Visszajelzés Viking saga IV. Mesterkurzus - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Megtudjátok mondani hogy a platina talányos tenyészet melyik farmra való? Bahára? Megerősítést kérek.

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Most értem haza, reggel szerencsém volt, mert kora hajnalban keltem és még le tudtam aratni az éjszakai növényt és beültettem az event növényt, utána volt a fennakadás belépés egyebek.

Már korábban is írtam hogy sajnáljuk a módikat, mert tényleg mindent megtesznek hogy valahogy segítsenek. Csak az a probléma hogy mi nem tudunk közvetlenül csak rajtuk keresztül üzenni a "fejeseknek", és hát ugye a játékosoknál is a való élet az első és ebbe próbálják beilleszteni a farmos teendőket, ezért bosszantó pl. most is a szuperdrágán megvett trágya, a munkáskuponok az érésgyorsítók pocséklása ami a mi zsebünkre megy, önhibánkon kívül. Akárhányszor megnyitom a farmot csak az ugrik fel hogy vásárolj-vásárolj, de azért mi nem szolgáltatunk a megfelelő szinvonalon. Nem hiszem hogy sokunknak van kidobható valós pénze, ezért ha vesz valamit szeretné hasznosítani. Van egy olyan érzésem hogy talán akiknek már régen nagy gyakorlatuk volt bennt azokat lecserélték, mert már másra nem tudok gondolni hogy az utóbbi eventeknél hiba-hiba hátán.

Persze azt sem értem a bp.részéről csak úgy üzleti szempontból hogy meg sem próbálják valahogy enyhíteni a gazdák kárát, legfeljebb meghosszabítják az event végét, amivel nem sokra megyünk.;)

heureca3, maszilva, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Platina talányos tenyészet főnyereménye a fácán a normál farmon van létjogosultsága!

heureca3, Maszatka47, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  4. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Köszönöm!:D

heureca3 és Maszatka47 kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Amennyiben valakinek is segitseg, okos telefonon játszható a játék.
    Photon Browser-en és Puffin Browser-en .
    Szép napot.

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    heureca3, Boccio71 és Gio kedveli ezt.
  6. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszi szépen! ki is használtam!

minden elismerésem a moderátoroké, kitartás !!!!!

heureca3, Gio, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A pici játékokban végre megszereztem a felhőt, de már beüzemelni nem tudom, mert kidobott és nem tudok visszamenni:wuerg:

8. namama

namama Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Most vásároltam meg a rózsaszín farmdesign-t, és nem tudom hol keressem, hogy helyezhető ki! Előre is koszonom a segítséget!

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farmon, a beállítások között kellene aktiválnod ... a főfarmon fog látszani az új szín.

A mentést követően egy kilépésre és visszatérésre van szükség. Csak ezt követően fogod látni a rózsaszínű hátteret a főfarm területén.

heureca3, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  10. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Reggel is most is minden farmon learattam. Nem volt zökkenőmentes de kicsit ügyeskedni kell. Amikor azt írják itt többen, hogy: félórája, egy órája stb stb csak teker a betöltő virág nos azok sose fognak learatni. Kb 5 percet várok max 10 percet akkor, ha közben más dógom is van ha addig nem töltődött be vagy ráfrissítek a böngészővel az oldalra és erre csak betöltődik, vagy kikapcsolom a böngészőt farmostul és pár perc múlva újra kezdem és láss csodát kis várakozásokkal tarkítva le tudok aratni és így megyek farmról farmra, 4 farmot kezelek így reggel óta de nem kell itt ülnöm és várnom a betöltődésre. Tehát sose várok fél napot, hogy a virág csak tekerjen....
    Más: többször leírtam de minek, senki sem reagált szerintem oda sem bagózik senki. Minden olyan gép amely 1,2,3, stb GB Rammal van ellátva mostanra már gyenge! (tömve van a net minden weboldala mindenféle izgő mozgó forgó stb cuccal, kell az erő) Tehát ha vacillál valami akár gép, akár net, a kevés Rammal rendelkezők az elsők akik bajba kerülnek és meg hal a gépük. Tanúbizonyság: 10 évesen cseréltem le az asztali számgépemet 2!! GB Rammal búcsúztam el tőle. Mit csinált ez a gép a farmmal éveken át?! Példáúl nem nyithattam meg 2 farmot egyszerre mert nem bírta a gyűrédést és össze vissza viselkedett, kidobott, nem működött rendesen, villogott, stb. Magyarán szólva kérte az erőt. Most tavaly január óta új gép amely megfelel a mai követelményeknek azaz többek között 8 GB-t Ram!! És láss csodát akár 3 farm is meg lehet nyitva egyszerre semmi de semmi változást nem veszek észre azon, amelyiket éppen kezelek! Azért nem tudom mennyi farmot nyithatnék meg még következmény nélkül mert többel nem próbáltam. Tehát aki éppen új gépre vált ne sajnálja a több memóriát mert sok bosszúságtól menti meg magát hosszú éveken át.

