Visszajelzés Viking saga XIII. - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 1.11.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zolix93

zolix93 Junior szaki

Sziasztok!

Nézegettem közben a ládák tartalmát, s tényleg elsőre nem tűnik nekem rosszabbnak az én viszonylatomban a romantikaláda II a Fergeteges, forgatagos most nem jut eszembe a pontos neve, ládához képest. Jelenleg van 370 farmaranyam, és még semmire se költöttem eddig. De napi szintű romantika ládáért cserébe egy 50-es, ha minden event sikerül még jó is lehet. Az F-betűs ládánál nekem a party pörin csillan fel a szemem, de egyébként olvasva titeket is többen is a romantikára mentek.
    Szóval akkor lehet megcélzom a 2 vásárlást, a másik két eventen nem tudom mennyire lesz nehéz megszerezni a fejlesztéseket, így lehet hogy inkább a 2. akcióra kéne tartalékolnom a vásárlást.

Ami az eventet illeti, először mini farmjaimon próbáltam ki, hogy egyáltalán mizu, aztán itt a főfarmon az első játéknál 2.ra sikerült a telitalálat. Remélem menni fognak a dolgok, azt már kiszámoltam hogy 17 aratásom lesz az eventen, s most a felszaporításon túl semmi party pörgetést, bónusz ellövést (leszámítva a csatnit ami alap) nem tervezek. Így az 5 fejlesztés kényelmesen szerintem, aztán meglátjuk marad e piccolóra. Elv 42 játékom lesz ha jól emlékszem a matekra és nem jön közbe semmi.

Sikeres eventet mindenkinek!

Anulu73, stb_farmer, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A felhőid nem aktívak?

Nálam meg ez lett : [​IMG] Egy piccolot kiváltottam, maradt 70 érmém, áttettem, komfortra meglesz a többi is remélem :D
    Ha nem unom meg talán még a bónuszládákat is kiveszem :D:cry::D

stb_farmer, jutka190226, magdi06 és 7 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

47ó van még belőle, a Szülinapiból pedig 16ó. Egészségedre! sem jó :D

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Teliholdas naptáras felhőt próbáltad már ? Farmaranyfára hat ?

-forrest-gump- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Az egészségedre, sajnos nem sokat használ itt most:) Én is azt hittem, hogy ha elindítom nem kell a 2. felhő a nullázáshoz, de tévedtem és kénytelen voltam a gesztenyést is bevetni. :( Pedig jobban örültem volna neki, ha kiváltja a kari sütit...
    Jancsika a FA-fa dekor és nem normál fa ráadásul nem is rémes, csak az event volt az ahol utoljára nyerni lehetett :D

Mici-farmer, jutka190226, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Cseréljed mér le a karácsonyit fehér ártatlanságra az 10%-al gyorsab szupitrágyázást jelent, a karácsonyi meg 5%;)
    Jajj behúztál a csőbe a karácsonyi ártatlansággal xD

Mici-farmer, ursa11, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szegény apja versenyt fut velünk, csak ne hogy kifáradjon idő előtt.xD:DxD

8. GA-BI-O-Farm

Még fiatal, bírja a gyűrődést ;)

stb_farmer, kukori80, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De most ingridel dobálgatom , és addig gyötröm , míg be nem vallja hogy fa . :D

A teliholdasra menekült , és ott már hatni fog rá . xD

Kedvenc islerünk boldog lesz . :D

10. zsani_apja

látod-látod ;) Tudtam én, hogy figyelünk. :D
    Mondta kolléga múltkor, hogy ahhoz képest, hogy ötven éves vagy, elég mozgékony. :D Biztos jól megy majd a dobálás. :)
    Mondjuk kipróbáltam pici farmon, egyenlőre nem jól húz a keze. :(

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hiányérzetem van. Amikor megtaláltuk az 5 telitalálatot, utána már nincs tétje a dobásoknak. Jó lenne, ha utána is adna valamennyi + érmét a telitalálat.

Dana64, jutka190226, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

Jájj én már annak is örülnék, ha elsőre eltalálnám, de az még nem jött össze, mint ahogy a múltkor sem, ha jól emlékszem:wuerg:
    Jó szerencsére legalább csak 1* nem kaptam ládát, de 34-ből már legalább 1* összejöhetett volna:)

13. kukori80

Szia Gabi. Nekem már kétszer is sikerült elsőre, az egyiket átküldöm neked. :)

14. GA-BI-O-Farm

Jóóó, majd igyekszek elkapni;)
    Még lesz 24 játéknyi gazom, abból csak 1 piccoló jön ki, 1 már van, de már nem nagyon akarok még egyért kapálni;)

15. kukori80

Talán annyiból megtalálod elsőre. Akkor már nem is kellene sok a 3. piccolohoz.
    Annyira imádom Ingrid pofikáját amikor dob, látszik, hogy nagyon koncentrál.:D

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én már meguntam.2 telitalálat sikeredett csak, ez nem valami fényes.Eljutottam a végére és maradt még amit eljátszak, ha egyáltalán engedi, azaz ad érte valamit.
    Kiváltottam 2 db
    Piccolót és egy bónusz ládát.Kicsit unalmas, hogy minden befejezett feladat után csak 15 csillagot ad,kivétel az első találat.Igy egy kicsit nincs örömöm benne.
    Sok sikert mindenkinek a játékban.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.22
  17. zsani_apja

Teljesen igazad van, Magdi! :D ;)

18. -gyöngy-581

Azt hittem túl korán tettem át komfortba, de a széleken a maradék gaz és az 1X1-e beérett és készen lettem így is. Két órám van mire beérik a következő adag. [​IMG] Éjszakára még egy adag érni fog, aztán? Majd meglátom, hogy mi lesz a folytatással...
    Egy piccolot már kivettem, maradt ott még kettő. A bónuszládákat azt hiszem elengedem annyira nincs rá szükségem.
    Szia Magdi!
    Gratulálok :)
    A fejlesztéseket ott hagytad? Nem veszed ki?
    Egyébként én is ettől tartok, hogy rá fogok unni a kombinálásokra. Majd meglátom, hogy milyen kedvem lesz :)

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    13 dobáláson vagyok túl a 2, 3, 4, 5 telitalálat megvan..1 fejlesztést kiváltottam, így a gömbgyár már a tojástartóban ficeregxD

Fuhur, -forrest-gump-, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  20. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhőn a kitehetők, most már csak a többi ajándékért dobálok! xD
    További sikeres dobást gazdatársak! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.