Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    még megálmodom mit váltsak ki:music::music::music:
    maradt még röpcsim,ültetek a végéig növénykét,mert imádok dobálódzni:D:D:D:D:D
    aki még csinálja sok röpcsit,aki már végzett gratula:):):)

Sonche, -W-595-, heureca3 és 17 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D:D:D:D Én is látom hogy nem lesz belőle semmi.
    Megnéztem FÄtum tegnapi 4 gyémántos dobását és érdekes hogy 3x ugyanaz a fej volt, 2x ugyanaz a nyél és 2x ugyanaz a rúna. Ma nem is dobok többet, holnapig gyűjtök és ezt kipróbálom.
    Szia Professzor Uram, gratulálok.
    Nem tudom hogy nézik az ötletelőst. Az a jó ha sokan írnak vagy 1 valaki ír és sok lájkot kap? Ha a sok írás számít akkor akinek tetszik az írjon. :)

Sonche, heureca3, zotmar és 12 más kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Kedves genka, nagyon köszönöm a segítséged:inlove: Ez a feltöltő vált be a legjobban, köszönöm mégegyszer.
    Ingrid megúszta a tepsit, mert még mindig 50 körüli az átlaga:D Vasárnap vega kaja lesz, rántott sajt és rántott gombaxD

Sonche, -W-595-, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia narancsvirág72!
    Én valahogy úgy vagyok röpikkel ma mint Te. Nem tudom mi a frász karika volt ma,de reggelre hosszúk adtak 84 db-ot és esti aratásnál 46 db-ot. :mad:Teljesen kivagyok akadva és nézek,mint Jani a moziba,mert gazam már tegnap letermeltem mind,sőt többet jóval és eddig oly szépen jött röpi.>:( Ma az eszem megállt és pávatáncot járt.xD
    Remélem nem marad így,hanem össze szedi magát a kürt is meg a szerver is.Vagy akinek,aminek kell.:cry:
    Mai nap velünk egy nagy kitolás volt. Köszi BP,de ilyen napot nem kérünk többé!>:(>:(
    Ui:
    Szia Leho69!
    Csak hogy vissza jöttél,mert igazán hiányoztál. Többé ne tűnj el légyszíves! Köszi:inlove:xD

Utoljára szerkesztett: 6.5.17
    Sonche, heureca3, Ribiszke és 10 más kedveli ezt.
  5. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    A mai napon kivégeztem az eventet. Ajándékok java kiváltva. Most már én is csak szórakozásból dobálok, s ami belefér, azt még kiváltom. Kitehetőt még nem vettem. Eredetileg nem is volt szándékomban, de ha futja valamelyik több Tp-t adóra, akkor rástartolok. Nagyon sok sikert kívánok minden kedves fórumozónak és jó éjt !

Sonche, heureca3, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A ne légy szeles már a kergén van, így már 2 ontja a tp-t. Hirtelen felindulásból kivettem a csillagokat, szerintem még így is összejön még egy kitehetőre való érme, majd meglátjuk. 53x hajigáltam eddig, a mai átlag viszont az előző napiak töredéke, bár volt pár telitalálatom ma is, de 40 pontosok is becsúsztak bőven. 502 érmét kell összehoznom, hogy ki tudjak váltani még legalább egy kütyüt. Ennyinek holnap estére 4x4 dobásból bőven össze kell jönnie. A lelkesedésem kezd alább hagyni, megyek is, megnézem, mi a következő event.:D

heureca3, Ribiszke, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.) Nah, mi a manó történt a felrepivel? Ugyanazt a hosszút ültetted mint eddig?
    Hmmm... nálam esetleg egy rántott libacomb is beférne.:)

Sonche, heureca3, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  8. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Idén is megrendezésre került a viking dizőzök dalversenye az Arany Giga díjért:music:. Nemrég kitapasztalhattuk Ingrid bársonyos hangjának szívszorító élményéto_O, ezért ne csodálkozzunk, hogy ezzel egy időben kerül megrendezésre a viking baltakészítők decibelt szintén nem kímélő megmérettetése az Arany Fejbe-Fejsze kupáért.
    A fesztivál jelenleg is folyik,levest még bárki kaphat, az ökrök főzőcskézik folyamatosan:inlove:, viszont a meghívott sztárvendég Igrid a „gyémánt hölgy” sajnos csak a rendezvény után érkezik a helyszínre:eek:, talán jövőre ő adagolja az erőlevest a bajnokoknak :p.
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/06/743viking3.png

Utoljára szerkesztett: 7.5.17
    kukori80, heureca3, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    Gondolom, már csak az olvassa az eventcsevegőt, akit a gyémántliba elkerül...>:( Egyébként minek is kell nekünk ez a buta tyúk?? :music::music: Tényleg, ad egyáltalán valamit?
    Szóval, 56 dobásból nincs gyémántom. Elszórtam felrepikre 800 sztrágyát... Annyi fakalapácsom van, ami elég lenne majdnem 100 raktárházra. Persze fa a meglévőkre sem elég, nemhogy még 100-ra. :p
    Van 2678 érmém. Megyek, kifosztom a boltot. xD Holnap este max 3-4 dobásra lesz elég a növényke és a felreppenő. Hétfőn már meló miatt nem tudok játszani, így ennyi. :( Több szerencsét nektek! (Még vissza kell olvasnom a mai termést, hogy megtudjam, Kukorinak van-e gyémántja :inlove:.)

