Visszajelzés Viking saga IV. Mesterkurzus - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jaaaa, az már elfogyott. Utánpótlásért mentem....xD

Az eventbe belefáradtam. Azért akartam ma letudni. Sőt, ma mindenbe belefáradtam.
    Ti csak a jéghegy csúcsát látjátok. Nekem sokkal nagyobb "műszaki" problémám volt a hétvégén a saját melómmal kapcsolatban. Most megyek aludni, mert holnap úgysem fogok tudni..... Hogy elkészüljön minden keddi olvasnivaló nektek. ;)

almáspite48, kovacstne, granit és 9 más kedveli ezt.
  2. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok
    Megvan a felhőm és a rátehetők még sem aktiválódik a felhőm. Miért? tudna valaki segíteni.

Gio és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, kell pluszban 1 db 1X1-es kitehető a végére, ott van ? / Váza ikonnál keresd, dekorok / Csak így fog aktiválódni. 8)8) Tudtam segíteni? :music::music:

Maszatka47, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy szabad felhasználású tárgy is kell a felhőre, 1*1 méretben.
    Azt is felpakoltad rá?

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  5. gődények

gődények Törzsjátékos

Köszi, igyekszem a szemem visszatenni a helyére :D

Köszönöm :D

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Itt nem. Segítségkérő topic, ID és farmnév.
    Addig is frissíts egyet, mert volt egy kis lassulás a játékban.

Szia!
    Ez már tejesen emberi megnyilvánulás a virtuális gépezetben. De hát ez van, ha egyszerre minden területen más-más event fut.
    Sok hiba, kialvatlan modik, feladott eventek, bosszús gazdák.
    Pedig jól indult.
    Felhő már tegnap elkészült, csak az a kérdés, hogy még mi(ke)t szedjek ki. Majd kitalálom holnapig, aztán én is abbahagyom.
    Ja és sok játékos Ingrid célzóvizével van elfoglalva. Csöndben jegyzem meg, hogy most Gunarson baltázik, Ingrid csak mikrofonozni szokott.

Jó csicsikát!

Cyra65, drunyi, majoranna65 és 7 más kedveli ezt.
  7. betkaboszi

betkaboszi Utánpótlás-írogató

Másoknak is problémája van a belépéssel?? mert egész du kínlódtam Vele.

Most sikerült. Bocs

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.17
  8. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Olyan event nem lesz, ahol ezt a nyomorult libát lehetne puskával megkergetni??? Az ki van csukva, hogy hárman három különböző gépről játszva sem igen tudunk 4-5. dobásnál hamarabb a közepébe találni. Legutóbb ez mintegy 20-30-nál sikerült, igaz, egyikünk farmján a 40 utáni, pluszban lezavart első ötös sorozatban. A neon ló-ól jó ötlet, a többi nem is igen érdekel. Az meg már megvan...

9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    úgy látom nem volt nagy hátrány,hogy nem tudtam csak most aratni:DxD
    egyszerre dobáltam a meglévőket,így most 28 dobálásnál tartok:inlove::inlove::inlove:
    a felhő bizti meg lesz,azután még igyekszem végig vinni:p
    aki már kész annak gratula, aki még dobálódzik annak rögtön telibe menjen;):D

kisvirág, Maszatka47, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  10. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

Ez okból az előbb érdeklődtem, hogy puskával libalánykergetős játék nem lesz-e...:mad:

lukimi, Maszatka47 és osztrak12 kedveli ezt.
  11. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Ne haragudjatok, de olyat szeretnék kérdezni, ami egy régebbi játékosnak tök egyszerű. Nekem viszont teljesen ismeretlen az egész.
    Nagy nehezen sikerült a 30. leves elkészítése, baltáztam is, csak a felhőt nem tudom hol keressem és mit csináljak vele. Sőt az aktíváláshoz valami szabad felhasználású tárgyról is olvastam. Az milyen tárgy? Nekem még idáig nem volt felhőm egyáltalán.

Gio kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az eventben egy felhősor a nyeremény, három olyan tárggyal, amelyet a felhőt megelőzően kapunk/kaptunk.
    A felhősorra plusz egy tárgy is illeszkedik, ez az 1*1 méretű szabad felhasználású (nem tematikus) tárgy. pl. egy víztartály, vagy egy napi ajándékként kapott virágcsokor.

A felhő egy külön területen "üzemel", az égig érő paszulyon.

Ezt a paszulyágat, a fő vonulatot meg kell szerezni egy gazdaköri feladatban.
    Leírást itt találsz róla:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

taga1, Maszatka47, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

60 dobás után a vegyesboltból kiszedtem a számomra érdekeseket (titkosak, kuponok, pörgetések, szupertáp, matrica), továbbá megvan a két bahás terményes ól is. Változatlan felröppenő intenzitás esetén talán még az egyik neon ólra van reális esélyem a meglévő 526 csillagos érmével. :)

taga1, Maszatka47, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Sziasztok!

Nálam ez az event próba üzem, (mivel csak a mostaninál kezdtem el használni a bónuszokat, 1*1-es területet, stb. -végigolvasva az előző eventek csevegőit és onnan mazsolázgatva az ötleteket), már tutira nem sikerül, de nem gond, élvezem a játékot! :p
    Viszont ennek a libának tutira szemüveg kellene, mert ritka kancsal szegény! xD

Közben kész lettem a lakás festéssel, a du-om az ajtók, ajtókeretek és az ablakok festésének jegyében telt! (Jaj, meg egy gyerekmacskát kergetve, aki belelépett az egyik frissen lehullott zománcfestékpöttybe és elkezdte végighordani a lakásban :eek: -de sikerült elkapni, a talpát lemosni, a lakást feltakarítani ;)) Remélem mindenkinél izgalmasan telt a hétvége! A modiknak kitartás!

Jó játékot mindenkinek!

taga1, Gio, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Eldobáltam 32 baltát, felhőt is beüzemeltem :inlove:.
    Most hosszú érésűt ültettem, mivel csak este fogok tudni farmozni, délelőtt orvoshoz megyek, délután dolgozni, munka után megyek a szomszédba babázni - ha minden rendben lesz ma engedik haza őket :inlove: -
    Nagy gratula a végzősöknek, kitartást, sok ivókürtöt és eredményes dobálózást a még küzdőknek.

Gio, kisvirág, majoranna65 és 3 más kedveli ezt.
  16. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

kérdésem hogy 40 dik baltadobálás után van lehetőség még dobálni céltáblán? 41, 42, 43 dobálást?????

Gio kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Addig dobálhatsz amíg tart a muníciód.

18. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

köszi infót.

Maszatka47 kedveli ezt.
  19. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Kedves modik!

Ugye a hiba a közvetítő vonalban van lassan 20 órája?
    Nem kellene erről szólni, vagy tájékoztatni a játékosokat, hogy ne borzolódjanak a kedélyek?
    Amire a kérdésem vonatkozik: belépési és sebességproblémák a játékban. Nem kicsit lassú.
    Tudom, most jön a CCleaner, de ezen a problémán az sem segít.

SMAR57, kovacstne és brekkencs. kedveli ezt.
  20. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Ugyanezzel a problémával küszködöm én is már jó félórája. Remélem hamarosan helyrejön.

Csak halkan kérdem: eventhosszabbítás nem lesz a két napos probléma miatt? (felhőm kész, csak még dobálnám ezt a libalányt, s fosztogatnám az üzletet)

Maszatka47, SMAR57, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.