Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!

Nem rossz ötlet a több napos karbantartás, csak nehogy odafennt meghallják.;)

vm68, Fenyvesi1010, Katka54 és 2 más kedveli ezt.
  2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Ezt a fajta eventet nagyon bírom :) Úgyhogy nekiugrok mindenképp. (Egyébként meg minden eventet megcsinálok). Így is úgyis itt vagyunk, aratunk, termelünk, az az 1 terület meg nem oszt, nem szoroz :) Pajtatöltésre meg nem csak a területeket, de a piros kosarat, és piacot is lehet, és érdemes is használni. Én így csinálom. Most meg kifejezetten jó, hogy még szabad területek is rendelkezésre fognak állni ahhoz, hogy töltsük a pajtát :) Eventre fel. Hosszú növényként krizantém csücsül a földben, azzal várom az eventet, majd írom mennyi röpit hozott :)

3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ÉN NEM TUDOK MÉG MOST SEM BELÉPNI.....

4. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok :)
    Már rég nincs véleményem az ilyen és ehhez hasonló eventekről ,mert ha akarom csinálom ha nem akkor nem ,nincs is ezzel baj :)
    Most mégis le írom a véleményem . Lassan már az esélyt sem adják -kapom meg ahhoz hogy el kezdjem az eventeket :( Személy szerint reggel 7 ó 30' től 15 ó 30 ' ig dolgozom minden nap. Hogy lehet egy területen le termelni a kért mennyiséget úgy ,hogy naponta 2x tudok csak belépni ? Máskor meg 20 000 és feletti mennyiséget kér 5 -6 nap alatt . Lehet hogy vannak bónuszok ,gyorsítok ,de napi két aratásnál nekem nem éri meg használni mivel nem szerezhető be olyan könnyen. Ezek az eventek lassan csak és kizárólag azoknak készülnek akik egész nap a gép előtt ülnek !! És ne haragudjon meg érte senki ,nem bántani akarom őket !! Elsők közt regisztráltam anno a játékra 8 farmon játszok jelenleg is imádom és szeretem ki kapcsol . Néha néha gondolhatnának azokra is akik dolgoznak . Persze mindenkinek nem lehet a szája íze szerint eventet csinálni ,de mégis mi akik dolgozunk és szeretünk játszani nem érdemelnénk meg egy kis odafigyelést és persze nem a többiek rovására . Köszönöm hogy el olvastad :)

5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Szeretem dobálni a baltát:)

Gio, Kuzdern, cicimsincs és 5 más kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy segítségkérő topikban jelezd a problémádat!
    Farmneved és ID számod megadva!

7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Végre, 2-3 hónap után, az első event, amit fogok csinálni. :D

Mamutok átpakolásra kerülnek a szédültre és a tölgyesre, olyan jó hogy csak a főfarmon lehet eventezni, a többi szabad és lehet termelni amit csak szeretnénk. :inlove::inlove:

Hajrá mindenkinek!

8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Jaj, ne.................., kár volt leírni.xD

9. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Én is az elsők között regisztráltam (még régen).
    Jelenleg 6-14-ig dolgozom hivatalosan
    (hajnali 2-kor kelek),,...amúgy 4.30-14-i,g vagy tovább kell dolgoznom. persze a munkáltatóm túlórát nem fizet:
    és mégis, valahogy sikerülnek az eventek napi 2 belépéssel.

Utoljára szerkesztett: 5.11.19
  10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nyert!

bubafejgingo, genka53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Kicsit félreértettél. :oops: Nem arról volt szó, hogy fél nap alatt kész akarok lenni, és azt sem irigylem, ha valaki ezt élvezi benne. 2011-től játszom, tudom mit kell rászórni, de az sem az álmom, hogy a végéig is csak 1000-el való rászórásokkal legyél kész. Ha Te így szereted, nem irigylem tőled, mindenki másképp játszik és mást szeret a játékban:)

12. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia!
    Én is,de itthon mindig elugranak előle!!!:):):)
    Maradok a Ingridnél!!!:):)

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj, most ezen jót nevettem.xDxD;)
    Én is belevágok, meglátom meddig tudom azt a baltát dobálni, így egy területen.....:oops:

14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Aranyos ez az Ingrid, hogy mindig jön és dobálja a baltát. Csak nem túl ügyes. Eddig még minden alkalommal odaadtam neki az összes baltát, amit kért, és még mindig nem tudja minden dobásra eltalálni a közepét. Nem tudom, hogy érdemes-e neki még próbálkozni, ha ennyire nem fejlődőképes. :music:o_OxD

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem. Nem kértük. Azt kértük, hogy egy hónapban 2 kapálós event. 12 nap kapa max! Nem 12 event, amiből 13 kapálós. Ja, ha már kérés: legyen már egy olyan adventi naptár, ahová mindennap le kell adni 100.000 búzát, hogy beléphessünk és utána 8FAért nyissunk 2 szupertrágyát. Egyébként teljesen mindegy, mit kérünk, kértünk.
    Elolvastam az ismertetőt. Azon kívül, hogy pfúj, semmi értelmes nem jutott eszembe. Változtattak. Látszik.
    Volt egy kedvenc minijátékom. Volt egy utálatos kincskeresős. Most meg ez van. Pedig 2000 éves tapasztalat, hogy ha 1 hordó trágyalébe beleöntesz 1 liter bort, 1 hordó trágyalevet kapsz. Ha pedig 1 hordó borba beleöntesz egy liter trágyalevet, akkor is 1 hordó trágyalevet kapsz. Ennyit az eventről.

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem egy húzós event,szerintem 2-3 nap alatt letudjuk.Event,tehát belekezdek,be is szeretném fejezni.Szerettem ezt a feladatot,akkor örültem amikor egyből sikerült, de különben sem idegfeszitő Nyugisan meg lehet csinálni..

Utoljára szerkesztett: 6.11.19
    bubafejgingo, juliannakoczkas, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

köszönöm szépen! Nem maradtam itt, hanem a többi dolgomat intéztem és láss csodát, mikor visszaértem és frissitettem, már üzemelt a farm. Nem voltam valszeg elég körültekintő. Szép estét mindenkinek!

18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok csak főfarmos event, nekem tetszik..
    Végre valami pozitívum...

marcsi152, rencsike982, ulmo12 és 11 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mivel a nublonok kaptak farmbéli leszállási engedélyt, némasági fogadalmukért cserébe, kénytelen vagyok ide írni, hogy több, mint 6000 FPt hoztam össze.

ildiko44, gyuszti0000, Ribiszke és 18 más kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Ribiszke, :) hát ezen most én kaptam nevető görcsöt. , bocs... :D Ez tetszett, akkor úgy hajigálsz mindenfelé , ahogy én szoktam. xDxD Ingridet betanítjuk közösen... :music::music: Vagy mégsem... o_Oo_O

Ribiszke, Kuzdern, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.