Visszajelzés Viking saga IV. Mesterkurzus - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Hupi, miért, mondott ilyet valaki? Őszintén szólva reggel 7 óta próbáltam bejelentkezni , sikertelenül, a leírást láttam. Próbáltam ma sokszor, mindhiába. Elegem lett. Most értem haza, örömmel látom, BE LEHET LÉPNI . Utána szirmozás, szóval itt nincs rendben semmi még. Akkor viszlát zsiráf, kupon, TP bónusz ! :p:p:p Nekem mára totál elegem lett, őszinte tiszteletem a Modiknak, hogy bírják még szuflával a sok hsz.-t. A hibáról nem ők tehetnek. Mire megjavul a szerver,kerti zsázsát ültetek, abból nem lesz károm.
    xDxDxDxD

hupi78, heureca3, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  2. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni - túl azon, hogy a hosszabbítás nagyon jó -, hogy ha a 40 kör megvolt, lehet még dobálni???
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

Gio, heureca3 és osztrak12 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Igen, lehet. :)

Gio, -W-595-, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem mondta senki, nehogy komolyan vegye bárki is, csak hupi álmodozott hogy ezt kapunk majd kompenzációnak. :D

hupi78, Fätum, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Behajtom! Mit kapok, mit kapoooook? xD Már csak kb. 4 ezer felröppenő kell a teljes kínálathoz xD xD

missuzy puszi :inlove:

Nyuszikának óóóriási gratula a 100-as szinthez!!! Tündéri szomszédasszony :inlove:

-W-595-, heureca3, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Az bizony jó lenne:)

hupi78, heureca3, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Azt a 4 ezret simán megcsinálod. :D:D
    Nyuszikának meg gratula.:)

Fätum, heureca3, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

De jó!!!
    Köszönöm szépen!!! - alakulnak a csillagos érmék... - már minden arany banánt behappoltam.. :))
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

heureca3, osztrak12, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Jóó-Jóó, de ki mer itt még dobálózni? A baltát inkább az udvaron hajigáltam ma. Na persze csak a céltáblámba. Egész könnyű volt: 1 fej, 1 nyél, 1 rúna , tökéletesen összeállítva !! :oops::oops::oops: Mind full lett !!! xDxDxD Ki kér csillagos érmét???? :music::music::music:

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    Gio, heureca3, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  10. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Ezek közül lehet választanixDxD
    4000 felrepi nem is olyan sok :D

HéricsBáró, -W-595-, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  11. SzabadEurópa

Remek, ezért fáradoztam ennyit? :D

Jah, nem lenne sok, ha nem adná szűkmarkúan még a szegfű is...1 terület szegfű 10 pannival még nem hozott 67 db-nál többet, ez siralmas így...De a fél órás rózsáknak is volt eredménye a bónuszok alatt, a szupertrágya-pazarláson túl összejött 148 ezer rózsa is xD Most törhetem a maradékon a fejem...Minden ötletet elfogadok a nagyoktól, de most már csak azért is megszerzem az összes vackot a boltból! xD

12. Fenyvesi1010

Szia Kukori, én is így gondoltam, már azt hittem lemaradtam valamiről. Ha már így lemaradtunk !!! o_Oo_Oo_Oo_O

Maszatka47, kukori80 és *bálint* kedveli ezt.
  13. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Na!:D ha tényleg meglesz minden akkor még gondolkozok egy kicsit az ajándékon :D

Nekem farmon póréhagyma, bahán habanero jött be:music:

HéricsBáró, Sonche, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  14. SzabadEurópa

Akkor is teljesítettnek számít, ha a rózsaszín farmdesignt kizárólag azért nem tudom kiváltani, mert már korábban megvettem? Nekem így fel sem kínálja a bolt, de nehogy már ezért bukjak egy almafát! xD

HéricsBáró, Fätum, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Hát, hát, szorul a hurok mert ahogy SzabadEurópát ismerem meg fogja csinálni.:D:D

heureca3, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  16. SzabadEurópa

Tőled pitypang puffot fogok kapni, ugye? A múltkori csevegős poén miatt (ezúton is köszi Pharmer és Beko) napokon át ömlöttek a puffok mindenkitől :D Egyszer azzal is beborítok egy teljes területet...Az ilyen humorfaktorok tartanak a játékban, meg a lehetetlen küldetések, mint a teljes vegyesbolt! xD

HéricsBáró, heureca3, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Persze;)
    Nem gondoltam ezt át:oops::D

18. SzabadEurópa

Jó köztetek lenni, tényleg :) Kukori meg ahogy elnézem, más pitypang puffjával veri a csalánt! xD Ugye, Pharmer? xD

Más. A felhőt már ismerem, abszolút nem motivált, de azzal, hogy bálint még az event elején tudtán kívül adott nekem egy új célt, mókássá tette az egészet! xD A bónuszokkal jókat lépkedtem az eventnövények terén, aztán amikor azt elégnek éreztem, nekiálltam rózsázni, ami jól jött, mert a nublonok korábban felzabálták az összeset...

Új célok, új mókák, BP, én így szeretlek :)

HéricsBáró, heureca3, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Tőlem Téli szunyát hogy mindig kukorékoljon ha kell.;)
    Késő bánat, most már utánam a vízözön...:D

HéricsBáró, hupi78, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Jó lesz a pitypang PUFF is reggel 5 körül. 8)8)8) Dobtam is egy 32-est,
    na PUFF neki . Talán jobb lenne holnap , de legalább ma működik, ki tudja mi lesz megint holnap? ;););)

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    Sonche, Gio, hupi78 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.