Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 13.6.25, 07:05.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia, sziasztok.

nem akartam és továbbra sem szeretném, ha ez a téma elmérgesedne, mert vhol mindenkinek ott a saját igaza. Wolf...neked csak azt szeretném mondani, nagy különbség van az között, amikor egy nóbl étteremben az asztaltól felállva az mondod, hogy finom volt, tele ettem magam....vagy ha ezt a mondatot egy éhes tömegben jelented ki. mert mi tegnap az éhes tömeg voltunk a fórumon, tele idegeskedéssel, feszültséggel. én nem kételkedem abbban, hogy te egy empatikus ember vagy. ha a tegnapi bejegyzésed, hogy kész vagy az eventtel, azzal kezdted volna, hogy ,,emberek ne pánikoljatok, a mobil appal hasít a játék, aki tudja, próbálja ki, nekem már sikerült befejeznem....teljesen mást váltott volna ki, mint a csupasz tény közlése, hogy már befejezted az eventet. a történelmi hűség kedvéért megjegyzem, te megválaszoltad a kérdést, hogyan tudtad ilyen gyorsan befejezni. ez egy udvarias gesztus volt sztem. az empatikus akkor lett volna, ha pl 2 órával előtte, mikor háborgott a tömeg, hogy nem megy az event, beírtad vona az appos megoldást. de ez is nézőpont kérdése. elmondtam a véleményem, részemről ennyi. (aminek örülök, hogy már itt-ott leírják a játékosok a véleményüket akkor is, amikor az eltér a többség véleményétől) mindenkinek további jó játékot kívánok.

Norella404, 05Zsuzsa, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most végeztem az eventtel. 10 órakor álltam neki az ültetésnek csak úgy kényelmesen, öregesen. :)
    Nem bántam meg egy percig sem, hogy kihagytam a tegnapi napot. Így nem borult a felhőim érési ideje, nem csúszott el a megszokott aratási időm sem túlzottan.

Elértem mindent az eventben amit szerettem volna, maradt kb 300 csillagom, ezen még rágódok egy picit, hogy mire is költsem el.

Nem vettem ki a 8 órás dekort és nem nyúltam a titkosokhoz sem. Alszom rá párat.

Ami nem sikerült az az elsőre telitalálat lett. Ezen nem is csodálkozom már, talán egyszer jött össze a sok Ingrides eventből.
    Nem a barátom egyetlen éles szerszám sem :D, de ettől függetlenül és az egyéb körülmények után is tudtam élvezni az eventet.

Az értékeléssel viszont megvagyok lőve, mert nem tudom mi alapján értékeljek. A tegnap délután miatt, vagy a mai eventezésem miatt adjam a bírálatot?

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Személy szerint az alap eventet értékeltem, amelyet tálaltak számunkra.
    A hiba miatt, igen, bosszús egy event lett, de a hibáról nem a játékmester és a döntéshozók tehetnek.

4. -gyöngy-581

Szia!

Köszi, azt hiszem igazad van, feltételezem, hogy én is ezt fogom tenni :)

juliannakoczkas, vihence és cili53 kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Hát ha technikusokat kell értékelni, akkor az nálam az "ülj le fiam egyes" kategória. Az event a megszerezhető felhő és a jutalmak szerintem jók, ergó ez nálam 10 pont. Mint a Hal a tortánban, pocsék a kaja, de a hangulat jó, 4 pont. Itt fordítva volt tegnap. pocsék hangult, de a kínálat jó. Nálam így az egész 8 pontot ér :)

6. -gyöngy-581

Szia!
    Az én hangulatomnak nincsen baj, az értékelésem 10 pontra sikeredett.

juliannakoczkas, böbe764, vihence és 3 más kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ennél a minijátéknál nem lehet tudni, hogy hanyadik fej-nyél-rúna a nyerő.
    Ami az egyik farmnál telitalálat, az egy másik farmon semmit sem ér.
    Figyelni kell a balta darabok alatti pontokat és izgulni, hogy az 5 lehetőségben legyen telitalálat.
    Ha valamelyik baltarésznél elsőre eltalálod a helyét, azt már ne változtasd a következő 4 vagy kevesebb dobásnál.

juliannakoczkas, inanna11, vihence és 4 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Kicsit szomorkás a hangulatom, dehogy szomorkás. :D
    Volt pici időm és paár kicsi farmon dobálóztam. Megint nem tudom úgy össze állítani a baltát, ahogy gondolom, hogy a telitalálatba érkezzen. Lesz ami lesz, reggel eldobálom és szabadjára engedem magam a természetben. :D
    A pontozás nálam picit összetettebb, itt az egyik szempont az volt, hogy kettővel osztható legyen. :D :p
    Szia!

