Visszajelzés Viking saga V. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 4.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Swordfish, brekkencs., meszimarsi és 15 más kedveli ezt.
  2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Egész jól haladtok.. Én csak most kevertem be 3-levest :D /persze ezután mindig keverem ami össze jön addig.. /
    Ebből csak vasárnap lesz dobálás.. :D
    Lassan haladok de majd csak jutok valahova,,
    Sikeres eventet Mindenkinek..

Swordfish, Gio, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jöttem aláírni a jelenlétit ;):):D.
    Sok visszaolvasási restanciám volt... de már ideértem.
    A felhőt már fel is díszítettem: [​IMG] :D.

Sikerült bónuszt pörgetnem, ezért a tölgyest is lebontottam, hogy jobban ki tudjam használni azt. A raktárházak viszont maradtak a farmon is, meg a Bahán is.
    A tölgyest visszarendeztem már, a többin meg folytatom az eventezést a plusz érmékért. A 40 dobással [​IMG] érmét szereztem. Amíg érik a következő adag varjúháj, addig elkezdem kifosztogatni a vikingboltot ;):D:inlove:.
    További sikeres játékot és elégséges felröppenőt kívánok mindenkinek! :inlove:
    3*3*:inlove::inlove::inlove::inlove:

Swordfish, Cyra65, -Encyberama- és 28 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia gyulaika , külön köszönöm Neked, hogy igazoltál engem, mondhatnám végre valaki ki áll... tudod anno én is megvédtem , észrevettem mennyire igyekszik, dolgozik, írtam régebben egy hosszabb hsz.t róla, amikor nem csak gazdatársak, de " feljebb " szinten lévők is kigúnyolták. A hsz.-em már régen volt, nem is mentettem el, így nem tudom , melyik eventnél volt. Valamikor még a múlt évben.
    Természetesen a hsz.-em, amikor én is megvédtem a sok gúnyolódástól, ki lett radírozva. Az pedig nem én voltam. .... Mélységesen felháborító volt számomra akkor , hogyan lehet így egy jó indulatú, szorgos gazdatárunkat megalázni. Ő is ember és megosztja velünk élményeit, még talán tanulhatnánk néhányan tőle. A megaláztatásai ellenére velünk maradt, ami hatalmas emberi erény.
    Gondos , szorgos gazda, ezt kell értékelni, nem megalázni és folyamatosan kigúnyolni. A csevegő az enciklopédia szerint mindenkire vonatkozik. Sajnos tehát akkoriban én hiába védtem meg egyedül , anno még egyik szomszédom is vitázott velem, hogy direkt csinálja ezt a fajta írásmódot... hát nem... ő ilyen és ilyennek kell elfogadni. Hál Istennek, úgy látom némileg abba maradt az ő szekírozása.
    Mellette gratulálok Neked az event befejezéséhez, ill. további sok sikert !:):):)

Utoljára szerkesztett: 6.4.18
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A felröpik nagyon gyérek. Nem csak ebben az eventben. Az utóbbi időben húzzák lefele a potmétert. Ez biztosan nem tesz jót az értékelésnek.
    Még egyet sem dobáltam. Majd. Nem sietek.
    Elég nagy a vita a dekorokról. Véleményem szerint egyik sem ér semmit, ha nem tudjuk hogyan érdemes használni.

hóóvirág, vihence, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  6. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek. Még én sem gyártottam baltákat kell még 9000 ezer gaz és 500 felröppi. Majd holnap neki állok gyártani, és dobálni.

Gio, brekkencs., Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  7. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Még én sem dobáltam egyet sem.Ezt az eventet,amúgy kedvelem bár a legutóbbinál annyira nem hajigáltam jól,talán ezért sem dobtam el még az ajándék lehetőséget sem.No meg,az utóbbi időben elég figyelmetlen vagyok.Elfelejtem aktiválni a bónuszokat,mielőtt ültetek,csatni stb....és ilyenkor morci vagyok,persze magamra.o_O Én még csak átfutottam a nyereményeket de majd végigolvasom.
    Szép napot!

