Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Végre én is tudok mutatni telitalálatot.
    (Nem röhög! Együtt érez!)

Tehát ha az ötödik dobásod lesz telitalálat, akkor 2 ládát kapsz.
    Egyébként ez az infó pontosan le van írva a gyikban is.
    upload_2019-11-9_7-11-39.png

Az már csak hab a tortán, ha végre olyan napom van, hogy Niki javaslatai bejönnek, akkor természetesen a nyél adja utolsónak az ötöst. Képtelen vagyok megbarátkozni ezzel a mini játékkal.
    Egyetértek farmerogirl-lel, aki azt írta, hogy mióta kikapcsolható az animáció, elviselhetőbb. De az elviselhető nagyon távol áll a szerethetőtől. xD8)
    upload_2019-11-9_7-14-10.png

marcsi.2, Domos52, GA-BI-O-Farm és 19 más kedveli ezt.
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ha elsőre beletrafálsz 5 ládát ad..:)

cicimsincs és Kuzdern kedveli ezt.
  3. BackOffice

Neeeeem.

Minden dobásért defaultban (alapértelmezetten) kapsz 1 db-ot.

Ha elsőre telitalálatot dobsz, akkor kapsz plusz 5 ládát. Azaz 1+5=6

És ez minden sorban eggyel csökken.
    Sorok számaAlap láda mennyiségTelitalálatért járó plusz ládaÖsszes láda azon a soron
    első sor156
    második sor145
    harmadik sor134
    negyedik sor123
    ötödik sor112
    ötödik sor10, ha nincs a legvégén sem telitalálat1

GA-BI-O-Farm, nyuszi63, Gio és 14 más kedveli ezt.
  4. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Megvan a felhőm, vegyes sikerrel dobálóztam. Az animációt én is kikapcsoltam, még jó , hogy olvaslak benneteket, így már sokkal jobb. Én sem szeretem a libát, csak a sütőben, de ha a titkosak elfogadhatóak lesznek, lehet még változik az érzelem. 4 hangyás,és 4 bahás titkos volt 50 ládában. Gyűjtögetek tovább, hátha még a reményhal is benne lesz a ládákban.

cicimsincs, Imi*, nagymami2 és 7 más kedveli ezt.
  5. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nagyon ügyes aki már készen van, nálam 1 területen megy csak és 11 dobáson vagyok túl. Ennyi 1 terület kapacitása csak vízzel:D
    dobások elég jók, csak a 3-ra nem találtam még el a többi már megvan. Egy terelőbóját is kaptam már :)
    Másokkal ellentétben nekem tetszik az animáció. Mindig is tetszett, anélkül kipróbáltam de gagyi volt.
    Még egy javaslatot is tennék az animációra. Szerintem még viccesebb lenne, ha gyenge kombináció esetén nem találná el a táblát sem :D
    Szerintem animáció nélkül kb olyan ez, mint amikor a kaparós sorsjegyen valaki csak a kódot kaparja le mert már tudja melyik jellel mennyit nyert magát a játékmezőt már le sem kaparja. :)

6. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ma készen vagyok.
    Laza,sima event volt.

Ribiszke, cicimsincs, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Ez az event megváltás azoknak, akik kézzel aratnak, vetnek. Csak egy területen kell szenvedniük és haladni is lehet.
    Fel nem foghatom, hogy évek óta képtelenek megoldani a kézi aratást (lent és jobboldalt 1x1-en szinte lehetetlen), a vetés is csak növényültetés és öntözés esetén elfogadható. Trágyázás, katázás, szupertrágyázás egy kínszenvedés.
    Kitartást a még eventnövényezőknek.

-kaktuszable-, Ribiszke, vihence és 8 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Sajnálom, hogy nem számoltam eddig, de viszonylag sok skótkockás titokólat kaptam, de nem tudom, mennyi ládából. Igazából még sehol sem tartok, csak 11 játékot játszottam, de már kaptam 6 skótkockást. Még gyűjtögetem és remélem, legalább egy hangya lesz belőle, mert még nincs hangyócám. Remélem, lesz ilyen szerencsém a továbbiakban is. Mindenkinek hasonló jókat.

-kaktuszable-, Feca29, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Erika :), igen, többen is írtunk Neked, egy probléma előbb- utóbb megoldódik, örülök, hogy közöttünk maradtál. :):)

10. BackOffice

Sziasztok!

19 játék van készen.
    55 ládám van.
    23 ládám volt régről, tehát 32 db-ot szereztem.
    19 dobásból összesen 8 telitalálatom lett. 5 ötödik soros, 1 negyedik soros és 2 harmadik soros.
    Ha azt mondom, hogy siralmas, akkor finom vagyok és nőies.

