Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép éjt!
    Én értékelem az egy területet. Valamedig csak eljutok:D

Kuzdern, Gio, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  2. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó lesz ez így a TOP előtt. A többi területen még végzek egy kis pajtakészlet kiigazítást. A baltahajigálás is jópofa, bár a kedvencem a kockázás és a labirintus.
    Hajrá, aki belevág.

Marika312, Kuzdern, Gio és 10 más kedveli ezt.
  3. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv!
    Olvasom az ismertetőt és a hozzá szólásokat, pro kontra, valahol mindenkinek igaza van, DE én ár hozzá szoktam hogy egyet sem tudok befejezni, csinálom mert örömet ad. De jó lenne ha a ládákban mint ajándék benne lenne egy mantaraja ól, vagy hangya, vagy éppen angolna ól, vagy ambarella fa, stb, mert ezeket nagyon kevesen tudták meg szerezni és nincsen az árudában, így a beadós feladatokat nem lehet csinálni. ülhetnék akár 24 órában a farmon, néha egyszer fel repül egy egy állat vagy fa . de ritka szóval megint dolgozunk és be takarítunk, semmi hajsza hajrá és csináljuk. hosszú téli napokon jól jön egy kis farm élet

Kuzdern, Gio, Matyi1950 és 7 más kedveli ezt.
  4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok:D Ezek a nublonok olyan gyorsan jöttek és mentek, hogy mire észbe kaptam, már sehol sem voltakxD Máskor jobban kell figyelnem:pxD

Dedike86, Kuzdern, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves Leho! :)
    Bár nem a tárgyi eventcsevegő témája a hozzászólásod nyitómondata, és l
    ehet, hogy egyesek számára nem lesz szimpatikus amit leírok most, de már cefetül unalmas, hogy ezzel jössz megint trollkodni, meg amivel még megtoldottad a végén.
    Már lerágott csont, de úgy vélem, mégiscsak helyére kell tenni egy-két dolgot, mert sokan úgy fújják (segedelmeddel is) ezt a "havi két eventet kértünk"szlogent, mint Lagzi Lajcsi a trombitáját.
    Az aláírásodban is szereplő kérdőíves felmérés nem azt ígérte, hogy ezentúl 2 event lesz, avagy, hogy az lesz, ami ott kijön. Olvasd csak el figyelmesen Csocsoovb írását! Az, egyébként is csupán a s z a v a z á s b a n r é s z t v e v ő k v o k s á t gyűjtötte egybe. És vajon mennyi lenne ideális annak, aki nem is szavazott?
    Kettőből kettőt választani, az sem nem választék, de nem is választás - ehhez nem kell sem nagy matematikus ész, sem felsőfokú végzettség -.
    Több lehetőségből kettőt kiválasztani az már választás. Most havi 4-5 event ajánlat van, amelyből egy mindig tenyésztős, ezáltal mindenki kívánsága teljesült, van bőven választási lehetőség, amiben mindenki saját maga dönthet, hogy mit és mennyit csinál. Ja, hogy valaki a havi kettő eventet szajkózza, de közben ácsingózik a 4 nyereményeire?! Nem álságos egy kicsit? Hát kérem, áhítozni lehet rá, de akkor ahhoz meg is kell csinálni, hogy megkaphassa, mint ahogy sokan meg is csináljuk. Akinek nem tetszik, az meg ne csinálja, ne válassza, hiszen szerencsére sok játékelem van a farmozásban, és többféleképpen is játszható, hát válasszon más játékelemet, vagy játékot. Hiszen ha nincs benne öröme, nem szórakoztatja, akkor minek játszik? Vagy miért nem változtat?
    Akinek nem inge, ne vegye magára..... mert senkit nem akarok megbántani.
    A zárómondatoddal kapcsolatban: "hogy kerül a csizma az asztalra"?!
    Szeretném megjegyezni, hogy ez egy nyilvános fórum, és egy kultúrált ember ilyeneket nem ír le, ez nem sörözgetés vagy borozgatás a haverokkal, ahogy esetleg sikk az ilyen beszéd. :p
    Szívesebben olvasok tőled jó szándékú, segítő, vagy a taktikádat, tapasztalataidat megosztó hozzászólást, hisz tudjuk, tudsz te olyan is lenni. :)

Gratulálok! :D
    Ámbár lehet, hogy azért néma az a csevegő, mert mindenki (vagy többen) nem oda, hanem máshova írták le az eredményeiket, és most, hogy már vége az újrahasznosítási eventnek, ismét lezárásra került a topik.:)

További jó és sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 6.11.19
    helena64c, BackOffice, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kedves Genka!

