Visszajelzés Viking saga IV. Mesterkurzus - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam most is bice-bócázik, lehet hogy érdemesebb várni.

kovacstne, Gio, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Boldogság van, be tudtam lépni és 9 óra helyett – most tudtam aratni.
    Nem véletlen, hogy nincs már gazosodás.. ki van ez találva. Egymásra épülnek az „okosságok”. Engem már nem motivál ez a játék semmiben, sajnos kiölték a folyamatos hibák belőlem. Ha nem tudok belépni a lecarom tablettát előveszem oszt jól van.. illetve nincs jól, de mérgelődjek azon, hogy a drága pénzen vásárolt munkások is sztrájkolnak?
    Olyan jó volt belépni és kikapcsolódni ezzel a játékkal.. elmúlt. Már csak a bosszankodás van. Nem működik ez sem, az sem.. Rackó nálam ügyesen titkolja a napokat is – mióta veszem át a napi ajándékot tőle – nem baj, ettől még az élet szép és holnap is kisüt majd a nap.

Egy idézet ami erről az egészről eszembe jutott:

"Látod így sikerült,
    Kicsit sokba került!
    De, hogyha Rád gondolok,
    Dühömben szerte-szét csapok.
    Tudom! Nem történt más,
    Csak amit éreztem már.
    Még,ha úgy de úgy szeretlek..."

Rebcsok, cincin00, Gio és 14 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Kukori, nem biztos az, most volt 2 telitalálatom xDxDxDxD Komoly ! 8)8)8)

Gio, Ivibaba54, hupi78 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor szerencséd volt, gratulálok:).
    Én most nem mernék dobálni mert félúton megállna a fejsze és lehet hogy visszapattanna szegény Ingrid fejére. :D

Hope1982, Gio, libuskafarm és 7 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Én inkább a sajátomat féltettem. :music::music::music: Az udvari jobb, mi több , tökéletes, meghívlak célba dobni vele , de majd holnap csak, mert már sötét van. 8)8)8) Azzal kifosztjuk a boltot. :D:D:D

Gio, Brigi031976, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  6. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nem bírok aludni, na nem a mostani hibák miatt, hanem mert délután megittam egy hatalmas bögre kávét, olyan jólesett.
    Nem idegeskedek, mert amióta megszüntették a gazosodást, jól elvannak a növények 24 órán belüli aratás nélkül is.
    Persze könnyű nekem, mert kész vagyok az eventtel, de megértem azokat, akik még ültetnek és szerettek volna túl lenni az egészen.
    Ez a játék több, mint 7 éve üzemel, és egy akkora szerverparkot,ami biztosítja a játék futását, karbantartani nem könnyű, bármikor becsúszhat valami hiba és akkor nem tudunk belépni, én már nem idegesekedem, ez egy játék, és kész....örüljünk, hogy még nem szüntették be, mint a Fantasyrama-t.
    A moderátorok is emberek, van magánéletük és szabadidejük részét áldozzák erre a játékra, és ránk is, hogy minden információt megkapjunk. Nem nyalizok, csak sajnálom, hogy őket ostorozzátok, mert csak azt tudják ideírni nekünk, amit velük is közölnek a BP felől.
    Azt is remélem, hogy nem valamiféle "hekker"-támadás érte a BP szervereit, bár akkor szerintem nem egyhamar tudnánk játszani.
    Egyébként is, míg nem tudtam belépni, elmentem egy kicsit "dájinglájtozni", csak úgy hullottak a zombifejek, én meg lenyugodtam és mire visszajöttem, már be tudtam lépni, úgyhogy nyugi van, lesz még máskor is ilyen hiba, szokjuk meg :D

Azért minimum egy Farmaranyfát hozzánk vághatnának, akkor lenyugodnának a kedélyek egy kicsit.
    Jó éjt mindenkinek :)

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    Rebcsok, Sonche, Tomo1976 és 29 más kedveli ezt.
  7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Remélhetőleg megnyugodnak a kedélyek és lassan helyre áll a játék is. Én azért FA fában nem gondolkodnék, ez csak álmodban lesz. Azért nem kell elszállni a vágyakkal, örüljünk az 1 napos hosszabbításnak meg az esetleges arató vetőnek, egy két gyorsító finomságnak. Az utóbbiakról nem volt szó csak mint ötlet gyanánt írtam. Nyugodalmas jó éjszakát és holnap újult erővel és bízva a zökkenő mentes játékba tehetjük dolgunkat.

