Visszajelzés Viking Saga XI.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 18.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Az első telitalálat ma sem talált még meg:wuerg: de a többinél szépen gyűlnek a ládák... :music:
    Még messze a vége;) De idő is van;)
    Szép napot!
    Helyes, mert az event ismertetőben is ez áll! Nem azt írtam, hogy ez így igazságos:music:
    nálam 16 játék lejátszva... 8) még Pali étterméhez 2 függönyt kell kiváltani:wuerg:

Éva0315, zsani_apja, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nagyon ügyes vagy! Én ma Tompika vagyok és nem jövök rá honnan lesz nekem Pali kocsmám!xDJajj meg van már!xD

Utoljára szerkesztett: 22.5.21
    Éva0315, Baby72, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  3. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Derűs a hajnal.
    Közeledek a felhőhöz."már csak" nyolc minijátékhoz elegendő gaz kell és be is fejezem.1 Pali fejlesztés kiváltva.A többi meg nyugodtan maradhat ott ahol van.15 érménként nem fogom strapálni magam hogy kiváltsam a maradék négyet.Elsőre másodikra telitalálatot dobni meg nem kísérletezgetek.

Éva0315, jutka190226 és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

én is 15 játéknál járok de három fejlesztés megvan:)

Éva0315, DZA001 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Ha úgy vesszük 2 fejlesztésem nekem is lesz összesen,mert a hátralévő 10 minijáték lejátszásáért ugyebár potyog 150 érme.A maradék meg majd visszaváltásra kerül event végén.Nagy kedvem amúgy sincs hozzá,de ha már elértem idáig a minijátékokkal csak kiváltom a felhőt.

6. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nekem is 15 játékom van meg.. elég nehéz most valahogy bónuszhoz jutni...:-(

Éva0315 és rokaro1 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Minden nap beugorhatunk Pali kocsmájábaxDxDxD Már a 4. eventes függönyt is ráhúztam:music:

Éva0315, kovacstne, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  8. helvécia46

helvécia46 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nagyon szomorú vagyok, mert a lejátszott baltadobálásokért - ha másodikra, vagy negyedikre, stb. találok is be - egyformán 15 csillagos érmét kapok? Nagyon igazságtalannak tartom, mert az eventleírásban az szerepel, hogy ha eltalálom vagy sem, a 15 csillag megillet. És hol van akkor a kiírásban szereplő plusz csillag, meg bónuszláda? Hogy jön így össze az 5 Pali éttermére ráhelyezhető függönyhöz szükséges csillagos érme? ***** És még azt is felháborítónak tartom, hogy a további 5 fejlesztést darabonként 25 farmaranyért lehet megvásárolni! /TUDOM, HOGY NEM KÖTELEZŐ MEGVENNI!/ De ha maximalista vagyok, már pedig szeretnék az lenni, mert így volna értelme, a gatyám is rá kell költeni, hogy sikerüljön! Ez ugye egy "INGYENES" játék?

* Tartózkodj a becsületsértő megfogalmazásoktól (Othep)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.21
    Éva0315 kedveli ezt.
  9. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szeretném megköszönni a Moderátorok és Adminisztrátorok áldozatos munkáját, amit tanúsítanak a rengeteg hibajelentő miatt, sokszor (feleslegesen) kritikus hangú bejegyzések kapcsán, elsősorban a "Segítség" (de más) rovatokban (is)! A probléma minden esetben az: a játékosok nem olvasták el az event leírását!!!!

Ezt ajánlom figyelmedbe:
    Bizonyára elkerülte a figyelmed a táblázat alatti pár mondat (az eventtájékoztatóban) és a középső oszlop feléce mellett ez: (1x)
    Az eventleírásban a táblázat alatt ez szerepel:
    Bal oldali oszlop: telitalálat száma a "próbálkozások" alapján
    Középső oszlop: Egyszeri jutalom a telitalálat alapján – ez a jutalom csak egyszer kerül kiosztásra.
    Jobb oldali oszlop: További jutalom – ez a jutalom ismétlődő, többször is elérhető a minijátékok teljesítése során.

