Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Oh el is felejtettem a titokcuccokról :music: , meg előzőz eventben lévőket se tettem ki. Nah akkor ennek ma lesz a napja xD

marcsi152, Ivibaba54 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Bajnok csapat :inlove::inlove::D:D:D
    Minek a gyémánt amikor az arany a legjobb:D több mint 10000 ember tombol veled együtt ;) Szép volt csajok!!!

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
    AnkaFD, zotmar, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Igazad van elkalandoztam egy picit

Ivibaba54 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Event befejezve. A csipkebogyó hihetetlenül jól adta a felröpiket, a répa is kettőt adott egy területen. Az este még majdnem 300 hiányzott, de egy esti eventnövény és egy terület fák aratásával, és egy reggelivel meglett. Gyémánt Ingrid is megvan. És természetesen a kedves gazdatársaknak, akik kisegítettek felröpivel. Köszönöm nektek.
    Jöhet (?) a következő event.

Kitartást a még küzdőknek.

Gio, AnkaFD, revaa és 12 más kedveli ezt.
  5. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Akkor én meg se szólaljak a sárga nyúlketrecemmel:D :D xD. Nem baj jó lesz a gőzösbe..

Gio, zotmar, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Valahogy nem volt hangulatom megcsinálni és nekikezdeni az eventnek :cry: Talán legközelebb :p

genka53, §Böbe13§ és Ivibaba54 kedveli ezt.
  7. GezeMize

GezeMize Fórum-zöldfülű

Reggelt!

Meglett 40 dobás, viszont az első szinten sehogy se akart telitalálatot adni. Olvasom az event leírást, de elég kusza. Megkapom a legmagasabb Ingridet, csak a matricát nem?
    Mit ne mondjak, elég gáz, hogy a szerencsén múlik. Sokkal jobb volt az, amikor érméért vehettem meg (matricát+paszuly+kütyük).
    Honnan szerezzem meg?

§Böbe13§ és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Szia,

Azt az Ingridet kapod meg, amelyik a legjobb találatod szerint kijött. Ha nem volt elsőből telitalálatod nem fogod megkapni a gyémánt Ingridet és a hozzá tartozó matricát sem. A matricás albumba tudod ellenőrizni mit sikerült összedobálni. Azt ott fellelhető legmagasabb szintű matricának megfelelő Ingridet fogják neked event végén jóváírni.

Gio, Kukori.és.Kotkoda, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  9. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

46 dobás, gyémánt Ingrid nincs, új fa nincs, viszont kaptam 1 bölényt.:D Nem volt még. Nekem nagyon bejött ez az event. Remélem, a következők is ilyen jók lesznek.;) Sok szerencsét a még dobálóknak!!:p

Gio, alpha58, Kukori.és.Kotkoda és 9 más kedveli ezt.
  10. GezeMize

GezeMize Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Igen, megnéztem, hogy minden megvan-e, s feltűnt, hogy egy matrica hiányzik...akkor, hiába öltem bele időt, energiát, ennyit ért. Szerencse.
    Megköszönöm jó gamer módra: GG Farmerama (kappa) xD.

§Böbe13§ és Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Lassan befejezem én is a dobálózást. Még 45 perc beérik az utolsó event növény, amit ad felröppenő azt még elhasználom, aztán pakolom vissza a farmot, és megyek a dolgomra :) Nekem tetszett ez az event, valószínűleg azért mert sikeresek voltak a dobásaim. Hogy mi az oka a szerver beállítás, szerencse, vagy szisztéma nem tudom, de élveztem minden egyes percét. 59 dobásom volt és összesen 2973 csillagot sikerült összeszedni. Ez átlag 50,3 pontos dobásokat jelent.

Az event finisére hoztam egy kis érdekességet. Mint az írtam már előzőleg sok dobásról csináltam képernyő mentés. A 65 pontosokról mindről (6 db) és néhány 50 pontosról 55 52 és 60 pontosról, vagyis a telitalálatos dobásokról, összesen 24 képernyő mentést. Ma reggel összepakoltam őket egy kupacba és kivágtam a telitalálatos dobások képét. Azt vettem észre, hogy nálam a fejeknél leggyakrabban a szöges fej (balról a 3.) és a rúnák közül a Hagal (balról a 6.) fordult a legtöbbet elő. Lett 2 db olyan 65 pontos dobásom ahol szinte teljesen egyforma a kombináció. Egymás alá raktam a két dobást, hogy lássátok Ti is. Alig tér el egymástól. Az elsőnél a fej 5. pontnál hiányzik egy nagyon pici a sarkából, egyébként teljesen megegyeznek. Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy lehetett 65 pontos a dobásom, (a 4-képen látszik) ha a nyél csak 3 pontos. Ezt elég érdekesnek találtam.
    És így a véghajrára, aki még csinálja az eventet, és nem jött még össze az a fránya gyémánt liba szorítok, hogy sikerüljön. :) Hajrá!

