Visszajelzés Viking saga XIII. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 1.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    A játékban jelen lévő inflálódást mivel magyarázzák vajon? :mad:Talán a klovid 17.hulláma csapott be épp...8) mindegy is, a bolt drága, még így javított verzióban is.
    A felhőig elmegyekxD igaz simán kihagynám az eventet ha a léggömb fejlesztéseit nem rakták volna bele, de gondoltak erre így muszáj lezavarni gyorsan...
    Sok szerencsét mindenkinek, de óvatosan azzal a baltával mert ha egy liba dobálja na abból még baj is lehet!
    (nekünk mindig voltak libáink de még nem adtam baltát nekik soha, talán jövőre megpróbálom....)

2. Búvész

Búvész Haladó

Köszönöm a gyors számolást! Sok röpit mindenkinek!

3. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Engem már a PP egyáltalán nem izgat. Több mint 1000 van és több ezer olyan láda, amiből még nyithatnék. Már rég nem olyan hasznos számomra, mint 6-7 évvel ezelőtt. Az időt is sajnálom rá, hogy elpörgessem. Amúgy átlagosan 200 ládából 3 PP jön, nem nehéz kiszámolni, hogy éves szinten ez mennyi. A sok tapasztalat se hoz lázba, ami még mellette jön. A romantik viszont ellát rendesen minden jóval. Persze nem akarlak lebeszélni (rábeszélni), de egy próbanyitást csinálj mindkét ládával.

4. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Hááááát. Nekem a felhő is felejtős, 30 órás, nem ad akkora ajándékokat számomra, hogy megérje ennyit termelni és szétszedjem a farmot. 4 fejlesztés és piccolo.

stb_farmer, genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igazad van és köszönöm, én is megállok a Romantikánál. Most bontottam 1375 ládát és elég szépen adott mindent. A TP engem se érdekel. Party majd lesz máshonnan. :);)

stb_farmer, Lenczy, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A bolt kifosztását meghagyom másnak:music:

7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Mire a 4 fejlesztésre és a piccolókra való érmét összeszeded, a felhőt (és a dekorokat is) megszerzed:

Lejátszott
    minijátékok száma
    Nyeremény
    4Viking saga matrica 9
    12Harcos leves (dekor)
    16Csataüvöltés (dekor)
    22Több balta, nagyobb móka (dekor)
    28Viking saga felhősor 8.
    3030 x farmpengő
    341 x Léggömbgyár fejlesztés

8. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Még jó, hogy figyelmeztetsz. Hát le kell mindet játszanom a léggömbgyár fejlesztéshez! Még jó, hogy szeretem ezt a játékot...

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ki kéne számolni , hogy ez mennyi bónuszal jönne össze , és hány kör lehetene . :D
    Mert , játszani jó :D

stb_farmer és -forrest-gump- kedveli ezt.
  10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm nektek (és mindenki másnak is), hogy értekeztek, eszmecseréltek tapasztalatokról és meglátásokról! :) Amikor megosztottam a ládák tartalmát az első oldalon, azzal a szándékkal (is) tettem, hogy jómagam vissza tudjak rá könnyen keresni és egyetlen helyen meglegyen minden, mert így később, amikor már ráérek alaposan átnézni és megfontolni az eventet és a gyárat, konkrét döntést tudok hozni a mikéntekről.
    Mindig így csinálom: megnézem az event leírását, summázom amit tudni érdemes róla és hagyom ülepedni estig vagy következő reggelig az infókat, majd még egyszer átnézem az egészet, immár a nyeremények és időm tükrében és összevetem a befektetett munkával, nyersanyagokkal. Ezután szoktam meghozni a végleges döntésem.
    Ez számomra azért is hasznos, mert ilyenkor osztják meg a gazdák a tapasztalataikat és meglátásaikat, akár olyanokat is, amikre én nem gondoltam. Köszönöm szépen nektek, még egyszer, én is Anulu73 taktikáját követem, gondos mérlegelés után, több szempontot figyelembe véve, számomra ez lesz az arany középút.
    Úgy fogom csinálni, hogy a mostani vásárlásnál megveszem az 5 lehetőséget (ennyit hajlandó vagyok rászánni), illetve ezt az eventet is a fejlesztések szempontjából kimaxolom. Utána úgysem feltétlenül fogok eventezni vagyis csak részben, összegyűjtök még 7-8 db-ot, mert többet költeni erre a dekorra nem szeretnék. Tehát a következő 2 eventben ez lesz a célom csak, minden más plusz hozadék, ha jut rá időm és energiám.

Most kibontottam 25 db Romantika láda II-t, ez lett belőle: 6-6 db farmpengő és szupertáp, 8 db luxus bájital, 10 db KK fatrágya, 12 KK repülős trágya, 20 db szupertágya.
    Most kibontottam 12 db Forgatag cuccainak ládáját, ez lett belőle: 819.000 TP, 1-1 db 200%-os és 100%-os TP/TTP bónusz, 2 db RACS, 5 db szupertrágya.

Utoljára szerkesztett: 1.11.22
    maszilva, stb_farmer, lovardatanya és 9 más kedveli ezt.
  11. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nekem ez lett 200 forgatagos ládából:
    fagyos (2) - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)
    És ez 97 romantikból:
    romantik II (2) - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)

Utoljára szerkesztett: 1.11.22
    stb_farmer, lovardatanya, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia. 17 fejlesztés kell a Romantikáig. Valamennyit tudsz variálni: vagy megcsinálod a következő 3 eventet 15 fejlesztésért és veszel mellé kettőt, vagy meg kell venned a 10 fejlesztést és csinálni kell mellé még 2 eventet. Miután én megcsinálok minden eventet, nekem az első marad.
    Hajrá.

