik még és Te azt írod ritkán osztod meg a teljesítéseidet, végképp ízléstelennek tartom ezen hozzászólások közé bebiggyeszteni JÉÉ ÉN KÉSZ VAGYOK! Tudod nem azzal van a gond, hogy Te letudtad, gratulálok! De így mások orra alá tolni, kik egy csomó bónuszt és társait leaktiválták majd vesztették el, számomra igenis ezt a REAKCIÓT váltja ki!

Ezzel zárnám a mondandómat és kívánnék jó éjszakát mindenkinek!

"Megértéseteket köszönöm!"

Barika45, Kuzdern, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  20. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Mindkét szupertrágya gyorsító felhőmet aktiváltam, az volt az egyetlen, ami még sikerült, utána már semmi. >:(
    Nincs az a kompenzáció, ami pótolná a hiányzó felröpiket, nullázni nem tudtam. A legbosszantóbb az, hogy a bónuszok, gyorsítók ketyegnek, miközben a játék gyakorlatilag áll. Ha lehetne, - 1-est adnék, de sajnos azt nem lehet. Azért a Bp-nál is elgondolkodhatnának azon, hogy mi, a játékosok vagyunk a munkaadóik.

Fätum, fankostepsi, Barika45 és 3 más kedveli ezt.