Visszajelzés Viking saga 17. - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: Ma 07:05-kor.
  1. 1

101 szavazat
    31.7%
  2. 2

5 szavazat
    1.6%
  3. 3

4 szavazat
    1.3%
  4. 4

4 szavazat
    1.3%
  5. 5

7 szavazat
    2.2%
  6. 6

4 szavazat
    1.3%
  7. 7

4 szavazat
    1.3%
  8. 8

21 szavazat
    6.6%
  9. 9

21 szavazat
    6.6%
  10. 10

148 szavazat
    46.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nem sikerült a gyémánt lady,ezért kicsit szomorú vagyok,hogy nem fullos:cry:
    Már inkább hagyom,pár titokosat kivettem a piccoló és a fontosabb kitehetők mellett:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Felhő aktív:)

2. jozef38

jozef38 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Ebben a pillanatban elsőre telitalátot dobtam és csak a 20 csillagosérmét kaptam meg.Hogy is van ez?
    köszönöm szépen,ha utána néztek.
    jozef38
    ID:57474027

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ha dobtál már telitalálot, akkor már megkaptad az Egyszeri Csillagos érme jutalmat.
    Az Egyszeri Csillagos érme mennyisége attól függ, hogy hányadik dobásból sikerül a telitalálat.

Minden telitalálat - függetlenül attól, hogy hányadik próbálkozásra sikerül - 20 Csillagos érmét ad.

5 dobást lehet végrehajtani, ha sikerült már elsőre telitalálatot dobni, akkor a 150 csillagos érmét már megkaptad egyszer az eseményben és mivel egyszeri csillagos érme jutalomról van szó, többször nem kaphatod meg.

Idézet az ismertetőből:
    Ez a jutalom csak egyszer szerezhető meg!

Telitalálat 1 dobásból: 150x Csillagos érme
    Telitalálat 2 dobásból: 100x Csillagos érme
    Telitalálat 3 dobásból: 75x Csillagos érme
    Telitalálat 4 dobásból: 50x Csillagos érme
    Telitalálat 5 dobásból: 25x Csillagos érme

Megértésedet köszönöm.

4. jozef38

Most először sikerült elsőre a telitalálat.

-Sudden- kedveli ezt.
  5. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Rendben, akkor elküldöm az ügyedet ellenőrzésre.
    Hozom majd a választ amint lehet.
    Ehhez a türelmedet kérem.

jozef38 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Mind a négy farmocskán meg lett a felhő és még a dupla dekorok is. Egy dekor ami nem sikerült. Váltottam még ki 3 titok fát a többi maradt. De a célok teljesítve nagy örömömre. Tudom csak én hiszem, hogy a drága férjem ,,látja,, odafentről, hogy küzdöttem az ő farmocskáján is. Kétszer ültettem hosszú érésű virágokat is, mivel gyér volt a felröpi állomány. Sikeres volt ez is. Sajnálom a bent maradtak megszerezhetőket, de ennyi baj lenne csak. A célba dobás most nem ment jól. Biztosan izomlázat kapott a ,,kis,, Viking madár, elfáradt. ;)xD A kicsit is becsülni kell. Nekem azok is a mindent jelentik. Jó even volt, szerettem.
    Szívből gratulálok azoknak akik már végeztek. Sok sikert, kitartást kívánok azoknak akik még ,, küzdenek,,. éha kritikát írnak. Nos ezért is vannak és abból is tanulunk. Én igen.

Utoljára szerkesztett: 11.6.25, 22:31
    Kuzdern, Fätum, vihence és 2 más kedveli ezt.
  7. jozef38

Nagyon szépen köszönöm.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  8. surda39

surda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Ezt már valóban nem értem. Másodjára sikerült telibe találnom a dobást. Nem értem miért 20 csillagosérmét kaptam. Egyetlen egyszer kaptam meg a maximumot, mert elsőre sikerült a 100%-os dobás. Azóta 20 csillagos érme és kész. Nem csoda, hogy így sokkal kevesebb a kiváltható. pár perccel ezelőtt sikerült telit dobni. Furcsa és igen bosszantó, hogy 20 csillagos amit kapok.Köszönöm az utána nézést.
    surda39
    ID: 20816662

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!