Most lehet, hogy többen is mondjátok, hogy nem a gép/felhasználó a felelős hanem a big. Csakhogy változik a világ és újabban nagyon oda kell mindenre figyelni példáúl erre is, hogy milyen erőforrású gépet újítunk be. Tudom, központi hiba lépett fel de mégis minden farmot learattam és kezeltem. Ez főleg az élő bónuszokkal rendelkező játékosokat érinti mert ha nem bír belépni, kezelni azok odavesznek.

Bocsánat már megint elfelejtettem ide biggyeszteni: lukimi voltam.:)

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    heureca3, brekkencs., Gio és 6 más kedveli ezt.
  11. hupi78

hupi78 Fórum hercege

én le sem irom milyen gépen nyomom mert úgy sem hinnéd el :D:Dde ha központilag rossz valami akkor lehet neked űrtechnikád is:D:D:Drá kenheted a hajadra:D:D:D

kamylla64, heureca3, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Látod, semmit sem értettél meg az írásomból.
    Azt értetted, hogy nem kell lesni a tekerő virágot, hanem próbálkozni kell és lehet jobb?!
    Miért nem hinném el mivel nyomod?! Tudom akik erőgépet igénylő játékokat játszanak akár 16 GB-os memójuk is van. 13 éve gépezek, sok mindent tapasztaltam és tanultam külömböző fórumokon írogató szakiktól.:)

heureca3, brekkencs., Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  13. namama

namama Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

heureca3, Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. pisti243

pisti243 Törekvő

Sziasztok JÓL LÁTOM HOSSZABBODOTT AZ EVENT? :) :)

heureca3 és Maszatka47 kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Jól látod! 24 órával meghosszabbították!

heureca3, pisti243, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Szia!
    Igen:)A hibák miatt 24 órával meghosszabbították.

heureca3, pisti243, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Sziasztok!
    Másodikra már többször is sikerült telibe találnom a táblát, de elsőre egyszerűen nem megy... :cry: Össze-vissza dobálok, olvastam itt az ötleteket, nekem nem igazán sikerül szisztémát észrevenni, ahogy esik úgy puffan... xD Nem panaszkodom, mert eddig 47 dobásom volt, átlagban 48-as eredménnyel, ami azért annyira nem rossz. Amit szerettem volna kiváltani a boltból, az megvan. Keverődik még a malomban 10 erőleves, meg itt a hosszabbítás is, úh van esély hátha összejön a telitalálat elsőre. Szép napot, jó játékot mindenkinek!

heureca3, Gio, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Nekem szipi-szupi gépem van mindenfélével felszerelve, de ha a játék nem müködik és az ember lányának dolgoznia kell nincs ideje arra hogy forgó virágok esetén miután többször ki-belép tisztít és folyamatosan nem tölt be a játék, hát akkor megette a f..ne.

heureca3, Gio, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  19. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Tűzrókával továbbra sem tudok belépni, de a krómossal müxik (most arattam-vetettem), bár kicsit lassabban... :)

heureca3, Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

bocsánat, hogy töröltem az írásod helpben.

Commondor 64? :D

heureca3, újfarm53, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.