Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nem tudom így van-e, nem ellenőriztem, de ha igen akkor biztos vagyok benne nem volt olyan *******ű gazdatársunk, aki azt kérte volna. Igaz ugyan , hogy így lehet pajtát töltögetni, gazdaköriket csinálni, csak az event teljesítése nehéz lesz. Tudomásom semmi olyan új bónuszelem nem került forgalomba, ami az eventnövény beérését gyorsítaná, vagy hozamát növelné. Sőt, a növénybevételi bónuszhoz való hozzájutás lehetősége is csökkent.
    Sokan, akik bírálják a hozzászólásod - és más hasonló hozzászólásokat - csak olvasni és bírálni szeretnek, értelmezni a hozzászólásokat már kevésbé, úgy hogy ne bánkódj!

Ananke, Evita-55, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  2. klariszmama

klariszmama Aktív író

Köszönöm , erre lettem volna kíváncsi. Holnap délután már látni fogjuk.
    Hosszú érésű növénnyel indítom, az talán jó lesz!?!?
    Jó készűlődést. Sikeres eventezést

3. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Csak... de megnyugodtam.

4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!

Lehet hogy kérted, de szerintem biztosan így nem kértük. Azon meg nem kell kiakadni ha valaki leírja a véleményét, nem kell mindenkinek egyetértenie. Azért van a csevegő hogy pro- és kontra leírjuk mit gondolunk az éppen aktuális eventről, ha érdemes csinálni akkor tanácsokkal tudjuk egymást segíteni.

briguka, egresinebobe1, Leho69 és 10 más kedveli ezt.
  5. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Szia(sztok)!

Az nekem pont 6 nap.

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Már többször megfogadtam, hogy event csevegő olvasásakor nem szabad kávét inni, mert vagy kirobban belőlem a nevetés, és akkor félő hogy lekávézom a laptopomat - pedig nem is kakaóbiztos xD- , vagy telesírom a bögrémet, márpedig a sós könnyektől nem igazán marad olyan a kávé, amilyennek lenni kell. ;) Hát most megint majdnem megjártam...:music:
    Nagyon igaza van KovacsNikinek és nyuszikának. Sokszor ment igenis a panasz, hogy gazdakörizni is kellene, pajtát tölteni is, meg eventezni is....
    A sapka esete is teljesen helytálló. xD Ha van rajta sapka, ha nincs, akkor is a BP a felelős és hibás xD. Gyerekek ez játék! :D:inlove: Hát akkor játsszunk és ne sopánkodjunk! És ne szítsuk feleslegesen a viszálykodást, mert érdekes módon a nyürrögők is döntő részben megcsinálják az eventet. Ide kikapcsolódni, szórakozni járunk, és senki nem kíváncsi másnak a sírámaira.
    Tessék kérem: a 6 művelhető terület közül egyet jelölt ki a BP az event színhelyéül, ÖT területen nagy boldogan mindenki azt csinál amit akar. :D:inlove:
    Most én meg amiatt sírjak-ríjak, mert az összes raktárházam a főfarmon van?! Hát juszt sem fogok, majd megoldom valahogy. Az az én dolgom, más úgysem teszi meg ;). Eddig, amióta megvannak, a tavaly karácsonyi horrorisztikus eventnövényt igénylő eventkor pucoltam le őket először és utoljára, mivel utálom a vadaskerteket és a manufaktúrákat ki-be rámolni. Elég akkor, amikor időnként átszervezem a beltartalmukat. Pedig nagyon szeretem őket. ;)
    @klariszmama jól gondolod, a lehetőségeid szerinti leghosszabb (vagy minél hosszabb) érésű növénnyel a legcélszerűbb várni az eventet, -akár alkimistákkal rövidítve az érésidőt, attól függően, hogy mikor tudod elültetni a kiszemelt növényt, mert attól várható a legtöbb röpi. :D
    Én hajdinával várom, mert most azt nemesítem még. A három eventezős farmomból egyiken már megvan a legfőbb bónusz, a szupertrágya imádat, a másik kettőn még küzdök érte, már eléggé körbe lövöldöztem, de alig győzöm termelni, olyan iramban nyeldekli az üvegház.
    Ez azért is lesz nagyon jó, mert van fakalapács rúnája is, és akkor a karfiolt törölhetem a nemesített növényes rekeszekből, mert a karfiol pajtaértéke 80 CSP, a hajdináé pedig 814. Nagyon nem mindegy! ;)
    Még ~20 perc és kezdődik a karbantartás, úgyhogy mindenki tegye a dolgát, amit elgondolt, hogy előtte meg kell csinálni. :)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Szia Niki!;)
    Egy valamit kihagytál. Kosárvásárlás! A többi stimmel.:)
    "Aki halad az eddig is szupertárgya,bónuszok miatt volt idő előtt kész ezután is."
    Szeretem ezt a libalányt!:) Nem kérdéses játszom egy jót.
    Sok sikert kívánok mindenkinek aki eventezik!;)

