Visszajelzés Viking saga 17. - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 4.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. radóci

radóci Járnitanuló

Nekem azért sikerült belépnem,de folyamatosan frissítenem kell,hogy ültetni tudjak.

Éva0315, zsoxxya és cicimsincs kedveli ezt.
  2. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Így nem lehet játszani! Ez nem szórakozás, ez bosszúság. Ahogy kezdődik az event (gyakorlatilag minden esetben) kezdődik a cirkusz. Teljesen fölösleges az informatikusokat fizetni, ha évek óta nem tudják megoldani a belépési problémát. 2-3 hetes eventeknél legalább a játék szervezői nyugodtak, addig nem lesz a játékkal hiba. Borzasztóan szomorú és sajnálatos ez a történet!

Éva0315, Calibaby, zsoxxya és 3 más kedveli ezt.
  3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Nem igaz,hogy ennyi idő alatt nem tudták megjavítani a játékot ! Ma egyáltalán elindul ?

Éva0315 és zsoxxya kedveli ezt.
  4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

ez katasztrófa!végre beenged a játékba,1 katt.és érkezik a napraforgó!

5. Anna051955

Anna051955 Haladó

Üdv Farmerek! Már megint egy remek event, a malom nem müködik.Nem lehet semmit sem csináni, 18:08-kor.:(

6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Csak gratulálni tudok a játék készítőinek!>:(Nem lehet farmról farmra menni, csak margaréta van. Ajándékot nem lehet küldeni. Csúcs ez a játék!:cry:

Éva0315, Calibaby és zsoxxya kedveli ezt.
  7. Hornet001

Hornet001 Junior szaki

Marha jó, be tudok lépni csak semmit nem csinál. Jack meg aktiválva... Kevés lesz a kompenzáció már ha lesz..

Bonzó1945, Éva0315 és zsoxxya kedveli ezt.
  8. Ilyen napraforgó termésnek örülnének a magyar gazdák.
    Még egy kis eső is esne hozzá mi lennénk Európa csúcs tartói.
    Játék meg megy a le...... -be.
    Nagyon sajnálom, pedig vágytam egy kis balta dobálásra.
    Több mint 4 óra elszáll a játékból.
    Köszönöm!?!?

9. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szánalmas ez az egész,bánom már, hogy költöttem ezekre. Részemről befejeztem.:mad: Mind a 3 farmot töröltetem.

10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!
    Az eventet el sem kezdtem.
    Már jó ideje az eventet akkor kezdem el, amikor az belefér az időmbe, nem akkor, amikor ők elkezdik.
    Csak akkor kezdek akkor, amikor az event indul, amikor az nekem is megfelel.
    A múzeumok miatt mai napig nem lettünk kompenzálva, így a mostani kimaradás miatt sem biztos, hogy bármi is várható.
    Ha a Jack-et fogyott, az a te sarad.
    Én már jártam úgy, hogy elpörgettem egy event indulása előtt sok száz PP-t, az event mégsem indult el és nem kompenzációt kaptam, hanem szinte leszúrást, hogy miért is készülök egy eventre, ha az még nem indult el, csak meg lett hirdetve.
    Ez csak egy ótvar, semmit sem érő játék, úgy is tekints rá.
    Itt semmi nem biztos.
    Régen volt kép róluk, a csapatról - talán Suoni-nak hívták akkor a vezetőjüket - és volt vagy 9 ember a képen.
    Mostanra szerintem már a fele sincs és őket sem érdekli ez a játék.
    A kínai fizet, te meg csak tejelj, míg van kedved... nagyjából ennyi.
    Volna egy meghirdetett event és nem bírják beleintegrálni a játékba.
    Ez van és már sokadszorra.
    Szerintem vegyél farmaranyat, a leárazásroham az talán még működik.

vihence, PaySkin, Hornet001 és 3 más kedveli ezt.
  11. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Pont az ilyen hibak miatt hagytam abba a jatekot! 5 honapig nem jatszottam, most ismet jatszok, de minek? Kar volt ijbol elkezdeni! Elotte 8 honapig nem jatszottam az orokos hibak miatt, aztan ismet jatszottam. Ugy latszik nem tanulok! Csak sajnaltam vegleg torolni, mert szinte a kezdetektol jatszok, de minek azt en sem tudom! Legkozelebb a vegleges torles jon, es akkor biztos hogy nem kezdem el ujbol! Legalabb amit a farmozasi idovel most toltok azt hasznosabban fogom kihasznalni.

Laxiaa, vihence, moric67 és 2 más kedveli ezt.
  12. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Éva0315 és Bonzó1945 kedveli ezt.
  13. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Szép estét - este lett a du. kezdésből, amihez kellene, de most sem tudom a paszulyról leszedni a bónuszokat, minden tétel után frissíteni kell, a szaporításig el se jutottam még......

Éva0315 és Bonzó1945 kedveli ezt.
  14. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem most betöltődött! De vajon merhetek valamit csinálni? Nem vesznek el a röpik?

15. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Betölteni betölt nálam is csak éppen a főfarmról sehova nem lehet átmenni.
    Ezek után az aratást már nem mertem kipróbálni.

Éva0315 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Nem érdemes mérgelődni.
    Én sem így terveztem az indulást de azért nem történt tragédia.
    Legfeljebb ültetek egy +kört vagy felhasználok egy kis extrát.
    Régebben volt egy olyan időszak amikor több egymás utáni event hasonlóan kezdődött. Szerencsére egy ideje már nem volt ilyen probléma.
    Emlékeztek amikor napokig nem lehetett belépni mert állítólag DDos támadás érte a szervert? Akkoriban sokunknak gurult a gyógyszere.
    Azok voltak a nehéz idők...xD

Luca_511, Éva0315 és farmerSS kedveli ezt.
  17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A játék továbbra sem működik megfelelően, ezért a Munkások és egyéb vásárlások sem biztos, hogy teljesülnek.
    Kérjük, hogy csak akkor vessetek, arassatok, ha nem bánjátok, hogy jelen időszakban elvész a vetőmag, vagy a learatott eventnövény.
    A további javítás folyamatban van, erről a hivatalos értesítést az alábbi linkre kattintva éritek el:

https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-nem-elérhető.26387/#post-1452270

További türelmeteket kérjük,
    köszönjük.

GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  18. leona2003

leona2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nálam vagy be sem tölt, vagy ha betölt, akkor nem tudok aratni!
    Az F5-re is megáll 28 %-on!
    Kiváncsi vagyok, hogy ezért milyen kárpótlást adnak!:(

Éva0315 kedveli ezt.
  19. péterfaijánosné

péterfaijánosné Utánpótlás-írogató

Nagy nehezen be tudtam lépni, előkészítettem a szaporításhoz a földet, de a magot nem találom. Ki-be léptem, frissítettem, még a gépet is ki-bekapcsoltam, de a 10 db mag nem került elő. ID 3349101

Be tudtam lépni, de nincs meg a vetőmagom. Látom hogy nagy a baj. Igen nagyon sajnálom a munkásokat. ID3349101

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.6.25, 18:55
    Éva0315 kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nekem van vetőmagom, de az biztos, hogy nem vetném el.
    Majd akkor, ha azt látom, hogy van bármi értelme.
    Még a múzeumok aratásának a hibás programozása miatt sem kaptunk semmilyen kompenzációt, erre itt van az, hogy egy event sem tud elindulni.
    Alszik Günter.

Éva0315, sosoump, inanna11 és 2 más kedveli ezt.