Régen jobban átgondolható volt. Most az a taktika nem jön be. Első dobás után elég jó arányban eltaláltam a közepét másodkára.

karesz, juliannakoczkas, vihence és 4 más kedveli ezt.
  9. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod! Valamennyit azért segítettél, mégegyszer köszönöm!

További szép napot, estét!

Üdv

böbe764 és vihence kedveli ezt.
  10. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Elég volt szerintem lassan a polgárpukkasztó témából. Ez egy JÁTÉK! Meg egy elfuserált event. Ez van.

ho-hoboy kedveli ezt.
  11. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudfva, felhőn a kitehetők! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

Othep, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nagyszerű event volt, különösen a dupla kitehetőknek örültem. Lassan kicserélődnek a régiek. A kezdeti nehéz indulás után nekem ez a játék volt a második kárpótlás. Holnaptól jöhet egy hosszú pihenés ebben a hirtelen jött kánikulában.

Othep, Fätum, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Mivel tegnap délelőtt fogtam neki a játéknak, így előtte nyugodtan tudtam pörgetni, s láss csodát, - amit nagyon ritkán sikerül kapnom -, egy 12 órás bónuszt pörgettem.
    Annyira megörültem neki, hogy a növények termesztése miatt elfelejtettem nullázni. :D Most kapirgálhatom apránként a röpiket.
    Csak példaként írom, hogy mennyire lehet örülni egy eseménynek. Szóval abszolút megértem azt az örömöt, amit érezhettél, miközben a játék maga inkább a kritikus hangulatnak kedvezett. :)
    --------------------------
    Aztán egy másik hiba, amit ugyan nem én követek el, de azt, hogy elfelejtem, az már az én figyelmemen múlik.
    Van egy kis pipa, amit ha nem iktatok ki, akkor lefagy minden. (Nem is értem, hogy miért teszik bele, mert csak a teljes böngésző bezárásával lehet újra kezdeni a játékot.) Szóval a figyelmem hiánya már az én dolgom.
    Rövid idő alatt ennyi hibával sikerült kedveskednem magamnak. :) Nem lehet minden pillanatban toppon lenni. :)

GA-BI-O-Farm, Kuzdern és Fätum kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kis pipa, amire utalsz, a baltadobás animációját kapcsolja ki.

upload_2025-6-7_13-53-10.png

Ez azoknak kedvez, akik gyorsítani szeretnének kicsit a minijátékon, illetve valakinek a gyengébb teljesítményű gépe nehezebben boldogul a minijátékkal (az lefagy, akad, stb.)
    Ilyenkor javasoljuk, hogy kapcsoljátok ki az animációt.

Akadozó minijátéknál a minijáték idejére megpróbálhatod a Beállításokban az animáció minőségét Magasra állítani.
    Vagy böngészó helyett kliensben minijátékozni, mert a kliens erőforrás-igénye kisebb, mint a böngészőé.

GA-BI-O-Farm, Kuzdern, Luca_511 és 3 más kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm szépen, igen, rájöttem, ha kiveszem a pipát, akkor megoldódik, csak akkor van gond, mikor elfelejtkezek róla. :)
    Igazából a jelenséggel csak a folytonos hibáztatásokra akartam utalni. Arra, hogy hiba mindig mindenkinél van, legfeljebb nem nyilvános. :)

GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  16. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Hú, ha. Hogy csináltad, hogy már kész vagy és még ennyi csillagos érméd maradt? Gondolom rengeteg szupitrágya, Kacsa Kata. De hogy lett annyi felröppenőd ennyi idő alatt? Gratulálok. :)