Mindenki csak az első telitalálat után kapja a több csillagot. Az állandó telitalálatos nyeremény a láda. A fix nyeremény a 15 csillag, akár telitalálat, akár nem. Tehát (példa) ha másodjára vagy sokadjára sikerül a játékban dobnod 3. próbálkozásra telitalálatot, nem fogsz már sok csillagot kapni, csak 15-öt.​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.21
    Éva0315, maszilva, bocsika67 és 6 más kedveli ezt.
  10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

16 játékkal lett meg az összes telitalálat, 655 csillag. Az étterem fejlesztéseket begyűjöttem.

jófarmerlány, Éva0315, Fuhur és 5 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még 4 dobálás és zsebemben a felhő..
    Ma ismét nem csak virtuálisan hanem a valóságban is kertészkedtem.

A bálványfákat megfelelően ismét lekezeltem, remélem nem kell még 5-6 alkalommal kezelésbe venni mert már nagyon unom. 2 éve hadakozunk egymással.
    Mindenkinek jó egészséget / vigyázzatok magatokra a nyitás után is, én félek a 4. hullámtól / szép hosszú hétvégét!:):inlove:

12. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia!Teljesen egyetértek veled vagy nem tudják elolvasni vagy esetleg értelmezni. Pedig elég szájbarágósan van leírva. 22 játékon vagyok túl este meglesz a felhőm, de dobálok tovább. Nekem tetszik ez a mini játék bár az első telitalálat továbbra is várat magára. Azzal sem értek egyet egyébként, hogy panaszkodnak arra, hogy szerencsefüggő. Csak rajtunk múlik milyen baltával dobunk. A 22 játékból egyszer nem sikerült a telitalálat akkor kimaradt egy láda de a többinél jött rendesen. Nem vetettem be semmi plusz erőforrást bár az első napon volt egy 100-as bónuszom. Mégis szombat este meglesz a felhőm 580 érmém van most még nem vettem ki semmit majd ha meglesz a 600 akkor fejlesztem az éttermet. Most a világítótoronynál van adja az alapot mikor holnap lejár az ideje ráteszem a fejlesztéseket. Ha nem lesz meg az első találatért járó plusz 150 akkor is még tudok legalább 10-15 játékkal 150-200 érmét összeszedni a végéig. Meg kell becsülni a kis nyereményeket is.Nem morgolódni kell hanem játszani. A három hetes kicsi farmon tudom, hogy nem lesz felfőm még csak 5 játékon vagyok túl, de nem az a célom,hogy végigvigyem hanem, hogy kivegyem amit el tudok érni. Ott nincsenek munkásaim így 2x2-be ültetek mert azt könnyebb kézzel leszedni. De ma lesz egy kuponom. A jó oldalát kell nézni a játékkal nem veszítünk semmit csak kikapcsolódunk.Szép estét kívánok mindenkinek!

Éva0315, Magdusnéne, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  13. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Azt olvastam, hogy Pali étterem fejlesztésekhez 4 eventből szerezhetünk fejlesztéseket. Azt nem tiszta nekem, hogy a 4 eventből csak 20 fejlesztést tudunk-e szerezni és a 30-hoz a farmaranyos fejlesztésekre is le kell csapni. Néhány bejegzés arra utal, hogy ez a helyzet. Aki alaposabban elolvasta vagy máshonnan tudja a választ, legyen szíves írja meg! Köszi!

Éva0315 kedveli ezt.
  14. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Sziasztok!

Mit ültessek hogy több kürt potyogjon?

Éva0315 kedveli ezt.
  15. mandityalexandra

Én úgy emlékszem, hogy nem olvastuk konkrétan, hogy az elkövetkezendő eventekből mennyi fejlesztés szedhető ki. Véleményem szerint találgatjuk és tippeljük, hogy a teljes fejlettségi szinthez kell a vásárlás is.

