Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Valamelyik segítségkérő topikban farmnév és ID szám megadása mellett kérj moderátori segítséget légy szíves!
    A játékostársaid nem látják, hogy a farmodon mi okozhatja ezt a problémát.

Fenyvesi1010 és genka53 kedveli ezt.
  2. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziaszok! Szép estét mindenkinek :)

Nagyon halkan súgom meg, hogy a 41. játékon lehetnék már túl, ha nem kezdtem volna bele egy nagyszabású gyűjtögetésbe:DDD
    Így csak a 39 lejátszott játékról tudok nyilatkozni. Szerintem már több mint 80 ládát nyitottam
    4 hangyagyanús titkos= 0
    2 hangyagyanús érik, 6 mantarájás is:)

3. zúza102030

zúza102030 Utánpótlás-írogató

Köszi a választ. Gondoltam valami elkerülte a figyelmemet és nem elég a viking erőleves a játék indításához.

4. Wellwisher

Amiatt kértem, hogy helpen írj, mert jelezted, hogy a feltételek adottak lennének a játékodhoz.

5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    nem az történt, hogy az SMS után nem történt semmi, ami lehet a telefonos szolgáltató hibája, hanem az történt, hogy farmarany adás helyett farmarany elvétel történt. Vagyis SMS megérkezett és erre reagált is a BP, csak éppen ellenkező előjellel. És hát a felhasználó nem tud SMS-ben azonnali inkasszót küldeni és pénzt levenni a BP számlájáról, ami miatt az visszavenné farmaranyban az ellenértéket. Szóval a jelenlegi információk alapján nem a szolgáltató hibájának tűnik.
    Olyat még nem is hallottam, hogy valakinek mínuszba tud menni a farmaranya, nem csodálom, hogy Erika kiborult. :cry::mad:

Egyébként haladok én is, már 5 játéknál tartok. Egyszer már 4 ládát is kaptam, amikor harmadikra betalált Ingrid. :)
    Szerintem sokkal többen sajnáljuk, mint ahányan írjuk, bár igaz, hogy csak az látszik, amit írunk, nem az, amit gondolunk. Szóval sajnálnám én is, és örülnék, ha a végleges döntés előtt aludnál rá egyet-párat, hátha meggondolod magad.

Jó, hogy írtok, én meg olvasok, mert az előbb többször kapcsolgattam oda-vissza Ingrid és az ikon között, hogy valahogy felfedezzem a hasonlóságot, de mindig csak egy malacszerűséget tudtam látni és így most megnyugodtam, hogy jól láttam. :)

6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

7. Wellwisher

Sziasztok!

Mivel a csevegő témája elcsúszott, így megkérek Mindenkit, hogy a rendeléssel kapcsolatos kommenteket mellőzze.
    Ez a témakör épp elegendő teret kapott itt, a továbbiakban a vikinges eventhez legyetek kedvesek visszatérni.
    Ezt követően minden, a megrendelés témához kapcsolódó hozzászólást törölni fogunk.

Fuhur, -W-595-, bocsinet és 5 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :) én pedig arra készülök , Ingridet a sütőbe hajítom vagy bele is repülhet az elhízott liba asszonyság :p:p
    a titkos végeredményre én is kíváncsi vagyok... o_Oo_O Alig fért bele... a fazékba :music::music:

Utoljára szerkesztett: 7.11.19
    soresne, Fuhur, cicimsincs és 11 más kedveli ezt.
  9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Kicsit lassan haladok. még csak 8 dobáson vagyok túl, vegyes sikerrel. Elhatároztam , hogy ládát csak a végén bontok, hátha szerencsésebb egyszerre többet nyitni. Jó éjszakát, nagyon elfáradtam, majd holnap pihentebben folytatom.:):)

cicimsincs, -W-595-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! A hangya elkerült :) Lett 2 póni,tengerimalac,narancs farkas és narancs gólya.Nem baj,lesz ez még jobb is.

cicimsincs, -W-595-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Elnézést kérek mindenkitől az off-ért, de nem tudom, hol tudnám még elérni Erikát.

Szia Erika!
    Remélem, olvasod még ezt az írásomat.
    Kérlek, hogy a játék supportját keresd fel a problémával. Az "általános kérdések" menüpontot válaszd ki.
    Kollégáimmal azon vagyunk, hogy mielőbb megoldást találjunk erre, a felettébb fura helyzetre.
    Várjuk jelentkezésedet a supporton.

vihence, maszilva, cicimsincs és 11 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.
    Szerinted 7 játék;) ? Ennyire nem lehetek mákos .xD

cicimsincs, bubafejgingo, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Én pedig ennyire béna vagyok:
    upload_2019-11-7_22-26-26.png
    upload_2019-11-7_22-27-16.png

Újabb 2 sikertelen próbálkozás. Azaz 4-ből 4 nem sikerült. (És ezeken kívül is volt több 1 ládás játékom.)
    Ugye senki nem csodálkozik, ha újra elmondom, hogy ki nem állhatom ezt a mini játékot.
    A mai napom amúgy is ritka vacak volt, de még erre is rá tudott tenni Ingrid.
    Megyek aludni, hátha holnap szebb nap virrad.

kelemeni, Wolf[Black], Kuzdern és 16 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ha megnyugtat, pontosan ugyan ezeket reprodukáltam ma. :oops:
    Ma inkább géphez se kellett volna ülnöm. :mad:

Fenyvesi1010, Kuzdern, cicimsincs és 11 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Jó reggelt!A tegnapi kb 40 titkosból 1 nyárfa lett ami jó. Sajnos a 8-8 bahás titkós fa és ól se adott újabb ráját se a rambután nem jött.:oops:(a sárga oroszlánból már 11 van):wuerg:A játék továbra is jól megy,csak 1 -ben nem volt telitalálat.8)
    Nagyjából 80 ládát nyitottam eddig.( kicsivel 4 alati átlag)Kicsit visszaesett az optimizmusom , de csak annyira hogy este már nem e-gazt, hanem valami gazdaköröst ültettek ki.:p
    Jó hétvégét és szerencsésebb titkosakat.:D

spagetti24, Fenyvesi1010, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  16. Kaszakő47

Kaszakő47 Járnitanuló

Üdv. mindenkinek! Azt hittem, hogy rosszul olvasom, hogy malac van az Ingrides ikonnál, megnéztem, valóban. Ez nagyon érdekes! Lehet, hogy összedolgoznak? Ingrid céloz, és, hogy kinek lesz malaca? Nos, azt majd eldönti a malacka!

17. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nagy öröm ért, az első 5 ládából kaptam egy galléros gyíkot, és 2 hangyás titkosat, remélem az lesz belőle.

jófarmerlány, Fuhur, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  18. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Hiába, aki tud, az tud. :D

genka53, Fenyvesi1010, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    12 játékon vagyok túl - most 8 játékra elegendő hozzávalóm volt és 27 ládát sikerült összeszednem.
    Kipróbáltam kovacsniki84 # 155 hozzászólásában megadott támpontokat.
    Köszönöm Niki. :inlove:

genka53, Fenyvesi1010, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én 8 játékon vagyok túl, 65 ládám van. Ehhez nem igen lehet hozzá fűzni semmit... :D Nem kapkodom el. ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.