Visszajelzés Viking saga XIII. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 1.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Segítek dönteni a felhő 30órás a dekor 20órás és a RomantikládaII többet ad mint a trágyás láda. Kettő legyet egy csapásra mert ha kimaradsz le maradsz. Ha kihagyod később bánni fogod:eek: De nem erőszak a disznótorxD

2. zolix93

zolix93 Junior szaki

Rendben, igen kiindulva az eddigi piccolókból szerintem hallgatok rád :)

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Volt idő amikor a tündértermálforrások és a havermackók a pogó show-val közösen üldöztek...:music: De jött jó dolog is a titokládából;)
    Persze azért kellenek a piccolók is... de a biztos eredményeket én előnybe részesítem;)

Szóval tégy belátásod szerint;) A saját farmját mindenki maga ismeri;)

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Nekem mind a 2 dolog értékes...piccoloból sosem elég, a dekor tolja a zöld csíkotxD
    Igaz 50 milliárd kell most a szintlépésemhez...a zöld csík már csiga lassan mozog:D

5. -Holdfeny-.

Jó ötlet volt ez a Picciló láda... de én már várom a 2. verzióját;)
    Azért lehet azt a csigát kergetni...:p 55 nap sem kell azt gondolom az 251. szint teljesítéséhez...:music: S ha minden jól megy az idei évbe még belefér a következő szint is;)

6. zolix93

zolix93 Junior szaki

Valahogy a biztosat általánosságban jobban szerettem mint a bizonytalant :D Kockázatkerülőbb típus vagyok :D

7. -Holdfeny-.

Teljesen egyetértek veled... ;)
    De imádom a meglepetéseket.... ezért a picolókért is dolgozni fogok;)

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is azzal várom az evenet:amaránt.Nem egy kedvenc játékom,/Szerencse is közbejátszik/ de elfogadható,teljesithető.Mindent bele,sikerülhet.

9. -Holdfeny-.

Mostanság készülés nélkül indulnak az eventek;) a dekorjaim nem adnak felreppenőt:wuerg: No de sebaj... majd egy kis nullázás és talán a kerék is kegyes lesz;)

stb_farmer, jutka190226 és magdi06 kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Sziasztok!Nem kedvelem ezt az eventet,szerencse függő nagyon.Többek között hajtani kell olyan kitehető fejlesztésekért,ami nagy területet foglal és lényegében nem ad semmit.Ilyenekkel van tele a menüm.Az 100% hogy nem vásárolok hozzá.Ez is egy ismétlődő event,már sokszor volt...

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Nem szeretem a baltadobálós eventeket , túl sok a kattintás , nem érek rá . :cry:

De jól látom , hogyha csak a felhőig megyek , akkor a dekorokat is megszerzem rá ?
    És minden játék után fix 15 érmét kapok ? És az 28x15 = 420 . Vagyis , ennél csak több lehet mert a dobások eredményétől is kapok plusz érmét .

Mivel a légömb fejlesztés 100 érme , még marad is valamennyicske .

2019-ben még ennyi érme volt https://board-hu.farmerama.com/threads/viking-saga-2019-01.17598/

Most meg ennyi . :D

stb_farmer, vízinyuszi, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    A boltot megint nem lehet kifosztani, marad a 3 piccolo és a 4 léggömb fejlesztése. Ez 1450 érme, amit 34 játékkal nem lehet megszerezni, ha beleszámolom az 5 db telitalálatért járó 400 érmét, akkor sem. Úgyhogy megint ültethetünk, de legalább a minijáték nem hosszú. :D
    Sok sikert.

13. -Holdfeny-.

Infláció ide is begyűrűzött:p:wuerg:
    Azért ez már önmagában pozitív;)

kukori80 kedveli ezt.
  14. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia!
    A léggömbgyár fejlesztésével kapcsolatban az alábbiak szerint döntöttem:
    Én kinyitottam mindkét megszerezhető ládából a pajtakészletet és az alapján egyértelmű, hogy a dekort csak a romantikláda megszerzéséig szeretném fejleszteni. A tapasztalat egyáltalán nem érdekel, így csak azt kell eldöntenem, hogy több pikolóládát vegyek ki az eventből és fararanyért vegyek fejlesztést, vagy fordítva, Azt javaslom, hogy nézd meg te is melyik ládát szeretnéd elérni és mennyi farmaranyat tudsz rákölteni.

15. -Holdfeny-.

Hm... Hm... ha a ládára gyúrsz akkor teljesen igazad van;)
    Annyi láda jön már hogy azt sem tudom mi honnan érkezik:wuerg:

16. Mohály

Mohály Aktív író

hát ez az event felejtős részemről is. A jutalmazók aratása napi 1x történik, azonos időben, hogy a lehető maximumot hozzam ki mindenből. Pedig szerettem a dobálósat, de a szerencse nem sokat van velem ...

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ha az előző eventre gondolok, akkor mindenképpen. :D
    Szia. A Forgatag cuccainak ládájáig elvánszorgok, mert ad party pörgetést. Igaz, hogy nem sokat, de ad.

-forrest-gump-, PalMa, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  18. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nálam első a négy fejlesztés, második a három Piccolo, a harmadik pedig a három bónuszláda.
    A célom ezeknek a megszerzése.
    Számolgattam egy kicsit.
    Egy játékot kapunk ajándékba.

A teljes baloldalhoz 33 játék szükséges.
    Ehhez kell:
    33 x 489 = 16.137 illatos varjúháj
    33 x 31 = 1.023 ivókürt

A megnyerhető 34 x 15 = 510 csillagos érme már a bónuszok nélkül is elég a négy fejlesztéshez.

A négy fejlesztés és a három piccolo 1.450 érmébe kerül. Ha csak a 2. a 3. a 4. és az 5. próbálkozás sikerül, (250 érme)
    akkor kell még 1.200 csillagos érme. Ez összesen 79+1 játékból jöhet össze.
    79 x 489 = 38.631 illatos varjúháj
    79 x 31 = 2.449 ivókürt

A fejlesztések, a piccolok és a bónuszládák 2.050 érmébe kerülnek. Az összes bónusz 400 érme.
    Kell még 1.650 csillagos érme. Ehhez összesen 109 + 1 játék kell.
    109 x 489 = 53.301 illatos varjúháj
    109 x 31 = 3.379 ivókürt

Ez már meglehetősen sok, ezért lehet, hogy elmarad.:D

A játékot amaránttal várom. A felszaporítás gyorsításához veszek egy Nagy kosarat. 2x2-ben szaporítom utána 1x1.
    Indítok két Jacket, pörgetek, a gyémánt rekeszbe beteszek egy 200%-os bónuszt. Gyorsítok szupertrágyával, Kacsa
    Katával. Az arany rekeszbe fehér ártatlanság és karácsonyi süti kerül és aktiválom a felhőmet.
    Lehet hogy megártott az előző játék, de összeadtam mennyi érme kellene a bolt teljes kifosztásához. :wuerg::pxD
    Összesen 9.370 érme. Levonva a bónuszt 8.970 érme.
    Ehhez "csak" 598 játék kellene. (597+1)
    597 x 489 = 291.933 illatos varjúháj
    597 x 31 = 18.507 ivókürt
    Szinte semmi az egész :cry::wuerg:xD:wuerg::cry:

Kívánom, hogy mindenké érje el a kitűzött célt.
    Jó játékot, sok sikert!

PaySkin, stb_farmer, lovardatanya és 24 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Nekem dupla forgatagra fáj a fogam;)

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Emmá valami . :D Ki lesz az aki teljesíti ? :inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.