Nem tudom mi álságos. A két event nem havi kettő, mert csak 2 kapálós. Etől nyugodtan lehetne havi 5-6 is.
    Nem tudom mi álságos. Nem mondtam, hogy ígérték, csak azt, hogy mit kértünk. És azt, hogy mindegy mit kérünk.
    Azt régen el lehet felejteni, hogy 4-5 event. Rá lehet nézni a naptárra, vagy a havi matricákra. Bár nálam az nem lenne mérvadó. Ennek ellenére az elmúlt 4 hónapban 34 matricát sikerült beköpnöm az albumba. És nálam az nem mérvadó, mégis a duplája annak amiről Te írsz.

genka53 kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Süt a nap !:DNagy szerencse hogy ma én vagyok az ügyeletes az irodában, különben nehéz lenne az event-kezdés időben.;)
    A kerék továbbra se barát:oops:adott 1 termény -bónuszt amihez nincs kint ól ,csak a raktárházak de azok sz-táppal se jönnének le időbe.o_ONa sebaj :)van még jack a barátunk;) és 1 kis mini csomag majd segít hogy hamar dobálhassunk;):p
    Bónusz hiányában az Űrlényeket nem maxoltam ki, :sleepy:így jó sokk zöld cseppem és kk maradt az eventre.:p
    Szokásomtól eltérően most nem tartalékolok egyszerűen csak játszom hisz ez a lényeg.xD
    Sokk telitalálatot mindenkinek!:D
    Ui : Nem állásfoglalás o_Ocsak tényképpen az elmúlt 4 hónapban 44 matricám van., etöl függetlenül szerintem nem az a lényeg hány event van mert ki hagyni könnyebb:music:hanem hogy ami van az mennyire játszható:p

-kaktuszable-, Kuzdern, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  8. Balázs20

Balázs20 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Valaki írja meg hol találom azt a híres jack barátunkat. Raktárba van?

Kuzdern, DevilMókus és genka53 kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Kedves Leho! :)
    A dupla, az ugye testvérek között is 2* annyi, mint amennyi. ;) A 4-5 duplája pedig 8-10, igaz?
    Novemberi naptár:
    1. Tökoszlop event - áthúzódott októberről, ezért ez csak 5/7 e havi (71,4%) ;)
    2. Viking Saga
    3. Tenyésztős event
    4. Szüreti event +TOP
    5. Event - mesebeli utazás mechanikájával
    6. Dominó event - áthúzódik decemberre, 04-ig , ez így 3/7, melyből e havi 3 nap (42,8%).
    Akkor ez a 4 teljes és két részleges, ami 1/7 -del több, mint egy egész event, mennyinek a duplája? :music: Teljesen mindegy, hogy logarléccel, számológéppel, vagy Excelben adom össze, ez akkor sem a duplája annak, amit szerinted én állítottam.
    Ja, és én maximum a szotyi héját szoktam köpködni zacskóba, ha valamikor kijutottam élő meccsre, vagy a tenyeremben gyűjtöm és utána zacskózom. ;)xD
    Értelemszerű, hogy többen többféleképpen értelmezhetünk dolgokat. Pl. a múlt havi, hétvégenkénti, két és fél napos villámeventekre (Sajtos Holdraszállás) is adott a rendszer 4 matricát, az hány eventnek lett nálad elkönyvelve?

Én itt le is zárnám, mert nem akarom mások idejét feleslegesen rabolni.
    Mindjárt kezdődik az event, ne felejtsetek el frissíteni, mert nem lesz sem röpi, sem vetőmag, amit egyébként csupán a FŐFARMON kapunk.;)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :inlove:

Ps: helyesírási hiba javítása.

BackOffice, Kuzdern, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A "Viking saga VII." event élő, online!

Fontos, hogy a farmra új belépéssel érkezzetek! (Kilépés majd visszatérés!)
    Elsőként az eventórát ellenőrizzétek!
    Ha ott megtalálható az event ikonja, akkor kezdjétek meg az előkészítést követően az aratást, a felröppenő gyűjtését!
    Csak a főfarmon lesz felröppenő, csak a főfarmon ültethető az event növénye!

Új információ:
    A Kincsvadászat ládája összetevőben változás lesz!
    Feltétlenül nézzétek meg az event leírásában a módosítást!

Sikeres játékot kívánunk

a Farmerama csapata

Kuzdern, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

63 ivókürt. Csomag megvéve 50 kiűltetve,2 jack életbe léptetbe.:p
    1 játék 2. körös telitalálat:)

Kuzdern, Lillapilla73, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Röpim még nincs,várok hogy elültessem a növénykét, semmi turbóm nincs pörgetésből.Lejátszottam az ajándékot,lett 11 sárga pénzem.xD

Fuhur, Ribiszke, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek. :) Tönkebúzát arattam, ( kellett gk. körihez ), a felröpi száma 144 db.
    Nem valami soknak találom, látjuk az egaz hogy fogja adni. :music: Alakulni fog ez. o_Oo_O Most kezdtünk. :)

Kuzdern, Gio, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  15. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

82.

-kaktuszable-, Kuzdern, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. hamuska

hamuska Fórumszaki

Tönke 83, Te nyertél

-kaktuszable-, Kuzdern, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia! Összesen kell 399 ivókürt.(21*19)Azaz röpi gond nem lesz..;):p

18. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nálam 77 felröpi lett. Hortenzia 1*1-en, széleken pettyesfűz és kecskefűz. 1 panni hordozva 1 a tölgyön. :mad:

19. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Már régebben is akartam kérdezni, csak megfeledkeztem róla: Jack-et a hosszúérésű miatt aktiválod eventkezdéskor?

(Hajdinára, 28 Pannival: 149 röpi.)

-vadocka70-, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    81 db ivókürt kezdésnek, 1x1-ben volt ültetve hortenzia.
    Jó játékot, sikeres balta dobálást kívánok Mindenkinek.
    Kezdő magok elültetve és megszórva minden földi jóval.

-kaktuszable-, maszilva, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.