Gio, AnkaFD, erika041971 és 16 más kedveli ezt.
  12. Uranosz

Uranosz Utánpótlás-írogató

Jó kis event volt! Napi háromszor szedtem le nagy kockán csatnival, meglett a 40 dobás, az egyébből a pinkie-n kívül az összes. Arató sem kellet, szuper trágya sem fogyott... Jó volt!!

Gio, revaa, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  13. .julikácska..

.julikácska.. Fórum-zöldfülű

Sziasztok gratulálok akiknek sikerült,nekem hiányzik még 48-kürt.Sajnálom hogy nem sikerül,nagyon jó event.

14. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

na kisárgultam én is, elég durva!

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, részemről is itt a vége. 3735 érmét költöttem el (maradék 58), 77x játszottam, ez 49,3 átlag, ami szerintem egész jó. Meglett minden matrica, a gyémánt liba most már tényleg beköltözik, remélem rögtön 2 után. 321 növényem és 69 kürtöm maradt, ördög vigye, ennyit nem ér a pinki, hogy sztrágyát használjak miatta, más meg úgysem jönne ki. Nekem végig tetszett az event, kivételesen a titkosok is jók lettek, lettek nagyon jó dobások, meg néhány nagyon gyatra is, ami azért csúnyán lehúzta az átlagomat. Mindent összevetve, Ingrid jöhet hozzám bármikor edzeni, várom szeretettel!

Gio, revaa, Kukori.és.Kotkoda és 12 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép hétfőt! Sziasztok!
    1 technikai kérdés....
    Amit a Viking üzletben meg lehet vásárolni, a kitehetők, azok újak, vagy pótolni lehet a felhőre? Kerestem őket, de nem találtam, sem a felhőmön, sem a kertjeimben...
    Ha valaki esetleg leírná, hogy hol keressem őket nagyon megköszönném.

17. Ananke

Ananke Fórumelemző

Az utolsó dobással meg lett a gyémánt!!!:inlove: Teljesen hihetetlenxDxDxD

Gio, AnkaFD, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  18. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Na, most vagyok bajban :) Az Egyéb fül teljes kiváltása és a Ne légy szeles! kitehető megszerzése után én tulajdonképpen már befejezettnek tekintettem az eventet, erre ma jöttem rá, hogy maradt annyi felröpim, hogy márpedig én megszerzek még egy kitehetőt :D Úgyhogy most vadul szaporítom a gazt...van 366 érmém is már, de 600 kéne, mert a Felsülés nevű kitehetőre gyúrok. Hamarabb is eszembe juthatott volna, de akkor mi lenne az izgalom? :D Ráadásul ma tök bénán dobálok, még 32 érmés gyatráim is voltak, igaz, utána mindig kompenzálta egy kicsit 1-1 telitalálat, de átlagban már így is csak 40 érme, az 50 helyett.

Jaj, de hosszú lesz még ez a nap :D

És azt hiszem, hogy ma jelenik meg a focisnak az ismertetője is, valamiért ez rémlik.

Gio, ljanika6, alpha58 és 8 más kedveli ezt.
  19. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok!:D Nálam maradt az arany:D:D

Gio, alpha58, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  20. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Mamarygent idézem (más is kérdezte már)
    "Szia!

A leírás tartalmazza:
    a retró részlegben megvehető dekorokról:
    2016 novemberi Bingó event kitehetői:
    2016. novemberi szüreti event kitehetői:
    A zöld színű sor egyben linket is tartalmaz. Katt rá, és az adott ismertető is olvasható."

Viking fesztivál: Arany Giga díj kontra Arany Fejbe-Fejsze kupa
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/06/743viking3.png

Gio, AnkaFD, Kukori.és.Kotkoda és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.