Visszajelzés Viking saga V. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    10 lejátszott menet, és 2.-ra telitalálat!:) Javult a dobó technikám!:D
    Felröppenő siralmas, a szomszédaim kitesznek magukért, igazi kincsek!;):inlove:
    Matricát megvettem, meg 2 db viking szaunát!

Hajrá sok sikert mindenkinek!

csio70, hóóvirág, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia BACKO ! Minden tiszteletem és szeretetem a TIÉD! Köszönöm hogy vagy!Maradj továbbra is ilyen kedves és megértő! Nagyon szeretünk!!!Haladok ám, nem tépem meg a libát,az előbb volt 2-3 jó dobásom!xDVan már 464 pengőm!!!!

csio70, Leho69, hóóvirág és 17 más kedveli ezt.
  3. zit67

zit67 Junior szaki

Az eventben 40 mini játék után automatikusan megkapunk minden dekort egyszer
    Szia! Neked megérős kétszer kiváltani? Miért nem költöd el valami hasznosabbra? ;)

Maszatka47, -kaktuszable- és kovacstne kedveli ezt.
  4. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Ez egy ötletes topikba simán beleférne, csak kár hogy sok "kereskedőnek" ezzel elrontottad a bizniszét.
    Tény és való, jobban megéri 22-24 órás dekokat kirakni, de mivel az eventek annyira hegyén hátán vannak, persze ha az a felállás van hogy egy 6 napos eventet éppen hogy csak betud az ember fejezni, a felröpik miatt( és hát dekok nem fogják szórni ;) ) valami "hosszú érésű növénnyel kellene várni" a következő ültetős eventet , így a dekokat vissza se teszi az ember mert, következő nap jön a másik esemény, és bizony ha az ember nem akar naponta rendezni mert mondjuk kézzel elég macerás azért, valljuk be, akkor egy 20 órás növényt inkább bedob a földbe, hogy következő nap minél több röpit gyűjtsön.
    De mint írtam, az teljesen igaz amit írtál, a 22-24 h dekok több tp-re jönnek ki mint a 8-10-12 órásiak (kivéve a homáros, békásat)

marcsi152, Sali~*.*, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Szépen ráérősen haladok, nem bontottam farmot mert nagyon lefogytam állatokból és terményesekből ezért kint hagytam őket, a kitehetők nem igazán érdekelnek mert tele vagyok velük nincs hova kitenni mert így is sok van a raktárban.
    A boltból kiveszem az értékesebb dolgokat és kész vagyok.
    Mindenkinek jó játékot és sok felröpit kívánok.:)

spagetti24, marcsi152, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Erika! Én is így gondolom, kell a fenének már kitehető mert állandóan bontani kell a farmot is, nincs hová kirakni nálam sem.Ott hevernek a pajtába és kész.Van olyan amit soha nem szedek le egyik területről sem, de nem kell több.Majd bogarászok a boltba és bámulom a kínálatot!xDNem kell semmi titkos fa vagy ól,szupitáp igen, majd etetem a pillangókat és milliomos leszek!!!xD

spagetti24, hóóvirág, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) 11 játékon vagyok túl, dobásaim 52-nél nem rosszabb, egyszer volt 65 is (elsőre telitalálat). A boltból a pöriket és a munkáskuponokat már kiszedtem, most jön a többi :) Ja a fás muksónál kaptam 5 indításból 3 új fát (ezt az új fenyőt).

Fätum, Leho69, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  8. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Cyra, detto :inlove:

Cyra65, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

16 dobásnál járok csakkk meg lesz de még vanidő és miden fajtát dobálok de amitudok farmukáskuponok már kiszedve :)

brekkencs., Szabi451, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    Még mindig nem szerettem meg ezt a libát. (A libasültet viszont szeretem párolt káposztával :D) De azért most nem dobtam olyan botrányosan mint múltkor. Biztos hogy bennem van a hiba, egyszerűen nincs idegem ehhez a játékhoz. Úgy csinálom hogy egyszer végig balról jelölök ki mindent, utána meg mindig jobbról és lesz ami lesz. :D Csak egyszer volt 25-s dobásom, a többi eléri legalább a 40-t.:cry: Egyszer volt elsőre telitalálatom, de arról nem én tehetek. :D Sok telitalálatot mindenkinek.:)

vihence, brekkencs., marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  11. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nem kezdtem el még kikeverni az erőlevest, 15-re van felröppenő. Most arattam mindkét farmon. Ezen 4 teljes területről 38, a másikról 26 db jött. Nem valami remek eredmény. Próbálom kijátszani a rendszert, két ültetés között vetek valami rövid érési idejűt, de most ez sem használ. Ha éjszakára hosszabbat ültetek, azzal meghosszabbítom az időt, ami szükséges a növények megtermeléséhez. Pedig nagyon jó lenne visszarakni az ólakat és fákat, mert a gazdaköri feladatokhoz rengeteg termény, azokhoz állat és táp kell. Remélem, hogy nektek sikeresebb a felröpi.

