Visszajelzés Viking saga IV. Mesterkurzus - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

már oda szerkesztettem le esett:D:D:D

Maszatka47, Gio, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  2. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

90 baltadobálás (elég volt egy jó időre) még nem döntöttem el, a maradék csillagokon mit is fogok venni ;)ami kék, az nixi;)

Utoljára szerkesztett: 10.10.17
    Domos52, Maszatka47, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Válasz a saját nyürrögésemre: a szokásos 12 órás aratásnál kiderült, hogy jóváírták az elveszett 100% TP bónuszomat!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játék-leállás.15602/#post-762238
    Ezt már szeretem. Rögtön szintet is léptem! :inlove:

Domos52, Sonche, revaa és 7 más kedveli ezt.
  4. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Hát én így még nem jártam.Úgy emlékeztem,hogy ma már vége lesz Ingridnek délután,így reggel learattam,eldobáltam és elvásároltam a maradék érmét,visszarendeztem a farmom,kitettem az állatokat és most,ahogy beléptem szembesültem a valósággal :) sajnálom,mert több,mint 600 felröpim maradt de sebaj,majd legközelebb figyelek.Mondjuk úgy néz ki,nem is érdemes visszarendeznem a farmot (imádom az állataimat) ,mert a következő ültetős event lévén jó hosszúval kezdeni a felröpik miatt.

revaa, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Azt hiszem, fel kell adnom a kitűzött célomat :cry:

És az a durva, hogy nem a felröpik miatt, hanem végül az eventnövényből fogytam ki :D Bár azt is fel lehetne szaporítani 10 ezerről kb. 38 ezerre, de azt már én is felesleges szupertrágya-pazarlásnak tartanám...

Fáj a szívem, mert akkor feleslegesen kínlódtam ennyit, de alapvetően öröm volt és móka és csak ez számít :)

Bálint, megkönnyebbülhetsz... :)

Utoljára szerkesztett: 10.10.17
    ljanika6, Maszatka47, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én viszont 2 farmon is hajrázok!xDxDxD Semmi kedvem már hozzá, de a kiffiam zombitanyán learatott csatni nélkül, így borította a tervemet...4 leves hiányzik még a felhőhöz, de reggel aratok mindenféle hosszút meg eventgazt is, szerintem összejön. pillepalotán a lánykám ügyeskedett, kipörgetett egy 24 órás bónuszt, így összejött rengeteg növény, felhő aktív, 6 leves hiányzik a plusz kitehetőhöz amire kb. az volt a reakciója, anyaaa, nézd de cukik, kergetőznek!!! hogy lehet hozzájutni??? Így aztán fásítottam, biogyapotot ültettem, feltettem mindent egy lapra, délben kiderül, összejön-e majdnem 200 röpi...kéretik drukkolni, különben bukom a saját kergetőzs vikingjeimet...ha valami kell a kis hercegnőmnek, akkor meg kell próbálnom:inlove: Most pedig elájulok...jó éjt!

Domos52, revaa, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  7. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok.

Hát Vikinghercegnő megint élen végzet. Event versenyt megnyerte :)
    Majdnem nem sikerült 100%-osan 10 dobással benéztem 30 csináltam tegnap meg. De ma pótoltam :)
    Igaz volt egy kis farm akadozás, de hála így is meglett :)
    Na mégis csak lehet azokat a felröppenőket szabályozni jól :)
    Bárcsak minden eventnél nem a hasonlóan jól adná a dolgokat. :)

Gratulálok akik befejezték és kitartás akik még csinálják. :)

Üdv: DRAGON86

ljanika6, Fenyvesi1010, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok,80 dobást sikerült kieszközölnöm ,mindent összeszedtem amit érdemesnek láttam.A 81-S farmocskámon 26-s legendával 63 dobás jött össze.Összegezve ,minden hiba ellenére,jó és eredményes kis event volt,de egy kicsit igy megkések a mai event kezdéssel,mert utolsó percig kapartam az ivókürtért.:D

Fenyvesi1010, Sonche, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  9. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

dehogyis!!!nem kell külön 7,14,23,30 és 40!!!! 40 kell egyben---nézd csak meg jobban! :)

Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  10. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

sziasztok! megvettem a rózsaszín farmdesign-t,de valahogy nálam nem működik.Kiléptem ,beléptem mivel olvastam a fórumon hogy ezt kell tenni,de valahogy semmi sem történt.

Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

A beállításoknál tudod bekapcsolni
    http://kephost.com/images/2017/10/11/Beallitas.jpg

Utoljára szerkesztett: 11.10.17
    Fenyvesi1010, Gio és ursa11 kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Na, azért megmutatom, hogy meddig jutottam :) Fáj a szívem, hogy nem értem el az áhított célt, de azért így is büszke vagyok. Köszi, bálint, még egyszer a mókás ötletet, élveztem, tényleg! :)

http://kephost.com/images/2017/10/11/vegyes1.jpg
    http://kephost.com/images/2017/10/11/vegyes2.jpg
    http://kephost.com/images/2017/10/11/vegyes3.jpg
    http://kephost.com/images/2017/10/11/olak1.jpg
    http://kephost.com/images/2017/10/11/viking.jpg

138 lejátszott játéknál megállok...Ahhoz kellett 69.000 növény és 4.830 felröpi :) Bárcsak lett volna még 1 napom...

13. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia!

Nem te vagy ilyen szerencsétlen, nekem 87 dobásból nem jött össze elsőre a telitalálat xD
    Ezért kifosztottam amit csak tudtam, 3 ól kivételével, a vegyesből max 4 tétel kivételével mindent kiváltottam xD
    Viszont bajban leszek a szentjanis event kezdéssel, mert a felröpim ugrik ahogy elnézem.. Most is még vikinges eventnövényem
    van a földekben mindenhol, ráadásul hajnalban arattam, és 14 óra előtt fogok is... na innen szép nyerni xD

Fatther, Fenyvesi1010, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  14. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Jó, hogy előkerült, mi az a rózsaszin farmdesign?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Eljött a véghajrá már megint össze-vissza akadozik. Úgy látom telített a rendszer, sokan vagyunk a játékban.

Fenyvesi1010 és kovacstne kedveli ezt.
  16. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Rózsaszínben látod a világot mintha ittál volna egy kupicával:inlove::D:D:D

szgyöngyös, Gio, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
  17. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!

mit érdemes kiváltani? a neon békát vagy a ket Bahama terményes ólat?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam is akadozik,gép takarítva

revaa kedveli ezt.
  19. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Akinek volt bónusza, szeretném jelezni, hogy nálam ismét működnek. Most először kaptam terménybónuszt, így én nagyon örülök a döntésnek. :inlove::inlove:

Szerk: "Fejlesztői csoport úgy határozott, hogy akik 2017. október 8 (vasárnap) 10:00 és 2017. október 10. (kedd) 01:00 között sikerült szereznie valamilyen bónuszt (pörgette vagy Mega TP nap) azoknak hamarosan egy szkript jóvá fog írni egy újat."

Vidám játékot Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 11.10.17
    revaa, Fenyvesi1010 és kovacstne kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

[QUO ="timi-1980, post: 762512, member: 120754"]sziasztok!

mit érdemes kiváltani? a neon békát vagy a ket Bahama terményes ólat?[/QUOTE]
    Szia ezt csak Te tudhatod, mire van jobban szükséged . A két Bahás terményes ól event / tenyésztés / alkalmával volt megszerezhető . A Tikitotem műhely és a Fazekasműhely. :):)

Fatther, Evita-55, revaa és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.