Sonche, kukori80, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  10. Gio

Gio Fórum bárója

Ajaj, sajnálom, akkor még nincs meg a gyémántod:(

Dehogynem, ha összefogunk nincs az a fejlesztő csoport, aki ellen tudna állni nekünkxDxD

Sonche, kukori80, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  11. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    úgy látom még mindig nincs gyémántos, pedig tudom, hogy a tegnapi tippemnek ez eleje jó.
    Tehát minden baltához tartozik bizonyos nyél stb., a telitalálatok megfigyelése is oké.
    Szerintem ott van a liba elásva, hogy amikor dobálsz azt kell megfigyelni, hogy milyen szisztéma szerint adja az 5 pontos baltákat, mert az a lényeg ugyebár, hogy az első dobásnál a balta 5 pontos legyen, na meg persze a többi is, tehát ha az előző dobásnál ugyan pl. 3.-ra lett telitalálatod akkor is meg van az, hogy milyen balta következik. Ezt már mindenki csak maga tudja megfigyelni a saját farmján, tehát hiába írom meg én, hogy mire adott nekem telitalálatot. Na ehhez kell az, hogy bizonyos baltához milyen nyelet és szimbólumot adott telitalálatkor.
    Jézusom ez kissé bonyolultra sikerült.
    Bezzeg ha ezt szóban tudnám elmondani.
    Tudom kell egy kis megérzés, szerencse és pozitív hozzáállás is, de ezt a játékot is programozók írták és a programozás is logikai alapokon működik.
    Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, de annyira szeretnék segíteni Neked és a többieknek is.

-W-595-, kukori80, ulmo12 és 12 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia kukorikám!
    Ugyanazon növényeket ültettem (szegfű, tönköly,földicseresznye,.....stb és eddig adta úgy ahogy. Ezen eventnél majd 1.200 db lett tegnapig,mely 3 nap termése gazból. Ma megbokrosodott.:p Azért biztos kész leszek ám,mert 29 lötty bekavarva már.;):D
    Vasárnap érhet szegfű, póréhagyma és földicseresznye,mert anyukámnál leszünk köszönteni xDés apukámhoz megyünk a temetőbe ki.:cry:

Sonche, kukori80, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szia!
    Gratulálok! Nagyon szép a gyűjteményed!

kukori80, meszimarsi, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Szerintem igyekezz, még lehetséges!!!!

Sonche, kukori80, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  15. -Pippa-

-Pippa- Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek! A maradék csillagos érméknek mi lesz a sorsa?

meszimarsi, heureca3 és Gio kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Jó reggelt, az eventet részemről befejezettnek tekintem :)
    Reggeli aratásból csipkére=151, S.dinnyére=92 felrepit adott. Volt még növényem 5 levest legyártok belőle. 2 kellett a 40.hez és ki tudok váltani 1 kitehetőt többre már nem lenne érme a fennmaradó időben.
    Végre nem kellett aggódni a felröpi miatt ^^, eddig 2100 felröpi és még van 30 óra.. nagyon túltelesítés volt. Bahára mennek vissza koalák, nekiállok a raktárházakhoz bedobálni az állatkákat :)

UI: Most vettem észre hogy csipkebogyinak nincs nemesítése :(

meszimarsi, ulmo12, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Reggel korán megtéptem a libát!!!!Meg van a gyémánt 42 dobásnál tartok, a bolt is kivégezve.Boldogság van!!!xDxDxD

-W-595-, strawberry49, kukori80 és 14 más kedveli ezt.
  18. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Gratula.
    Nálam a 2 x 6 titokfából lett egy akácia, egy durián és egy lilaakác. A többi megy majd a gőzösre, ha évente egyszer erre jár. Remélem.

kukori80, meszimarsi, ulmo12 és 4 más kedveli ezt.
  19. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Hihetelen 51-re gyémánt lett lehet megszánt a rendszer.:wuerg:
    3-1-3 kombóval;)
    4,5-5-3,5 na ez hogy lett telitalálat

kukori80, meszimarsi, ulmo12 és 10 más kedveli ezt.
  20. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt,vasárnapot mindenkinek!
    Ma reggel beértem a célba,A Jóisten kisujja lettem!xDxDxDNem tudom ezt hogyan csináltam,csak nyárvégére volt betervezve,de most nagyon örülök neki! Amikor lankad a kedv,kellenek a sikerélmények!xD4 levesrevaló felröpi érkezett most,lett 60 pontos 2,50 pontos 1 és 40 pontos 1.Ezen felbuzdulva ültettem 1 teljes kör gazt még,hátha szükség lesz rá!xDNe légy szeles kitehető a kergén, gyűjtögetek még a pörgetésekre!Nekem ez az event nagyon jól sikerült!xD

Sonche, -W-595-, HéricsBáró és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.