Sonche, Tomo1976, Gio és 7 más kedveli ezt.
  8. macsezso

macsezso Fórumszaki

Most nagyon mérges vagyok rátok..semit nem tanultatok.
    az ügye nem vette figyelembe senkji,hogy az ágyú cvserélhető piaon árucerénél,sőt ágak is kivlthatók veele paszulyo(ágrészek)
    Megnt nem figyelnk oda mi?

osztrak12 kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Pont éjfélkor kész lett az event.:D Megvan a Felhő és a rávalókkal illetve 1 víztartállyal kiegészítettem. Tamás még 2 száll fekete hajszálával a Paszulyra kötöttem és aktiváltam a Viking Saga IV. Felhőt.xDxD
    A Felhősor is és a még 2 fekete hajszál is emlék az utókor számára,hisz a többi kifehéredett Tamásnak a BP vagy ETO miatt.xD:cry:xD Miattunk biztos,hogy nem! :pÁááááá! Az kizárt !;):D
    Nálam ma este kivételesen végre rendben működött minden már és így a 30 dobást is megreszkíroztattam ezzel a kétbalkezes libalánnyal, a lesz,ami lesz alapon. Átlag dobás érme száma: 52,de volt Telitalálatos is és volt 1 db 15-ös is valahol a közepén.
    Idáig összesen 33 db dobás és 1.600 felett érme kicsivel.xD:cry:xDxD

alpha58, Rebcsok, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  10. beni.10

beni.10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!tudna nekem valaki segiteni ?megvettem a csillagos érméért a rózsaszin farmdevinget de nem találom sehol. Hol keressem és ez eggyáltalán mit rejt mert nem értem. előre is köszönöm beni

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  11. kkcsászár

kkcsászár Utánpótlás-írogató

Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Megvan a 40 dobásom, de majd még folytatom a dobálódzást.
    Beértek a titokólak és fák a farmosokból nem lett semmi új,
    de a bahásokból lett: 2 db narancs elefántaréna, 2 db vízilómedence 1 db axolotl tavacska, 1 db XXL kamkvatfa, 1 db XXL datolyaszilvafa, 1 db akáciafa, 1 db szomáliai balzsamfa, és...és.. 1 db mosódiófa :inlove: ez még nem volt.

Sűrgősen elnézést kell kérnem, mert fentebb hülyeséget írtam, a viking eventben nincs is bahás titokól nyereményként, mert most jöttem rá, hogy ezeket a titokólakat a gazdaköriből tettem ki.
    Mégegyszer bocsánat nem volt szándékomban senkit megtéveszteni.

Utoljára szerkesztett: 10.10.17
    csemi888, alpha58, Fenyvesi1010 és 11 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szerencsés vagy, örülök neki. A fák nem zargatnak, de sem kroki, sem fácán, zsiráfról nem is beszélek. Ezért van a piac!!!

alpha58, Fatther, Fenyvesi1010 és 9 más kedveli ezt.
  14. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Még mindig nem tökéletes a rendszer, mert Ingrid baltája teljesen a céltábla mellé ment többször is, de legalább a reális pontot megadta.

alpha58, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  15. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Akármilyen problémák adódtak az eventtel, engem jelenleg hidegen hagy: kiváltottam az agyagedényes-terményest, kiváltottam a fákat - elfelejtettem őket kirakni -, kiváltottam a titokólakat: ééééés megérkezett a Fácán!!!!!!!!!!!
    Ma már semmi kedvszegés nem történhet :p
    Hasonló sikereket kivánok mindenkinek!

maszilva, Maszatka47, alpha58 és 13 más kedveli ezt.
  16. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Mire jó a rózsaszin farm ??? köszönöm a választ

osztrak12 kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Látvány elem, más funkciója nincs. Rózsaszínben fogod látni a farmod :D

18. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Sziasztok! 44 -re sikerült a telitalálat elsőre !
    El sem akartam hinni!:D

Maszatka47, alpha58, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  19. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Ahhoz képest hogy nem akartam csinálni az eventet meglett a felhőm.Szinte semmit nem szedtem le és összességében a bahával együtt volt kb.2 területnyi földem sikerült.Aki küzd még azoknak nagy drukk.

Maszatka47, alpha58, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  20. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Este, amikor sikerült belépnem a farmocskámra meglepi is várt:oops:. A szédült szántó felén kacsakatázott varjúhájak punnyadtak a földben.
    Azért csak a felén, mert a másik felén mamutfák voltak. Amikor délután pár percre beengedett a játék a mamutfákra szerettem volna szórni, de ezek szerint célt tévesztettem. Öszintén már ezt sem bántam, annyira örültem, hogy elhárították:inlove: a támadást, mert már szinte elvonási tüneteim voltakxD Ma reggel kicsit félve indítottam a játékot, de rögtön megnyugodtam, mert minden rendben működött. Nagy nyugalmamban learattam csatni nélkülxD Ezt sem bánom, boldogság van, hogy lehet újra kapálni:D
    Idáig 78 baltát dobáltam el Ingrid segítségével. A vegyesboltban csak a pinkie és a csillagok maradtak. Holnapig talán pár ólat is ki tudok váltani.
    Telitalálatos szép napot kívánok Nektek!

taga1, marcsi152, maszilva és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.