-gyöngy-581, apcimama és cirmi54 kedveli ezt.
  17. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Sziasztok, nektek mi a taktikátok? ha az pl az első dobásnál 4 pöttyös lett egy balta, akkor a második dobásnál azt jelölitek meg ami a bal vagy ami a jobb oldali köv balta a 4 pöttyösnek, ( azt általában bejön, ha mindig a legtöbb pöttyöt érő baltákat jelölöm a következőknél,) vagy ez teljesen szerencse dolga, mindegy melyiket választom az első után.....mert ugy vettem észre eddig hol igy hol úgy van.....

18. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Nem akartam csinálni az eventet, de csak neki fogtam. A növényem meg lesz, no Szupitrágya és Kata Kacsa kell bőven. A felröppenők jönnek nehézkesen. Három farmocska maradt még rám örökségül. Ebből kettő sajnos haláleset miatt. Az egyik a drága férjem volt.
    Olvasom a csevegőt és szomorúan látom és tapasztalom, hogy már itt is egymás ellen vannak a gazdácskák.
    Nem mindegy, hogy ki mikor végez? Biztosan van valami taktika, amit esetleg nem szeretne megosztani velünk.
    Nem tudom, hogy mindegyik farmocskán megszerzem- e a felhőt és rávaló dekorokat. Duplázásról álmodni sem mérek, de semmi nem lehetetlen. Ültetek, aratok, izgulok, hiszen ez csak játék és játszani jó.
    Nekem kikapcsolódás a farmozás. Van hogy költök rá, amire nagy szükség van. 12- ig van még idő, ebből kifolyólag kíváncsi vagyok, hogy hol mit érek el.
    De elszomorít és elkeserít amiket olvasok.
    Emberek vagyunk, gazdácskák, nem ellenségek. Nem lenne jobb, ha buzdítanánk egymást és örülnénk mások sikerének?
    A valós életben van éppen elég bajunk, problémánk, nehézségek.
    Eléggé magasak a mércék az eventek alatt ez igaz. De mindenkinek szuverin joga, hogy megcsinálja vagy sem.
    Én örömmel fogadnék minden segítséget, javaslatot.
    Hálás szívvel köszönöm azoknak akik mindig kiszámolják, hogy miből mennyi kell.
    Azt sem tudom mi az a nullázás.
    Miért kell forgatni a Keréken event előtt?
    6 db Pannikám ( remélem segítenek ) :) van, Csatnim. Lassan elfogy a gyorsításra szükséges mennyiségem. De ennek ellenére sem adom fel. Aratok, ültetek 4 óránként.
    A célbadobás van hogy 5- re sikerül és tudom, hogy így kevesebb csillagos érmém lesz. Csábítóak az ajánlatok ez tény. Nos, majd kiderül, hogy meddig tudok eljutni.
    Nagyon sok kedvenc filmem van. Az egyikből írnék egy mondatot.
    ,,Egy mindenkiért, mindenki egyért...,,
    Nem lenne szebb, jobb, Kellemesebb érzés ez a lelkünknek?
    Bántani sokkal könnyebb, mint dicsérni. Sajnos.
    Szívből gratulálok akik már végeztek. Sok sikert és jó játékot kívánok minden gazdának akik még ,, küzdenek,,.
    Személy szerint hálás szívvel köszönöm a moderátorok munkáját és segítségét.
    BP. Legyetek kegyesebbek hozzánk mert megérdemelnénk.

Utoljára szerkesztett: 7.6.25, 20:55
    Juci197, Othep, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!

Neked minden kicsire megérkeztek a cuccok? Ma próbáltam belépni gyakorlás végett, de nem mindenhol volt két leves és 20 növény sem.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Jane_tt

Jane_tt Utánpótlás-írogató

Ismételten Szia, feki!
    Arra gondoltam, hogy csak azok a farmok kapták meg, akik a hiba alatt be voltak lépve. Lehet egy örök rejtély marad, de a felismerés már megérne egy felhőpalota Itemet. :D Mondjuk ezt nem olvastam, de bármi megtörténhet, - ett. :)

feki13 kedveli ezt.