Ennél már csak az 55 láda tartama siralmasabb.
    Egyetlen egy ól sincs benne.

upload_2019-11-9_11-53-14.png upload_2019-11-9_11-53-37.png

Egészen komolyan kérdezem, mégis mit szeressek ezen a mini játékon?

11. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

sziasztok haladok 17 játék eddig, lett egy hangyám,1 rambutánfa amig lehet játszom mert egy kedves szomszédomnak is szeretnék hangyát,ráját

Feca29, jutka190226, cicimsincs és 6 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én imádom, ahogy repül a balta.. :D

-kaktuszable-, Ribiszke, lukimi és 9 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Sziasztok szép hétvégét kívánok Mindenkinek. :) Ma valahogy Ingrid megemberelte magát a tegnapi edzése óta,
    o_O , úgy kiképeztem, a jelenlegi állásom 27 játékból most épp 70 láda. :p:p
    A legvégén szeretném bontogatni , de kíváncsi vagyok.... :D:D

GA-BI-O-Farm, lukimi, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  14. judorf

judorf Haladó

Sziasztok!
    Kaptam Ingridtől 4 hangya lehetőséges ólat. Mind a 4 narancs páva lett. Na, ettől meg én lettem hangyás.

15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kész a 21 játék, hálaisten!:oops:
    Botrányos volt az összes dobásom. Telitalálatom elsőre bizony nem lett, a több talán sikerült...
    A ládákból nem kaptam ólat, csak hangyás titokólakat. Az öröm nagy volt, hiszen kaptam jó pár ólcsemetét és reménykedhettem egy hangyabolyban.:) Aztán gyorsan felébredtem az álomvilágból.:music:
    Ennyi sárga és narancs ólfejlesztést régen láttam így egyben!:wuerg:
    Ez az első Ingrides event ami nagyon nem bejövős számomra.:(
    Se egy bolt, se semmi... Örülök, hogy végeztem.
    Eszem ágában sincs tovább játszani, a ládákért meg főleg nem!-.-

További szép napot kívánok mindenkinek!

-kaktuszable-, Domos52, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szia Erika!

Örülök, hogy minden tisztázódott és a helyére került a FA egyenleged is.
    Mivel ez a téma elég nagy publicitást kapott a csevegőben, két zárójeles gondolat.
    - A hiba előidézője első körben te voltál egy hibás rendeléssel. Nem hibátlan a rendszer, ezt tudjuk, de nem is a rendszer az egyedüli hunyó ebben a sztoriban.
    - Az én szerepem ebben a történetben a veled való kommunikáció volt. A háttérben csapatmunka folyik. Mindenki teszi a saját dolgát. Megjegyzem: lelkiismeretesen és remekül. Jelen esetben is több kolléga odafigyelése, aggodalma, ötletei, nyomozása és technikai segítségnyújtása volt a háttérben. A köszönet nagy részben őket illeti. Ezt is fontos tudnod/tudnotok.
    Zárójel bezárva.

-kaktuszable-, Domos52, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  17. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziasztok én még nem végeztem de fogok :)

-kaktuszable-, Domos52, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  18. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Én eddig 12 játékot tudtam le 36 ládát kaptam. Van benne 4 lehetőség a hangyára és 6 szahara fa ami nem tudom mivé fejlődhet de kíváncsian várom majd. Van még 68 óra tehát a felhő meglesz már csak az a kérdés kegyes lesz-e a program és lesz hangyám vagy nem lesz. Utánanéztem rambutánom biztos nem lesz csak olyan fa lehet ami már van. Nem baj majd legközelebb.

19. Fenyvesi1010

Szia ,:):)én szívből örülök, hogy újra itt látlak a csevegőben. :) A te helyed is itt van. :):)

maszilva, nyuszi63 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    20 játék lejátszva, felhő megszerezve,:inlove::inlove::inlove: 53 láda begyűjtve és kinyitva - ami említésre méltó az 8 db skótkockás titokól, 6 db szahara titokfa, nos nem lett hangyám - sebaj, majd lesz, de lett 1 csincsilla ól, a titokfákból lett 2 db nyárfám.
    Volt még a ládában 1 db botsáska ól, és 4 db Paisley titokól - de ezeket még nem raktam ki így majd csak holnap tudom meg mit rejt.
    Folytatom tovább az e.gaz ültetést és a balta dobálást. :)

-kaktuszable-, Imi*, Fenyvesi1010 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.