Visszajelzés Viking saga VIII. csevegője - 2019. november

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 5.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

1. Ellőttem az ingyeneset, 1 ládát sikerült. Kinyitottam baha tp-t adott.:sleepy:

-kaktuszable-, lukimi, cicimsincs és 7 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :) azt én is tudom, de sokat akarok baltázni, mert Ingrid félredobálózik.. o_O Butuska libuska. :D:D

3. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Mert rossz baltát gyártasz neki. :D
    1 Pancsival a tölgyön, 1x1-es hortenziával 64 röpi. Nem sok, de legalább jó kevés. :(

-kaktuszable-, Ribiszke, Kuzdern és 12 más kedveli ezt.
  4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!!
    Kezdésre 11 pannival hortenzia adott 118 ivókürtöt!!!:D Nem lesz gond szerintem a röpikkel!!!;)

Jóóóóó játékot mindenkinek!!!:inlove:

-W-595-, Ribiszke, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Igen. Mivel 10 h a hatóidő és éjfél után egyébként se maradnék fento_O ezért logikus hogy éljen a hosszúknál. Pld most 11 db jött/kiskocka Macskagyökérből a virágos bónuszokkal +paradicsomi koszorú.o_O
    Nyilván ritkábban ültetettnél jobb lett volna:oops: de a tegnapi zárás miatt ez fért bele.;)

-W-595-, Kuzdern, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hajdinára 120 felröpit kaptam.Kiváncsi leszek,hogy eventnövényre mennyit ad.Most nevettem ki magam.Sosem érdeklődött papa az event iránt,most kiváncsi volt és el kellet mondanom,hogyan rakják össze az eventet.Mikor a baltához értem,segiteni akart,mert ő régen nagyon ügyes volt benne.Majd
    Ingridre tértem rá, megkérdezte ki az az Ingrid.Mikor meghallotta hogy a liba dobálja a baltát-"Persze liba pitéli a lovat is"Most már nem kiváncsi a többire de ez elég mókásan zajlott l.,Még amiket mondott,nem is emlitem. Szoval játszak nyugodtan,de többet ne is meséljek neki.

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Ezen nagyon jót nevettem én is, :) nem tetszik neki a cépséges libalány ... :D:D

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én 2 rózsaszín zselét kaptam. Van belőle 387 db.o_OxD:p

jófarmerlány, -W-595-, dagi18 és 10 más kedveli ezt.
  9. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Nekem Ingrid telibe talált:)2 ládát kaptam,amiben 2 talányos fa és tp volt.

jófarmerlány, -W-595-, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Sziasztok ! 5 játék után 22 láda .:D Eddig 3 db 2. körös, 1 db 3. körös és 1 db 4. körös telitalálat.8) Kaptam már 2 paisley titkosat(Rája), 2 db Belitung( rambután)és 4 db Szahara(sárkányfenyő) csak a fontosabbak. Persze zöld-csepp Fp, sz-táp hasonlók is, de azok jelenleg annyira nem lényegesek.Szóval jó kis event ez, és hol van még a vége..o_O;)xD

11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Krizantém hozott kb. 120 röpit elsőre. Én balga meg nem is néztem mennyi röpit is kér az event. Gyorsan lekavartam pár kör 0 percest, hogy már csak a növényre legyen gondom. Mire észbekaptam volt 621 db röpim, erre nem kell csak 399 :D Jól elnéztem. Kérdésem: a 21 játék után is lehet dobálózni??? Mert akkor beturbózom a növénygyártást, hogy a röpit most már elhasználjam :)

12. DevilMókus

Szia! Igen én is ara megyek:;) Fő cél a titkosak, persze ha vissza ad közbe ezt azt az se baj.;):p

13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nekem a hortenzia 67 röpit adott, de már kezdenek dobálni a szomszédaim, így már van 70xD

14. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Sziasztok!
    Az jutott eszembe,hogy most bárki mondhatja"Ezt elbaltáztam":):)
    Legyen szép a napotok!!!:)

15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok
    Krizantém maradt a földben locsolás nélkül még most se tudok aratni...:oops:
    Most raktam rá vizet trágyát, még mindig 54 perc kell...o_O
    Ez az event így indul nálam nincs mese...:eek:

bubafejgingo, -W-595-, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  16. Pacis

Pacis Utánpótlás-írogató

Én nem bánkódnék, ha lenne egy kis event mentes időszak is. Rengeteg befejezettlen gazdakörim van.

tigris1984, fules83, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  17. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok. hortenzia 80 röpit adott, most arattam és 18 röpi jött az event növényből. plusz még 1 db a szomszédomtól. így 99 db van.

18. Kuzdern

Szia te döntöd el az eventmentes időszakot senki, más...xD

19. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Jelenleg 122 felröpim van. Pontosan nem tudom mennyit adott a hortenzia, de megközelítette a 100-at.
    Az ajándék dobás borzalmasra sikeredett 1 láda jött vele össze.o_O Remélem Ingrid kicsit felpörgeti magát :)

20. Kuzdern

Most tudtam aratni 79 röpim lett...a pörgetések negatívak...:sleepy:

kovacstne, -W-595-, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.