Fuhur, stb_farmer, lovardatanya és 8 más kedveli ezt.
  13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

A romantika ládás linked nem jó, visszavisz a fórum főoldalára.

Számomra a forgatagos láda a szimpatikusabb. Most kivételesen megveszem a FA-s fejlesztéseket. (Az utóbbi időben elég sok FA-t szedtem össze gazdaköri feladatokból, valamint Piccolókból származó Varázskalapok révén, amit persze nagy könnyelműen el is herdálok.)

Ha végre végzek a gazdaköri feladatokkal (azt nem mondom, hogy már látom a fényt az alagút végén, de némi pislákolás már érzékelhető), akkor komolyabb TP gyűjtésre adom a fejem. Legalábbis most ez a tervem... Ehhez meg pont jól jönnek majd a bónuszok.

kukori80, maszilva, stb_farmer és 12 más kedveli ezt.
  14. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Köszönöm, hogy szóltál. Javítottam. Nem megy nekem a képfeltöltés. :oops:

stb_farmer, Kuzdern és -forrest-gump- kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elgondolkodtam ezen a terven :)
    A számítást köszönöm, az ütemterv nagyjából, egészében megegyezik az általam tervezettel. Egyetlen dologban tér el a véleményem csak a Tiedtől. Én még nem döntöttem el, hogy a közepes vagy a nagy kosarat veszem meg, mert az egyikben dupla annyi kezdőnövény (200/100 darab varjúháj) van, viszont a másikban ott van 2 erőleves is aminél növényt/malomterméket és felröpit is spórolok meg. Ezt még megálmodom reggelig.
    A célom a fejlesztések, a 3 piccoló és a bónuszládák lesznek ugyanúgy, mint Neked :)
    Remélem a kerék kegyes lesz hozzám és kapok pár terménybónuszt a szaporításhoz, ha nem akkor a rekeszes bónuszokból leszek kénytelen használni.
    Emlékszem, én is lelassultam annyira, amikor ebben a cipőben jártam, hogy meg is kérdezték a kedves szomszédjaim, hogy mi van már, miért nem lépek szintet pedig esedékes lenne (tudnak számolni :D) Megmagyaráztam nekik, hogy mit csinálok éppen, nem bántam meg a tp-kiesést, behoztam utána. Sok sikert Neked is az ürítéshez :)

HéricsBáró, stb_farmer, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Lehet hogy törölni fognak, de vállalom sokak érdekében. Senkit nem érdekel, hogy milyen szinten vagy, senkit nem érdekel, hogy mit vásárolsz. Egyszer mondjál egy taktikai tanácsot egy eventre és mindent elfelejtünk. Az előző eventben 87 játéknál azt mondtad, hogy begyulladt a szemed, ezután még lejátszottál 100 játékot. Tisztességesebb lett volna az elején beismerni, hogy nem érted azt a játékot, mint utólag ki is derült.

Dana64, Luca_511, -Böcsi- és 7 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

No ide figyelj kedves kukori én nem veled beszéltem, hanem két írásra reagáltam a saját tapasztalataimmal. Valóban semmi közöd nincs hozzá, hogy mit vásárolok és milyen állapotban van a szemem.
    Te itt nyíltan hazugsággal vádolsz? Talán hozzak orvosi igazolás a szemműtéteimről külön neked?
    Örülök, hogy az írásaim ilyen mély hatással vannak rád, hogy pontosan tudod, hogy mit csinálok, de kérlek kímélj meg a reakcióktól, főleg az ilyenektől, mint ez. Ha nem tetszik görgess tovább, én nem bántottalak téged, te se bánts engem.
    Arról nem beszélve, hogy Zoli írásában is ott van a kosár vásárlásiterv és őt nem csípkeded érte, csak, ha én írom le az fáj neked?
    Megkérlek, hogy csavard vissza a biztosítékot gyorsan amit kivertem óhatatlanul az írásommal, mert nem neked szólt.

HéricsBáró, zolix93 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. kukori80

Nem kell nekem orvosi igazolás, megcsináltad helyettem itt a fórumon. Akinek fáj a szeme és az orvos azt mondja, hogy ne gépezzen, az nem tud utána még 100 játékot lejátszani. De cakát.

Dana64, bercy58, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ma az indulásnál láblógatást kell beiktatnom, egyéb elfoglaltság miatt... no de holnap... belehúzok, ha a kerek kerék is úgy akarja;)
    1450 érme a cél, fejlesztések picolók...
    Az előző eventnél nem sikerült minden bónusz pontot elérnie Ingridnek.. talán most ügyesebb lesz;)

Kuzdern, zolix93 és jutka190226 kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok.Nekem ez a kedvenc minijátékom és hát itt érdemes gyüjtőgetni az érméket is.:)
    Kaptam 1 + db 200% -os bónuszt, amit fel is fogok használni pinkievel ,és biztosan komfortozni is fogok a növényekkel illetve majd 0-zok is a röpik miattt ( a növénymenyiségnek sem árt)
    Elég hosszú érésű a növény emiat az arany kategoriás bevételit nem használom fel.
    Nyitottam pár ladikót is 100-asonként majd sima pöriket és eseltegesen pár partyt is felhasználok.:music:
    Azt nem mondom hogy minden kell majd a boltból de a fejlesztések piccolok extrák igen.
    Mindenkinek sok telitalálatott.:)
    /ui 200 partyból lett 400% hozam ,ennyi elég is:music:

Utoljára szerkesztett: 2.11.22
    ursa11, Kuzdern, -forrest-gump- és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.