A felröppenők száma (függetlenül attól, hogy használsz-e olyan extrákat, mint pl. a Páncél Pannik) mindig az alap érési idő függvénye - minél hosszabb, annál nagyobb esélyű. Itt fákból is jön a felröpi, így sima fákat lehet turbótrágyázni (az xxl fák alap érési ideje rövidebb az ugyanolyan fejlesztetlen fához képest, felröpik végett nem érdemes xxl-ezéssel időt rövidíteni) vagy a rendelkezésedre álló leghosszabb növényekből vetni és vizezni, trágyázni, ha akarod, akár szupertrágyázni. Én a Tisztáson jelenleg narancssárga dáliát vetek vízzel és trágyával, mert bár nem ez a leghosszabb érésű növényem, de így is majdnem 18 órás és a Nublonokat ezzel várom. Ez nekem bőven ad annyit az eventnövénnyel együtt, hogy még több is, mint amire szükségem van, pedig most az eventet semmilyen hosszabb érésű növény ültetésével nem vártam. Nem tudom, ez így számodra mennyire volt érthető, ha valami nem világos, kérdezz bátran és megpróbálom másként leírni.

Én is a játék öröméért játszom, s hogy élvezzem azt, amit kapunk. Nem érdekel, hogy lehetne több is, mert lehetne kevesebb is. :p Annak kell örülni ami van. Én nem pörgettem most sehova semmit, így ma dobtam el a 15. körömet, de én is aláírom, hogy némi gondolkodással (ami jelen esetben egyenlő számomra a zöld pöttyök dobásonkénti értelmezésével) ez nem szerencsefüggő. Tapasztaltam. Nekem is már csak az elsőre első találat kell, de ha nem lesz meg, akkor is, mire meglesz a felhő, 10 játék múlva, ki tudom venni Pali összest. Pusztán mert átgondoltam a zöld pöttyöket amiket a találatokért kaptam és aszerint baltáztam el a többi dobásom. xD

Utoljára szerkesztett: 22.5.21
  16. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Köszönöm az alapos válaszod!

Az alapokkal tisztában vagyok, a dáliát megfogadom és azt ültetek, a tisztáson vannak az óljaim, azokat nem szoktam event miatt felszedni, nem vagyok 'hard core' játékos. Bevállalom ha csak emiatt nem sikerül.

Még egyszer kösz.

Éva0315 és jutka190226 kedveli ezt.
  17. mandityalexandra

Szerintem nagyon helyes, hogy vannak céljaid és célkitűzéseid (ahogy most írtad, hogy tudatos döntésed volt a Tisztás meghagyása ólakkal). Nekem is szoktak lenni, de én pl. a területekhez rugalmasabban állok hozzá, így szívesebben átalakítok és más mellett foglalok állást a SAJÁT játékomban határozottabban. Kinek-kinek stílusa, döntése. Mostanában sajnos az ólakból nem nagyon jöttek felröppenők.
    Örömteli játékot és áldott, szép napokat kívánok neked! :)

18. -Holdfeny-.

Valóban nem jönnek az ólakból felreppenők egy ideje;) Én csak a maxra fejlesztett vadaskertekben tartok állatokat:music: De egyszerűen van amiből mégis kevés van:wuerg:
    Ezt az eventet is lényegében bontás nélkül csinálom... 250 kiskocka van szabad felhasználásra.. a többin tárolók mamutok és dekorok vannak bebetonozva;) A felhő és az étterem fejlesztés a cél... a szezonos cuccok jók lennének, de nem létszükséglet;)

19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nekem már 5 db függönyöm van!Most lett éppen telitalálatom!xDEddig 16 játékom van.

jófarmerlány, Éva0315, soresne és 2 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ügyi vagy;) Én az 5. függönyért még kapálok:music: De dóóógozok az ügyön:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.