Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Beus928

Beus928 Járnitanuló

Szia!Dobás közben tudtam én is megnézni.Mutatja event ismertető táblázata szerint zöld pipákkal, hogy melyik matricákat és Ingrideket kaptuk meg eddig.Dobások eredményei melletti kis ajándékdobozra kell rákattintani.

Utoljára szerkesztett: 3.5.17
    zotmar, Gio, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    De ha a matricákat meg tudod nézni, akkor azt is tudod, hogy melyik Ingridnél jársz. Igaz?

osztrak12, Gio, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom az eltavolitast mamarygen ! sajnos masik oldalrol raktam fel a kepet mert a masik nem mukodott, es en csak a farmomat akartam mutattni, mast nem ;)

Sonche, osztrak12, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hmmm. Most megnéztem a matricás albumom. Jó régen láttam utoljára, azt sem tudtam, hogy hónaponként mutatja a megszerzett matricákat. Itt-ott elég szellős, látszik, hogy ahol tudom, ott kikerülöm a kiváltását.:D

Szóval 3 matricám van, 1., 4., 5. matrica

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor Te már Ingrid ügyileg lejárt lemez vagy, csak a 40. baltáig el kell kapálnod. xD

Sonche, osztrak12, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Nekem 1-2-3 matrica van meg,de elég rosszul célzok most!
    Viszont van mozi, igaz kissé eláztam az esőben!!!

alpha58, zotmar, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tovább nem is kapálgatok. Reggel váltottam ki a gazdakörből munkásokat, felkelek éjjel is aratni, de ha meglesz a 40 dobás, egy szál gazt sem ültetek tovább. Még a munkásokkal előkészítem a farmot a következő eventre, szerencsére már nem gazosodik, akkor megint váltok ki munkásokat.

Kipörgettem egy rózsaszín kacsaólat a keréken. Egy picit gondolkoztam neki, hogy pörgessek, ne pörgessek, aztán mégis meglódítottam a kereket.
    A heti haszon megvolt, még piacozni sem kell belépjek.:D

Lillapilla73, Peszi2, Sonche és 28 más kedveli ezt.
  8. Matold

Matold Haladó

Én úgy látom, amelyik szinten telitalálatom volt, ott jobb oldalon megjelenik egy pipa.

Kukori.és.Kotkoda, Gio, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

5 terület-1x1-eventgaz=118 felrepi , egész jó egy eventgaztól :D

Drága ingridem részeg, alig találja el a táblát :D 312 érme van begyűjtve. 2 dobás várat magára.

osztrak12, zotmar, Gio és 10 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Továbbra is nagyon tetszik az event! Megvan mind az 5 matricám, az első kitehetőm a 10. dobásért, a vegyesboltban már csak az 5 AB (ez lesz a következő, amit kiszedek) és a titkosok vannak bent. A kitehetők és a titkosok...hát nem tudom. A 3db 1x1-es még jól jöhet, ha elérem a 98-99 szinteket, a másik 4 biztos nem kell. A titkosok meg úgyis a pajtában landolnak, nem szokott szerencsém lenni az ajándékokkal. Viszont biztos az utolsó percig termelem a gazt, imádom a baltahajigálást:)

623 ivókürt vár bekeverésre, gazom egy szál se...

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor lehet hogy együtt mulatoztak az enyémmel, mindjárt kiveszem a baltát a kezéből és én dobok helyette. 32 pontosra sikerült a mostani.:)

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Legutolsó nekem is :( 8 dobás átlaga 48

osztrak12, alpha58, Gio és 7 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    sikerült hetet dobálnom, az utcsóra sikerült a telitalálat:inlove::inlove::inlove:
    amúgy is a zöld a kedvenc szinem, meg a 7-es a szerencseszámom:D:D:D
    mindenkinek sok röppentyűt:)

14. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Na, az üzletből a farmmunkás kupon és az 5 db AB kivételével már mindent kiszedtem, legalábbis az ,,Egyéb" fül alatt. Még gyúrok arra a maradékra és a ,,Ne légy szeles!"-kitehetőre. Amúgy elértem a gyémánt libát :D Úgyhogy már csak a 40. dobásig kell eljutni, meg kicsit várni az event után és lesz egy egész jó TP-t adó dekorom. Hipp-hipp-hurrá!

Szeretem ezt a dobálósdit, mindig jókat szórakozok vele :) Amúgy nekem mára kissé romlott a szerencsém. Tegnap minden eredményem 50 érme feletti volt, ma volt, hogy csak 25 és 32...de azért, mert annyira rosszul adta az első 4 találat, hogy már teljesen mindegy volt, hogy az ötödiknél kockáztatok-e, hátha bejön, vagy kiválasztom az egyik régi, de már tutira pocsék összetételt. Remélem, hogy estére javul a szériám ismét.

Hajrá mindenki! :)

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szépen lassan haladok... vásárolgatok...
    Jó ez az event!:music:

16. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

El hát... a viking...

osztrak12, Gio, civanéni és 4 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    1,2,3,4,5, matricak megvannak es egy kiteheto , 521 erme , megy ez mint a balta dobalas :p
    Sikerult elsore telitalalat de sikerult olyan is , hogy az 5.-re sem talaltam el es kaptam erte 30 valahany ermet xD , meg gyakorolnom kell :)

18. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    Én még csak az illatos varjúhájat ültetgetem és a röppentyűket gyűjtögetem.
    Hajnalba munkába menet előtt learattam most mire hazaértem beérett, este újra aratás és így tovább, addig míg sikerül letermelnem az össz. növénykét, azután majd dobálózok én is. :)
    Mindenkinek sok felröpit, és jó balta dobálást kívánok. :)

19. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Eddig három dobásból 147 érme és van egy ezüst Ingridem is:) Több dobásom ma nem lesz, nincs eventgazom.
    Két terület szegfű 1x1-en 53-54 darab kürtöt adott.

Sonche, kutyaszálló, Csigaa és 4 más kedveli ezt.
  20. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia!
    A kutyusnak mielőbbi gyors javulást. Elhiszem, hogy romokban a lelked. Én a kétszeres európabajnok ragdoll cicámat gyógyszerelem szteroiddal naponta 2*
    Tudom mit érzel.

Sonche, Marika312, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.