"Jutalmak az első telitalálat elérése után

Ez a jutalom csak egyszer szerezhető meg!
    Ahol zöld pipa van a sorban, azt már megszereztük

Telitalálat 1 dobásból: 150x Csillagos érme
    Telitalálat 2 dobásból: 100x Csillagos érme
    Telitalálat 3 dobásból: 75x Csillagos érme
    Telitalálat 4 dobásból: 50x Csillagos érme
    Telitalálat 5 dobásból: 25x Csillagos érme"

Nagyítottam a mondatot, ami megmagyarázza a kérdésedet!

kincsembogaram67 és vihence kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Röpke fél óra van az event végéig!

Még van idő pár célbadobást elindítani, ha van malomterméketek.

Nézzétek át, hogy mindent kiváltottatok-e az eventboltból, amit szerettetek volna és elköltöttétek - e az összes csillagos érmét!

Hajrá, mindenkinek, aki még a küzd a finisben!

11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event csevegő nem jó hely segítségkérésre, mert itt ritkább a moderátori jelenlét, de benéztem Hozzád, s hozom, amit a Játék naplójában látom. Kérlek, a jövőben a Segítségkérő topikokat használd erre, Neked is jobb, ha gyorsabban kapsz visszajelzést.
    Ahogy itt a Csevegőben is többször megírtuk, a plusz csillagos érmék csak az első Telitalálat után jártak. Amikor második, harmadik, negyedik alkalommal sikerül 2-3-4 dobásból telitalálatot elérnünk, akkor már csak a ládát és 20 Csillagos érmét kaptunk, amint az az ismertetőben is kiemelésre került.
    Az alábbi időpontokban kaptad meg a plusz csillagos érméket:
    1 dobásból elsőre telitalálatod 2025-06-06 15:10:11-kor volt, ekkor kaptad meg a 150 Csillagos érmét
    5 dobásból elsőre 2025-06-08 18:09:40-kor értél el telitalálatot, ekkor kaptad meg a 25 Csillagos érmét
    3 dobásból 2025-06-08 18:10:18-kor értél el első alkalommal telitalálatot, ekkor kaptad meg a 75 Csillagos érmét
    2 dobásból 2025-06-08 18:10:44-kor sikerült az első telitalálatos dobásod, ekkor kaptad meg a 100 Csillagos érmét
    4 dobásból 2025-06-08 18:14:42-kor sikerült elsőre a céltábla közepébe dobnod, ekkor kaptad meg az 50 Csillagos érmét.
    Természetesen minden esetben megkaptad a 20 Csillagos érmét és a ládát is.
    Minden ezt követő Telitalálos dobásnál, mivel az már nem az első volt, megkaptad a 20 Csillagos érmét és a Ládát.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A Játék naplója alapján 2025-06-09 12:19:57-kor sikerült első alkalommal egy dobásból telitalálatot elérned, ekkor meg is kaptad a 20 Csillagos érme, a Fényösvényes láda II mellett a 150 Csillagos érmét.
    A 2025-06-11 16:08:28-kor 1 dobásból elért telitalálod már a második volt, ezért kaptál rá 20 Csillagos érmét és a ládát.
    Kérlek, a jövőben ne az event csevegőt használd segítségkérésre, hanem a Segítségkérő topikokat keresd fel. Köszönjük, ha így teszel.
    További jó játékot!

kincsembogaram67 és aida2330 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Kedves Játékosok!

Ingrid elhagyta a farmunkat a baltájával, az event véget ért, így a Csevegő is bezárta kapuit!

upload_2025-6-12_12-47-44.png

Reméljük Mindenkinek sikerült mind az 5 telitalálatos dobást elérnie, s minél több Csillagos érmét tudott gyűjteni,
    s így a Viking boltot is ki tudtátok fosztani!

Találkozunk a következő event csevegőjében, eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Famerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.