almáspite48, marcsi152, Gio és 15 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Rövid leszek: :DEz a kedvenc minijátékom és szerettem hogy mellette azt csinálok amit akarok.:) A 6 h gaz meg ideális.:pInnentől kezdve a többi alapvetően mindegy .;)
    Sok szerencsét és jó játékot mindenkinek.:inlove:

CsakJucinak12, marcsi152, vm68 és 13 más kedveli ezt.
  9. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szegény BP....:D
    Én várom a kkerék forgatást, mert szeretek bosszankodni:)
    Most éppen a nemesítés akaszt ki legjobban, így a kerék már csak felüdülés lesz.
    Természetesen végigviszem az eventet, bár az eddigieknél sem értettem mit-miért csinálok.
    Sok sikert:)

Utoljára szerkesztett: 5.11.19
    CsakJucinak12, bocsinet, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia Genka!

Tetsziket jelöltem be, mert a hozzászólásod jelentős részével egyetértek.

"Sokszor ment igenis a panasz, hogy gazdakörizni is kellene, pajtát tölteni is, meg eventezni is...." (erre eszembe jutott egy frappáns magyar mondás, de nem írom le mert az erkölcscsőszök úgyis szóvá tennék)
    Igyekeztem figyelmesen végigolvasni egy általad nyürrögőnek nevezett hozzászólást, remélem sikerült.
    Szóval az eredeti állapot - csak a példa kedvéért - 2 területen 200, 200 kockán lehet eventnövényt ültetni, összesen 20 000-t.
    A változás egy területen 200 kockán lehet ültetni a szükséges 15 000-t. (Nem, nem 10 000-t)(Ez volt a panasz lényege, amely szerintem elkerülte a figyelmed)
    Nem arról van tehát szó, hogy a Bp nagylelkűen meghallgatva a kéréseket lehetővé teszi - azonos feltételek mellett - az eventezést, pajtatöltögetést, stb., hanem szigorítja a feltételeket.

Szép napot és jó játékot.

Ribiszke, -kaktuszable-, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek. :) A pozitív és negatív hsz.-eket végigolvasván itt azt kellene érteni, hogy az eventet nem kötelező csinálni. Ez világos . Gyöngy581 -el és Genkával értek egyet tökéletesen, nem lehet itt mindig mindenki kedvére tenni.
    Ez is világos. Akkor mi a gond ? No persze minden véleményt meg lehet fogalmazni. Ilyet- olyat is. :)
    Nekem momentán nagyon is tetszik a két lehetőség, event is , pajtatöltés is, gazdakörizés is. :) Mi ebben a rossz ?

Jelenlegi célom pl. a Nefelejcs gk. köri utolsó feladata, tehát azt is ugye meg tudom csinálni. Objektíven, nekem ez így az egész tökéletesen megfelel. :) Akinek nem, semmi nem kötelező. Ennek fényében írhatom, miért lenne a Bp hibás mindenért . ( Ilyet is olvastam, csak nem érdekel ) .
    Tehát , aki hozzá kezd holnap , sikeres eventezést, sok röpit, balta hajigálást kívánok. :):)

marcsi152, ulmo12, Gio és 12 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves moonubul!:)
    Nem tudom, hogy honnan vetted (vagy aki írta, ő honnét vette) a 15.000 eventnövényt, mert a felhő + rávalók = 20 játszma = 20 Viking erőleves malomtermék feltétel. Ebből 1 db-ot kapunk a játékmesterektől, ezért 19 db-ot kell nekünk "megfőznünk".
    A 19 db erőleves, mint malomtermék = 19*560 db varjúháj + 19*19 db ivókürt, ami 10.640 db varjúháj és 361 db ivókürt röpi.
    .
    Lejátszott
    minijátékok száma
    Nyeremény
    5Viking szobor
    8200 Szezon-jutalompont
    10Sárkányhinta
    15Pajzsfrizbi
    18285 Szezon-jutalompont
    20Event felhősora
    21Pajzsfrizbi

