Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

genka53, -kaktuszable-, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Követlek én is továbbra is, mert nekem sincs meg:) Még lesz 4 vagy 5 dobás, mert az érmék kellenek, aztán annyi. Remélem focizni majd jobban megy:D

Vagyunk egy páran "kettesek", és van aki többet is dobott mint te. Azért a kardomba nem dőlök tőlexD

taga1, §Böbe13§, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  3. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

nekem az arany nem akart sehogy sem összejönni, de amikor már úgy voltam vele hogy nem érdekel, akkor meglett
    :D

§Böbe13§, genka53, osztrak12 és 11 más kedveli ezt.
  4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    balta dobálás befejezve:D felhősor aktiválva:cry:

§Böbe13§, genka53, újfarm53 és 11 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ha megvolt már a gyémánt akkor mindegy is volt, mert úgyis a gyémántot kapod a végén.

Persze ha a matrica kellett akkor az már más kérdésxDxD

Hű tényleg most jut eszembe. Az egy dolog hogy nem lesz gyémántos Ingrides dekorom, de hogy még a matricáról is lemaradok:pxDxDxD Ez nagyon gáz:D:D

§Böbe13§, genka53, osztrak12 és 17 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Készen vagyok a fontos kiváltandókkal, marad még csillagos érmém, ha valakinek hiányzik valamelyik kitehető kérem írja meg, hátha ajándékozáskor el tudom küldeni. Szívesen segítenék!

§Böbe13§, kovacstne, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  7. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

na ugye :D
    ha nem lett volna meg a matrica, többet nem eventeztem volna xD

§Böbe13§, Melan, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia, nekem is csak az 53.-ra sikerült. Amíg van dobásod addig lehetőséged is :)

9. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Viking Saga 3 emlékvers
    Elkészült a levesem
    az utolsó dobást megejtem
    A libát elengedem, had menjen!
    Szálljon fel a viking hajóra
    Evezzen a bús (habok)ba!

taga1, §Böbe13§, SenMor és 13 más kedveli ezt.
  10. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    A retró kitehetőknél a2016-os Bingó eventes kirakóknak nincs felhősoruk? Csak kitehetők voltak simán ? Sehol sem találom a paszulyon.
    Köszi a választ előre is.

§Böbe13§ és osztrak12 kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezeknek a tárgyaknak nem volt az eventben felhősora.

2016-os Bingós event dekorációs tárgyai, a tp-szerző kitehetők tárházát gyarapíthatta/gyarapíthatja.

Akinek vannak még nem tematikus felhősorai, ott is használhatók lehetnek. (nem a legjobb tárolási forma... többet érnek egyedi kitehetőként)

Pótlás:
    2016. novemberi szüreti event kitehetői:
    Ciánkék tenger

Hintázó hölgy

Napra nézők

Felhősor van hozzá:

Tökéletes kép felhősor

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Haladási sorok
    • Jutalom:
      • 15.000 csp
      • 15.000 tp
      • 5.000 btp
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (ciánkék tenger, hintázó hölgy, napra nézők)

§Böbe13§, genka53, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  12. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Tudtam én,hogy ez a Viking remek event;),amit gondoltam kiváltottam,őőő gondoltamxD.És én külön örülök,hogy a paszulyhoz is sikerült retroból kiváltanom ami hiányzott,ez egy jó dolog,remélem a BP-fogja ezt a szokást tartani,kezet rá;).Ja a gaz se okozz problémát,csak ne 20 ezret kelljen termelgetni:cry:xD.narancsvirág 72 verse,meg tetszik taps;):)

§Böbe13§, osztrak12, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, nincs nekik. Én is 2x nyálaztam át a paszulyt, aztán egyszer csak megtaláltam őket a kergén. :)

14. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Nos két fő farmom van. A kettőn összesen játszottam 77-et, de elsőre nem lett egy telitalálatot sem ...
    Van egy pótfarmom, ahová ritkábban megyek, de most ott is játszottam és 26 próbálkozásból kétszer is sikerült elsőre a telitalálat, de ott nem szerzem meg a felhősort xD

15. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Három farmon tolom holnap reggelre meglesz mindenhol. Gyémánt ingridek és a felhők már üzemelnek:inlove::pxD

§Böbe13§, alpha58, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Arattam egy kör hagymát,1x1-3 terület, panni off-30/30 legendával=132 felröpi1 ez elég jó. Csipkeb. nálam 150 körül adott. Estére tesztre beraktam mogyorót :D Dobálással végeztem.

Felhőt majd event végével kapjuk meg?

§Böbe13§, osztrak12, újfarm53 és 5 más kedveli ezt.
  17. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Felhőt megkapod a 35. dobásnál és aktíválhatod.

18. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia! Nagyon köszi a válaszodat, nem keresem akkor tovább.

Ribiszke kedveli ezt.
  19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szia! Nagyon köszi a válaszod, főleg,hogy képet is mellékeltél hozzá. Köszi mégegyszer

bodnkriszti, újfarm53 és kutyaszálló kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szép volt lányok! Infarktus meccs volt, de most nagyon büszke és boldog vagyok! :inlove::inlove::inlove:Hatalmas gratula határon innen, vagy túl?:music:Kár, hogy csak TV-ben tudtam nézni. :cry:

Az sem érdekel már, ha nem lesz meg a felhősor (közel 300 felrepi hiányzik még). 8)

§Böbe13§, kovacstne, breki072 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.