Visszajelzés Viking Saga III. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én az Egyébből mindent kiszedtem,csak a Munkás kuponokat kerültem el nagy ívben.:D
    A Retróból mindenem meg van,tehát ott nem is harcoltam pokoli sok érméért.
    Nagyon kár,hogy az érméket beváltsák és nem gyűjthessük Mi,de miért nem?:music:
    Összességében nekem nagyon bejött,tetszett ez a játék,mint előző ilyen is tavaly.xDxD
    Nagy gratula a BP-nek és aki készen,a még harcolóknak kitartást,mert sikerülnie kell.:D
    Úgy döntöttem,hogy nem lesz kukori80 pöri,de Ingrid libasült se,de tán utolsó baltám lehet,hogy Leho69 -é lesz, Telitalálatban.xD:cry:xDxD

ljanika6, bindi5454, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  2. Originaldoll

Originaldoll Utánpótlás-írogató

Koszonom szepen!

3. törpolo

törpolo Járnitanuló

Sziasztok,
    Boldog vagyok mert nekem, a mazsolanak is sikerült befejeznem! Ma reggel sikerült a 40. erölevest is kikeverni es elbaltazni :D :)

Gio, AnkaFD, Kukori.és.Kotkoda és 12 más kedveli ezt.
  4. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok, lesz még az úgy máskor is:DxDxD

Gio, ljanika6, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  5. csabi9911

csabi9911 Haladó

meg kellene nehany roppeno, legyszives kuldjetek, orok halam :)

ljanika6 kedveli ezt.
  6. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Csoda és szerencse kellett, de végül elértem a felhősort. Ma reggel, és a mostani aratással még összeszedtem jó pár felreppenőt, és összesen 37 dobásom volt az event során. ma reggel kitettem a bahás titkosokat, és a végére sikerült egy kitehetőre is összegyűjteni.
    Elégedetten zárom az eventet!

zotmar, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 7 más kedveli ezt.
  7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Köszönöm. Nagyon karcsú, sajnos.

ljanika6, emocy91 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  8. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

54 dobással zárul részemről az event! A vegyesben csak a PPsüti maradt bent!Szerettem ezt az eventet!xD

zotmar, Gio, Fuhur és 8 más kedveli ezt.
  9. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Egyéb teljesen kiürítve, Ne légy szeles kirakva. 56 játékom volt, sajnos a gyémánt nem sikerült. Majd legközelebb :)

Gio, Kukori.és.Kotkoda, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia mamarygen!
    Semmi kreativitás nincsen ezekben a játék-fejlesztőkben! Csak saját munkájukat növelik, hogy most mindenkinek be kell váltani a maradékokat, ahelyett, hogy a focis eventre engednék átvinni?! ;) Ki érti ezt?! xD
    Most látom, ahogy visszaolvasom, hogy nem is kellett volna zölddel írnom, hisz nem is olyan elvetélt ötlet... :D

zotmar, Gio, AnkaFD és 7 más kedveli ezt.
  11. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Ez jól sikerült event volt, még azt is kiváltottam, amire nincs is szükségem, igaz a gyémánt ötször is bejött.

zotmar, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 3 más kedveli ezt.
  12. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!55 dobásból nem lett meg a gyémánt csak az arany.De nem fogok a kardomba dőlni jó volt ez így is!:)

13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Jó kis event volt. (Nekem rossz emlék marad, drága kicsi kutyusomat el kellett altatni.)
    58 dobásom volt, szerintem 50 körüli átlag kijött talán. Szombat óta rengeteget hibáztam. Gyémántok megvannak, + 2 kitehető, csak a farmos titkos fa maradt bent. Érme, növény maradt, de nem éri meg röpit venni. Remélem mindenki elérte célját és sikeresen zárta az eventet. A csillagos érmék kár, hogy beváltásra kerülnek.

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Viking Saga III. event 2017. eseményeinek végeztével a topicot zárjuk.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Találkozunk a következő program csevegőjében!

Gio, Varázslat6869, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.