Gio, brekkencs., -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  8. muksika

muksika Fórumlakó

7400 gaz, 600 felröpi az állás nálam. Aki már végzett, attól szeretném kérdezni, hogy milyen hosszú érésűvel sikerült a felröpik számát növelnie?

Gio, Szabi451, -Csiki- és 2 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az utolsó kör event növényem érik, ugyanis sikerült kipörgetnem egy 100 % - s termény bónuszt :inlove::inlove::inlove:.
    A hajó kirándulás meg elment nélkülem kirándulni :) és csak egy helikopterrel szokta hozni a CSP ládát. - de majd változik ez is ;).
    A felröpik nálam sem özönlenek, de van még idő.
    Az ajándék baltát eldobtam és 40 pontos lett, na majd ez is lesz jobb is - remélem. ;)

marcsi152, Gio, brekkencs. és 17 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok, jó reggelt!

Először jövök egy kéréssel:
    A "régiek" tudják, hogy hajdanán a csevegőben mekkora volt a szigor. Hiába volt poénos, amit írt valaki, ha nem kapcsolódott az eventhez, törlésre került.
    Mostanában engedékenyebbek vagyunk, de ha így folytatódik, szigorúbbak leszünk. Amikor már feltűnően a semmiről szólnak a zöld írások egymás után, akkor elő fog kerülni a radír. Nem szeretem ismételni magam, de kénytelen vagyok ezek szerint: Akinek nincs mondanivalója az eventtel kapcsolatban, az maradjon csendben.
    Legyen jó kedvetek, érezzétek jól magatokat, vannak feldobott labdák, amiket vétek nem lecsapni, de az erőltetett poénkodás nagyon zavaró.
    ----
    Ami miatt ma reggel kinyílt a csipám hirtelen, az ez:
    ingrid.PNG
    Mióta Ingrid világra jött, ilyet még sose dobtam. Sőt, arra sem emlékszem, hogy csupa "telipöttyös" lett volna valaha. Egy fél pötty mindig hiányzott.

Ahogy korábban írtam, három kerék bónusszal indítottam az eventet, ezért a növény mennyiségem hirtelen megugrott. Ma reggel úgy döntöttem, hogy türelmetlen leszek és nekiálltam nullázni a felröpik miatt.
    A felhőm megvan és haladok sorban a bolt kifosztásban is.

Sokszor elmondtam, hogy ezt az eventmechanikát sose szerettem. Az animáció kikapcsolást kimondottan díjazom.

genka53, muksika, Cyra65 és 29 más kedveli ezt.
  11. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Szép reggelt mindenkinek, bár elég borongós időre ébredtünk. A felhősortól már csak egy dobás választ el, tegnap sikerült elég sok levest főznöm hozzá. Ma kevésbé szálltak a felröpik, kürt hiányában kénytelen leszek befejezni az eventnövény termelését, és valami hosszú érésűt ültetni. A szögletes gabona nemesítését próbálgatom már egy hónapja, de a kívánt eredmény elkerül.
    A bolt kínálatának kifosztása tart nálam, amint összeszedek egy kis csillagos érmét, már költöm is. Egy plussz szaunát mindenképp szeretnék, hátha jól jön még valamikor.
    A baltafej kiválasztása még mindig nehezen megy nekem, de kiszámoltam, úgy átlag 52-es eredményem van, ami szerintem nem is rossz, csak bosszant, hogy egyszer volt csak elsőre telitalálatom..., úgyhogy mérgemben kikapcsoltam Ingrid animációját, ne ujjongjon a tömeg a rossz dobásaimnak 8)

genka53, Gio, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  12. Szerintem és tapasztalatom szerint mindegy, mivel Nekem rózsára, hagymára vagy más hosszú érésűre területenként 18-22 között adott. az eventnöványre pedig 18-19-et.

