Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    5 db. kevertem, így összesen 6 dobásom volt. Gyémánt Ingrid még sehol, de az arany ma meglett, tegnap pedig az ezüst. Ami a legfontosabb számomra, a szupertápok és a kupon, az már megvan, ami ezen felül még összejön az mind ajándék.
    Szóval kapálok, dobálok, és élvezem a játékot.
    Remélem meglesz a felhő is, ha nem akkor is jó játék. J.

alpha58, zotmar, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ez a farmneved?

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Szia Melan.) Azt hiszem nálunk libasült lesz vacsorára. Ingrid úgy látszik nem aludta ki magát mert ma olyanokat dobott hogy a cirkuszba nem vennék fel késdobálónak. Sok sebesült lenne az biztos. A gyémántról már nem is álmodok, örülök ha 5.-re eltalálom.:) Kezdtem már az elején, a végén, középről, sorban, kettesével ugrálva, jó hogy lólépésben nem lehet mert azt is kipróbáltam volna.:)

Sonche, GA-BI-O-Farm, alpha58 és 22 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Küldtem egyet, arass! Hajrá!

5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Meglesz az

6. _Cygnus_

Tavaly mintha olyasmit mondtál volna, hogy egyszer egyik, egyszer másik oldalról indulsz. Én a Leho csoportosítását követem.

Sonche, HéricsBáró, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Igen, de most nem jött be.
    Melyik csoportosításra gondolsz? Néztem a linket amit beraktál de abból nem bogoztam ki semmit.

HéricsBáró, osztrak12, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nálam is így kezdődött, aztán mikor 4 erlevest használtam fel egyszerre, negyedikre, minden koncepció nélkül összejött. Amíg taktikázni próbáltam, csak a végén lett telitalálatom! Meglesz az, pont mikor nem is számítasz rá! Drukkolok!

alpha58, zotmar, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok hát nekem ez az első vikinges játékom ( mivel kicsit aludt a farmom) sok vissza olvasás után jövök rá hogy mi is a lényeg :) tegnap még nagyon kancsal volt az Ingridem de ma valami csoda folytán végre célba talált!!!!! szóval köszönet mindenkinek hogy megosztja a tapasztalatait mert nekem ez segített :) vagy csak vak Ingrid szerencse :) majd meglátjuk vagy nem de ez biztos :)

osztrak12, MamaMeseKertje, zotmar és 8 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

HéricsBáró, osztrak12, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  11. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

köszönöm szépen mindkettőtöknek:inlove:, de nem azért írtam, hogy küldjetek:D

osztrak12, MamaMeseKertje, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  12. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Hogyan tudtok küldeni, én is akartam, de a 7 aji elfogyott és nem enged! FA-ért sem lehet?

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Terméket arany ellenében nem tudsz küldeni, csak az ingyenes lehetőségek erejéig!

Gio, újfarm53, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Köszi:) Reggelre összegyűjtöttem jó párat, gondoltam a nagy számok törvénye miatt bejön, de majdnem mind 40 pontos lett.
    Ezt néztem tegnap, köszi. Az a baj hogy rögtön az első 1-2 pontos lesz.

HéricsBáró, osztrak12, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Vissza is szívom, amit az előbb írtam. Csak bénákat dobtam most, még a nyelet is mindig ötödiknél találtam el, mintha legalábbis arra hajtottam volna.

Sonche, HéricsBáró, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  16. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Sziasztok, hol tudom megnézni hogy a telitalálatokért járó jutalmakban hol tartok?
    Ha már írtátok bocsánat, nem vettem észre!
    Köszönöm a választ előre is :)

Gio, újfarm53, Netudki50 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ezüstlánnyá fejlesztettem Ingridet.
    Eddig 5 dobásból 2 telitalálat volt, egyik ötödikre, másik harmadikra.
    Ez olyan középtrotty teljesítmény (szerintem). :D

osztrak12, alpha58, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Nem tudom, szerintem azt nem lehet nyomon követni. Amikor telitalálatod van, akkor a felugró ablak mutatja, hogy mit kapsz.
    Tulajdonképpen csak az Ingridek érdekesek, de ha jól okoskodtunk, akkor csak egyet kapunk abból is a végén, mindegy hányat nyerünk meg. A matricákat meg lehet nézni az albumban - gondolom, mert a sziget átalakításakor nyitottam meg utoljára az albumot.

Sonche, osztrak12, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  19. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Köszi a választ, csak a 7 aji nagyon kevés és segíteni szerettem volna, akár FA ellenében is!

osztrak12, zotmar, újfarm53 és 4 más kedveli ezt.
  20. cyberfly

cyberfly Járnitanuló

Köszi szépen a választ!
    Csak az event leirásában volt egy kép a "C találatokért járó jutalmak"-nál azt szerettem volna én is megnézni.
    De akkor figyelük az ingridekre!
    Köszi még 1x!

zotmar, Gio, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.