Visszajelzés Viking saga XIII. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 1.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem a sárga tehenészet, a sárga birkanyíró és társaik>:( Normál pörgetéssel is kipörgettem 10 pöriből kettőt. A vonat mehetne állandóan, hogy ezt a sok szemetet eltakarítaná az ember a raktárából.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szuper, gratulálok, kezdhetsz termelni, csak okosan használd ki a bónuszokat, szurkolok Neked :)

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jöhetne és hozhatna olyant ami miatt számolatlanul küldjük el a sárga terményeseinket;)
    Szép volt! A terv, jó! Meg kell valósítani;) Hajrá:inlove:

4. -Holdfeny-.

A próba játék 15 csillagos érmét hozott!:music: A többit holnapra halasztottam...8)
    A 251. szinten is vannak:wuerg:

5. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia! Köszönöm a nagyszerű tippet! :)

Szia!
    Tudom, én csak egy egyéb alternatívát szerettem volna mutatni, nem vitattam a posztod helytállóságát. Úgy is kezdtem a posztom: "ahogy én szoktam".

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Kezdek reménykedni. Úgy látom, hogy Ingrid megtanult dobálni. :D Az első 4 dobásból 3x dobott telitalálatot. Az első és az ötödik hiányzik. Az elsőt jó lenne még valahogy kipecázni. :)
    4 nap van a szezonból. Akinek van még zsetonja és nem sajnálja felhasználni a +1 növényre, az ne felejtse el kivenni.

Fuhur, ladislaw11, Kuzdern és 15 más kedveli ezt.
  7. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Végigolvasva az eszmecseréket, köszönjük a sok tippet, számolást. Kár, hogy ez az event-növény ilyen nehézkesen érik be, meglátjuk mit tudunk kisgazdaként kiszedni a boltból :)
    Először is hajrá gaz termelés - sok felröppenőt, sok telitalálatos balta-dobálást mindenkinek

böbe764, Kuzdern, lovardatanya és 7 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez a csúcs. 1000 pörgetés 1 perc. ;) Mondjuk még nem stopperoltam, és csak 800 volt, amit egyben pörgettem, de kb. annyi idő alatt megvan. Én imádom.
    Hajrá baltázás, hamarosan neki látok én is.

inanna11, stb_farmer, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia és is "gyűjtő vagyok" Szamáristálló narancs: 966db, Birkanyíró állomás sárga: 447db, Tehenészet sárga: 366 db :p Ma is kaptam mindegyikből. Igaz ma lett PP-ből 200% is 1db. Termelem az eventgazt.

inanna11, stb_farmer, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

157 party pöri gondoltam elég lesz indulónak. ;)

inanna11, marcsi152, stb_farmer és 17 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Igen az esc pörgetést játszom én is , mondjuk pld néha nem árt átnézni , mert ma viszonylag az elején le adot 2 db 200% bónuszt, de nem elenöriztem mit adott csak a végén, emiat kb 150 db feleslegesen ment el.:oops:
    Szóval 112 db jön komforton kk-val/ kocka. 600% hózammalo_O
    Az első játék 115 pont ( 2 körös telitalálat azt hiszem hamar megleszek;)xD, a röpiket már lehoztam 0-va:)
    Hogy mennyi ólam van azt nem tudom de pld a narancs szemerek felét se tudtam beváltani most a vonattal,emiatt a többire persze nem is jutott idő-:oops:
    Mindenestre sokkal több mint valaha is kellene:cry::cry::cry:

marcsi152, jutka190226, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Mindennek ára van:p de az a 112 / kocka az szép eredmény;) Gratulálok!

marcsi152, stb_farmer, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

1:20- ra tudom levinni az érésidejét a növénynek. Legalább kevesebb, mint másfél óra. :D

stb_farmer, jutka190226, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Cirka ennyit PP pöriztem én is, 1 db 100 terménybónusz, 2 db 200% TP bónusz és kb 300 simával együtt 5 db +1, arany rekeszbe 100% növénybeviteli, másik aranyba fehér ártatlanság, gyémántba 200% terménybónusz. 3 szupertrágya gyorsító felhő aktív.
    A felhő kész, érme 670 eddig még jól jött a felröpi, 1*1-en, a kövi körnél már váltok komfortra és szerintem elég is a gaz a 4 fejlesztésre és a 3 piccolóra, a többi hidegen hagy, a felröpit meg az éjjelre ültetett hosszú gaz majd meghozza.
    Elsőre még nem sikerült a telitalálat, a többi már megvolt többször:)

Utoljára szerkesztett: 3.11.22
    marcsi152, stb_farmer, jutka190226 és 9 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Az nagyon jó, nálam 1X1-en 1:13-on érik be, igaz elég drága, de gyors. Egyébként meglepődtem a saját teljesítményemen, sikerült kiraknom az összes pipát a táblára :D :inlove: Az elsőre telitalálatos kombinációt is. ( ez az elmúlt időszakban soha sem fordult elő, rengeteget játszottam az elsőre való éremért és vagy sikerült vagy nem sajnos inkább nem).
    Kiváltottam a fejlesztéseket a boltból, meg is vettem fel is függönyöztem a dekort.
    Úgyhogy most örömködök :D:inlove::D

marcsi152, stb_farmer, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Szia!
    Teljesen egyetértek veled. :) Ezeket szeretném kiváltani én is. Persze egy kis lemaradásban vagyok, de ilyen a munkás ember sorsa. :)
    A boltról, ha lenne benne farmaranyfa, ki sem váltanám. :D Úgy felrántottam magam az előző eventnél. ;)

Othep, marcsi152, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Majd mi leültetünk, ha még egyszer kérni meredxD:cry:xD

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hajrá, én szurkolok Neked, próbálj kicsit gyorsítani az érésidőn, nálam 50 perc/kör.
    Azért aktiváltam mindhárom felhőt, mert a terménybónuszokat szeretném még más gazokhoz is felhasználni, mondjuk már rá se bírok nézni a narancs árvácskára. :)
    FA fa nem izgatott fel túlságosan, űldöznek a varázskalapok +5 fa, így elvagyok a nélkül az 1 nélkül is;)
    Na az utolsó 1*1 terület aratásával épp 6 malomtermékem van, így pont eljutok a lufi fejlesztésig, holnap már rá tudom rakni ezt az 5-öt is :)

Utoljára szerkesztett: 2.11.22
    marcsi152, stb_farmer, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Gyorsak vagytok mint a villám! Holnap igyekszem én is túl lenni az event kötelező részén... függönyök és piccolók;)

20. zsani_apja

Nem tudok, mert csak a Karácsonyi ártatlanságokat tudom használni. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.