Visszajelzés Viking saga 17. - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Én panaszkodom, hogy nem megy. ...............

Éva0315, Calibaby és szöszi50 kedveli ezt.
  2. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

Én csak gratulálni szeretnék a Bp-nak. 2025. majd' felénél (21. század első negyede lassan letelik) sikerült feltornázniuk magukat arra a szintre, ahol nem képesek egy sima növénytermesztős eventet elindítani. Taps, virág, csoki - éljen.
    (Ja...csak mert viking event, ne üljenek már fordítva a lovon - vagy legalább a lovat fordítsák meg, hogy előre menjen....)

Laxiaa, Éva0315, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. maca1964

maca1964 Fórum-zöldfülű

Kezdődik !!!!

Éva0315 és Luszike150150 kedveli ezt.
  4. mami531953

mami531953 Haladó

A napi bonuszt,sot a munkasokat es a pszulyfat sem lehet uzemeltetni.Mi van?Ez egyre rossszabb vagy meg akarjak ezt a tobb mint 10 eve szuperul mukodo jatekot szuntetni?Vilagosabb lenne egyszeruen valaszt adni,mintsem a jatekosokbol gunyt uzni.

Laxiaa, Éva0315, sutimami57 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Éva0315, farmerSS, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  6. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Nekem semmi sem működik, sőt még vizet sem tudok venni.

Éva0315, szöszi50 és Luszike150150 kedveli ezt.
  7. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A hibát már jeleztük a központ felé és közleményben közöltük azt itt a fórumon, megközelítőleg 25 perccel hamarabb, mielőtt a segítségkérőben jelezted volna. Ezenkívül a hozzászólásod nem tartalmazta a kötelező alaki kellékeket sem (Farm név és Farm ID). Továbbá a három felkiáltójelből a mondatod végén arra következtettem, hogy számodra nem a segítségkérés volt a fő szempont, hanem a hibával kapcsolatos frusztráció hozzászólásba öntése, ezért a panaszládába való áthelyezése mellett döntöttem.

Megértésedet köszönöm.

8. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

Na ez megint nem müködik>:(>:(>:(

Éva0315 és -Enéh- kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

mit lehet azon látni?? Na és azt kezelni...

Éva0315 kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

15.12 és semmi nem működik

Éva0315 és szöszi50 kedveli ezt.
  11. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Nálam is

Éva0315 és szöszi50 kedveli ezt.
  12. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

15.37 a napraforgó pörög :(

Éva0315, terrdora és szöszi50 kedveli ezt.
  13. zigus46

zigus46 Aktív író

JA játék már elérhetö de minek.. amikor semmit nem lehet csinálni benne lefagy és kész vagy ki-be kell lépnem mégsem müködik ez már embertelen ami itt van játék néven ...!!!

Éva0315 és sutimami57 kedveli ezt.
  14. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Én dobtam 3 baltát és eltűnt. Vagyis nem tudok visszalépni, hogy a többit is eldobjam!

Éva0315, GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  15. interlala

interlala Fórumprofi

Amint látom mások már írtak a hibákról, sajnos nálam is ezek vannak, de remélem, mi hamarabb ki lesz javítva.

Éva0315 kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. radóci

radóci Járnitanuló

Azért pénzt lehet költeni a nem jól működő játék alatt is,erre nyilván ügyelnek.

GA-BI-O-Farm, Calibaby és Éva0315 kedveli ezt.
  18. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Sajnos

Éva0315 kedveli ezt.
  19. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia, én még azt sem bírok, vagyis pénzt költeni, mivel nem tudok belépni. 88%-nál futnak a barik már 10 perce.

GA-BI-O-Farm, Éva0315 és radóci kedveli ezt.
  20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

nálam is a napraforgó pörög, azon gondolkodom, mivel drága az étolaj leszedem és kipréselem olajnak.:)