spagetti24, brekkencs., Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Meg kellene szeretni ezt a libát?? :D

Eddig úgy tudtam, erőlevessel kell etetni, hogy pontosan célozzon őnagysága! Nem?? 8)

A Te étlapodat Te állítod össze, a magad kívánsága és készleteid alapján! :p

:DDe nem rossz az ízlésed, azt el kell ismerjem. ;)xD Meghívót küldhetsz ezért! :D

spagetti24, hóóvirág, Cyra65 és 11 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Nem tudom mennyi területen ültetsz (mert azért az is fontos), de esetleg megpróbálhatod úgy, hogy 2 területen ülteted a növényt és 3 területen meg valami hosszút. Így talán ki tudod egyenlíteni a kettőt. Amikor valamelyik beelőzi a másikat, akkor változtatsz a területeken és megfordítod.
    Szia. :) Rendben, küldöm a meghívót. :D
    Egyébként sokan nem tudják és ez tényleg komoly: a libazsír egyáltalán nem ártalmas, ellentétben a kacsával, úgyhogy ezt a libát simán megsütöm ha ilyen kacskán fog dobni. :D

Utoljára szerkesztett: 6.4.18
  14. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Kedves Beko, megkérnélek elárulnád nekem melyik az a "homáros" dekor, nem szeretnék bután meghalni -.- halvány lila fogalmam sincsen róla :( köszönöm szépen ha válaszolsz, vagy valamelyik farmtársam felvilágosít.

15. kukori80

Szia.
    Homárok szerelmi dala: szint x 45 TP, 11 óránként aratható, 2x1-es kitehető.

marcsi152, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!

Köszönöm a véleményeket. Amatőr kütyühasználó vagyok, igazán csak a 98-99. szinteken való átvergődést próbáltam velük tolni kicsit, de nagyon sok mindenre nem figyeltem, igazából most tanulom.:oops: 1748 érmét gyűjtöttem és váltottam be eddig, 1456-ot tervezek még elkölteni, ha nem jön össze több bónuszom, csak lazán csatnival csinálom, akkor is sor fog kerülni a kitehetőkre... 1 garnitúrát mindenképpen kiváltok és a szaunákból annyit, amennyi belefér a végébe...

Fätum, spagetti24, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Szia. Én is ki fogok váltani 1 v. 2 szaunát, de nem a TP-je miatt, hanem a tulajdonsága miatt. Ki tudja mire lesz még jó.;)

spagetti24, Leho69, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  18. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

A hozzászólásomban említettem, hogy 4 területen arattam, az erdei tisztást soha nem szedem le, mert ott vannak a mamutok, füvészkert, manufaktúrák, vadasparkok és azok igen jól adják a felröppenőt. 4 terület is bőségesen elég az eventes megtermeléséhez. Éjszakára 2x2-n fogok komforton szupitrágyával, fehér ártatlansággal hosszabbat ültetni, a fentmaradó 1x1-n meg eventest. Remélem, hogy az majd lendít a dolgon. Sok sikert a játékhoz mindenkinek!

spagetti24, brekkencs., Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. Orfanik

Orfanik Utánpótlás-írogató

Kedves kukori80, nagyon szépen köszönöm a választ, igazán kedves vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Lenne még egy tiszteletteljes kérésem, nem tudnád bemásolni, hogy is néz ki ez a dekor, így talán könnyebben megtalálhatnám a rengeteg dekor között. Köszönöm szépen :inlove:

nyuszi63, Gio, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Mivel rontotta volna el. Egyreszt jatekos kerdezett itt, tobben is valaszoltunk ra, nem Beko volt az elso. Siman eventhez kapcsolodo kerdes hogy mit erdemes kivaltani. Persze nyivan Bekot tobben olvassak:p

Masreszt a nagy TP vadaszok ezzel szerintem boven tisztaban voltak eddig is, hogy az ujabb 20-24 oras bonuszok miatt erdemesebb 24 oras kutyuket tartatani, varhatoan elotte is azt kerestek, kiveve hogy most mar bejott a homaros kutyu. De ez nem jelenti azt, hogy ezeknek a 12 oras kutyuknek ne lenne piaca, azert egy farmot 24 oras kutyukkel fullra berendezni nem kis munka, amig nincs meg addig jok a 12 orasok is, azokbol nagyobb a kinalat is.

En javareszt a "leghajon" bonyolitom a csereimet, ott meg 90%-ban kulfoldiekkel, akik nem hiszem hogy surun olvasnak minket. Kivetel persze a TOP de az mas kerdes;)-.-

csio70, spagetti24, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.