genka53, muksika, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  13. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Reggeli hosszuérésű aratás eredménye:
    tönköly: 101 felrepi
    sapkakaktusz: 51 felrepi
    Mindegyik 12h érésű (nálam)
    4 db-ot le is tudok keverni. Most megy 5 területen egaz, utána csak bahán lesz, a normál farmon átváltok 6h-s szögletes gabonára, mert most egazból kicsit több van mint repikből

muksika, Gio, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) 15 dobáson vagyok túl, volt 1db 32 érmés dobásom, de azon felül csak 50 és afeletti volt. Boltot rendesen fosztogatom, sz.trágyák és tápok vannak soron, azokból sosem elég. Dekort én is szeretnék pluszban, de úgy vagyok vele, azt hagyom a végére, ha sikerül jó, ha nem akkor sincs baj :)

Röpik viszont nem túl jól jönnek, még a hosszú növényekre sem, 1 területről nem reppen 1 keverésnyi sem. De remélem azért összejön legalább a 40 dobás :)

Sok sikert mindenkinek. Gratula aki befejezte.

Ja én is meglendülök növény ügyileg, mert forgattam 1 db 100% terménybónuszt 24 órára, és egy plusz 1 termést 6 órára. Közben gazdakörhöz is raktam ki fákat, hisz emiatt az is hamar lezavarható :)

Gio, brekkencs., meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  15. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok, nekem is sikerült ilyen találat csak második lépésre :D. Az előző négyben csak ötödikre sikeredett. Kicsit jobban osztja most a pontokat Ingrid (legalábbis nekem ;)) Nem haragszom ha ilyen marad! xDxDxD
    A kapcsoló remek ötlet volt, én szeretem az animációt, de ha sok dobást pörgettem egymás után, a második után már fárasztó volt. Néha azért bekapcsolom, ha kell egy kis izgalom.
    Sok meló miatt nem tutdam eddig tatkikázgatni, csak ültettem, arattam, kevertem dobtam, így is 15 játékon vagyok túl, van már kb 4000 növény a pajtában, ma még sok a rohangálás, de este indul a felröpi gyártás, mert az nálam ismét hiánycikk :oops:

Gio, brekkencs., taga1 és 9 más kedveli ezt.
  16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Most kezdtem dobálózni és az első majdnem elsuhant a tábla mellett.xD A negyedikre csak sikerült a telitalálatxDxD

Gio, Maszatka47, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    15 lejátszott menet és sikerült egy 25 csillagos dobás is...:wuerg:
    Megvettem a party pörgetéseket és jött is belőle egy új főnyeremény és egy 100%-os tp bónusz!:)
    Telitalálat elsőre nekem még nem volt de majd csak sikerül!:eek:
    Sok sikert mindenkinek és szép napot!

Utoljára szerkesztett: 7.4.18
    genka53, nyuszika215, marcsi152 és 19 más kedveli ezt.
  18. Farmi

Farmi Fórummogul

Szép napot , sziasztok.

Event állása : 22 / 40 , dobás átlag 50 ami sztem nem rosz de ennyire futja. Még 2 aratás és a gaz letudva , aztán már csak a felröpi vadászat megy . / nemesebbnél nemesebb gazokkal :) /
    Szép hétvégét mindenkinek / itt esik / , és jó eventezést.

Ugy szeretnék viking lenni
    Csakis bőr ruhába járni
    Attól lesz a viking szaga
    Baltát dobni be a célba
    Az se baj ha mellé megy
    Runa - fej- és nyélcsere.
    S máris száll be középre.

Utoljára szerkesztett: 7.4.18
    vihence, genka53, nyuszi63 és 17 más kedveli ezt.
  19. Ananke

Ananke Fórumelemző

Eddig egész jól ment a dobálás, de most jól elszúrtam, csak 15 érmét adott.:p:oops: Tartok egy kis szünetetxD

Gio, kanzlerviki, Evita-55 és 3 más kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem pont az előbb sikerült elsőre. :) Így már minden ajándék megvan onnan. Most 15 dobásnál járok, növényre várok, termésbónusz nem jön, hiába kerekezek. :music:

Gio, brekkencs., Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.