Ha pluszba akarunk még egy Pajzsfrizbit szólóba, (21. minijáték), akkor még egy erőlevest kell készítenünk (= 1*560 varjúháj + 1*19 ivókürt). Ebben az esetben
    11.200 db varjúháj és 380 db ivókürt röpi kell összesen.
    Ergo, szerintem az arányok, az igényelt mennyiségek közel azonosak, azaz nem romlottak.
    "Az ébredés" event igaz 8 napig ment, és két területen, de full 24.750 db 8 órás(!) eventnövény kellett hozzá, és meglett.
    Akkor most sem lehet gond a 6 órás 10.640 db, még ha egy területen is termelhető. Az időhiányon - ha valakinek az a problémás, - meg egyikünk sem tud segíteni. Mindnyájunknak a VV-s életünkhöz, továbbá a farmunk jellegzetességeihez, tudásszintjéhez, és teherbíró képességéhez kell igazítanunk az eventezési és farmozási lehetőségeinket és szokásainkat. És ezeket csak mi, saját magunk tudjuk megoldani magunknak. ;):)

13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Szia! Még szerintem nem volt olyan event, ami egy-két gazdatásnál, ne verte volna ki a biztosítékot, valami miatt mindig kell elégedetlenkedni. Kíváncsi leszek mikor jön olyan reklamáló, hogy azt kérje legyem már több napos karbantartás, hogy legyen idő pihenni. Egyet tudok biztosan én fogom csinálni az eventet, mert játszani szeretekxD

jófarmerlány, Gio, -Erbrow- és 7 más kedveli ezt.
  14. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Fogadjunk, hogy a "szüzen maradni " végűre gondoltál! :D

marcsi152, Zatini, -vadocka70- és 4 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A mostani event : Viking saga VII. - 2019. november
    Ültethető hely: Főfarm
    20 minijáték : 10.640 db varjúháj és 361 db ivókürt

A Viking Saga 2019.01.
    Eventekben lehetettt szerezni erőlevest

A Viking saga VI.
    Ültethető helyek: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás
    20 mini játék , 1 erőlevest kapunk ajándékba : 6.650 eventnövény és 475 felröpi

Viking saga V.
    Ültethető helyek: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahama sziget, Esőerdő.
    40 mini játék : 19500 növény és 1365 röpi

Viking saga IV. Mesterkurzus.
    Ültethető helyek: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahama sziget, Esőerdő.
    39 minijáték : eventnövény mennyiség: 19.500 db , felröppenő mennyiség: 1365 db

Viking Saga III. - 2017. május
    Ültethető: farm, szédült szántó, erdei tisztás, bahamarama sziget, esőerdő
    35 minijáték : 16.450 növény és 1750 felrepi.

Sörfesztivál: Ingrid dala (2016)
    Ültethető: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahamarama, Esőerdő

Viking saga
    Az eventnövény minden termőterületen ültethető!

Utoljára szerkesztett: 5.11.19
  16. furmint111

Sziasztok!

Mindent megfontolva, én végig szeretném játszani:music::D:D. Segítséggel, vagy nélküle...,
    Amint beléphetek a farmra, elültetem a leghosszabb érésü növényem (persze csökkentem az érésidőt),
    Holnap, 14 óra után aratok (előtte lerakom a pannikat).
    Bízom benne, hogy 3 nap után készen lesz a felhőm:DDD

ulmo12, Gio, bocsinet és 7 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Beléphetsz már a farmra.

Vége a karbantartásnak.

Sikeres eventes előkészítést kívánok Neked és minden Játékostársnak is!

jófarmerlány, Galadriel, Gio és 13 más kedveli ezt.
  18. furmint111

Köszönöm:)

Fenyvesi1010 és genka53 kedveli ezt.
  19. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Ez így nagyon felületes, mert pl. a Viking VI. csak péntek-hétfő. Szóval csak óvatosan a statisztikával.

HéricsBáró és DevilMókus kedveli ezt.
  20. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Holnap csak estefelé tudok nekikezdeni az eventnek, de majd felkötöm azt a bizonyost, és gyorsan felszaporítom a növénykét. Ha csak egy területre kell, az nem sok idő. Hajnalban meg a cicukáim úgyis felkeltenek, és gyorsan learatok, azután alvás tovább.

jófarmerlány, ulmo12, vm68 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.